Divadlo pod Palmovkou [Studio Palm off]

Tomáš Baránek, Tomáš Dianiška

Jak sbalit ženu 2.0

Premiéra: 10.2.2017. Výprava: Lenka Odvárková. Hudba: Jakub Hlobil. Režie: kol.
1:30x


Divadelní verze českého bestselleru o technologii milostného lovu, vztazích a stereotypech, které v nich panují.
inscenace není vhodná pro děti v inscenaci je použito stroboskopických nebo jiných silně zábleskových efektů
Divadlo pod Palmovkou
Hodnocení inscenace
Redakce
75 %
Uživatelé
87 %
Hodnocení redakce
Jan Pařízek 70 %
Helena Grégrová 80 %
Termíny představení
14.9. (Čt) 19:30 vstupenky Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
[Studio Palmoffka]

27.9. (St) 19:30 vstupenky Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
[Studio Palmoffka]

celý program divadlaaktivovat hlídání nových termínů
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

Hodnocení redakce:
Jan Pařízek 70 %
(zadáno: 2.5.2017, počet hodnocení: 645)
přínosný / zajímavý komentář
Úvodní scénu z předsálí bych za sebe klidně zrušil. Zbytečně se mačkáte na malém prostoru kvůli pár minutám děje, jenž není pro další vývoj nutně nezbytný a pak teprve následuje pomalé usedání do hlediště, takže reálný začátek představení je o 15 minut později. Nicméně samotné představení hodnotím jasně pozitivně. Opět moc pěkný obsah z pera T. Dianišky, který funguje více než dobře. Mix skvělých hlášek a vtipných situací spolu s vážnější stránkou vztahu můžu a žen. Je to dobře vyváženo a také kvalitně zahráno, takže nuda zde rozhodně nehrozí. 75%
Helena Grégrová 80 %
(zadáno: 1.5.2017, počet hodnocení: 1241)
přínosný / zajímavý komentář
Tomáš Dianiška by se svým (aktuálně) "palmoffkovým" týmem pravděpodobně svedl záživně divadelně ztvárnit i telefonní seznam. Tentokrát gejzír jejich originálních nápadů vdechl svěží jevištní život knižnímu manuálu o technologii seznamování. Opět je vše promyšleno do vymazlených detailů, parádně rozpohybované a scénograficky podpořené, jako bychom sledovali oživlá okýnka zatraceně povedeného komiksu, jehož hlavní hrdina dojímá a baví outsiderstvím allenovského stylu a je dostatečně blízký mnohým z nás. Radím nepropásnout!
Hodnocení uživatelů:
Vejt_ek 90 %
(zadáno: 19.6.2017, počet hodnocení: 3)
přínosný / zajímavý komentář
Vtipné, povedené a ještě si člověk zapřemýšlí. Více není třeba říkat.
Marťus 90 %
(zadáno: 17.5.2017, počet hodnocení: 37)
Lenka458 80 %
(zadáno: 17.5.2017, počet hodnocení: 85)
přínosný / zajímavý komentář
Příjemné, vtipné, ze života...
111Kateřina11 90 %
(zadáno: 4.5.2017, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Krásně jsem se zasmála. Příjemně strávený večer.
Chtěla bych se jen zeptat na název písničky, už si nevzpomenu při jaké scéně byla, ale byla smutná, anglická, zpívaná tenkým hláskem.
Moc se mi líbila, chtěla bych si jí poslechnout znovu.
Klistatko 90 %
(zadáno: 26.4.2017, počet hodnocení: 26)
Barka 80 %
(zadáno: 13.2.2017, počet hodnocení: 110)
přínosný / zajímavý komentář
Já mam tuhle partičku prostě ráda :) Inscenace není úplně pro každého (například pro seniory, kteří tvořili tak 70% obecenstva na veřejné generálce), ale já jsem se výborně bavila a občas jsem se v tom i našla, přiznávám :D

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.