Volby

Hodnocení

Hodnocení redakce:
Jiří Landa 20 %
(zadáno: 17.4.2017, počet hodnocení: 2698)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
15% Těžký kalibr! S. Tofi svým novým opusem překonal další metu - libreto hodné školáka cca 8. třídy ZŠ se mu podařilo uvést v dotovaném divadle. Tahle estráda se prostě nedá brát vážně. Přitroublé spojováky soudného diváka spolehlivě rozesmějí svou trapností. Nikdy nezapomenu na scény s písněmi Odnauč se říkat ne, Včelka Mája, Dám dělovou ránu apod. Když se k tomu připočte kýčovitá výprava, ale i choreografie, je vrchol nevkusu na světě. Velkým problémem byl i fakt, že písně K. Gotta uzpívala jen polovina účinkujících. Průšvih roku.
Helena Grégrová 20 %
(zadáno: 15.4.2017, počet hodnocení: 1210)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
15 %. Tento způsob "pocty" Karlu Gottovi a autorům jeho repertoáru bych bez váhání zařadila mezi trestnou činnost. Kdyby se zadařilo uzákonění, mám i tip na postih: minimálně týden veřejně prospěšných prací na pouti.
Michal Novák 50 %
(zadáno: 13.4.2017, počet hodnocení: 891)
přínosný / zajímavý komentář
Bez ironie - těžké hodnocení. Jukebox Čas růží je smysluplnější projekt než muzikál Lucie. Jako pocta božskému Karlovi to funguje...a ještě více jeho skvostným skladatelům a textařům (srovnejte s „hitmakery“ dneška). Interpretace nelehkých písní na vysoké úrovni, Jan Kopečný vám vyrazí dech. Moc pěkně vymyšlené choreografie. A proti tomu všemu – libreto. Jeho sladkobolnost má ještě oporu v romantických písních mistra, zajímavě je inspirováno i jen pouhými slovy z textů písní. Jinak se, zejména v první části, proviňuje proti tolika dramaturgickým zásadám, až to bolí. PROČ to nikdo nezkorigoval?
Hodnocení uživatelů:
Lucka31 80 %
(zadáno: 8.4.2017, počet hodnocení: 2)
Fyddo 40 %
(zadáno: 6.4.2017, počet hodnocení: 24)
Divadelnik 50 %
(zadáno: 21.3.2017, počet hodnocení: 99)
PavelK 30 %
(zadáno: 21.3.2017, počet hodnocení: 175)
Antonio 100 %
(zadáno: 20.3.2017, počet hodnocení: 36)
přínosný / zajímavý komentář
Měli jsme super obsazení Jan Kopečný , Markéta Procházková , Martin Pisařík , Josef Vojtek ,Langmajer , Gondiková , Filip Antonio a další 18.3. v 19h rychle to uteklo ...
Veronika0 90 %
(zadáno: 18.3.2017, počet hodnocení: 7)
přínosný / zajímavý komentář
Premiéra muzikálu moc povedená. Hezký příběh plný dobře zpracovaných písní. Skvělé výkony všech účinkujících. Potěšil Jan Kopečný, Pepa Vojtek, Jiří Langmajer, Martin Písařík, děti. Z účinkující jde energie a přenáší radost na publikum.
Fíla 10 %
(zadáno: 18.3.2017, počet hodnocení: 2)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
Estrádní divadlo Karlín (jak bych jej po tomto kusu přejmenoval) uvedlo 8 let (!!!) připravované pásmo písní, poslepované nesmyslnými dialogy, které jen ruší a natahují čas mezi dalšími hudebními výstupy, vše alá Ein Kessel Buntes. Pěvecké výkony průměrné (leckde ani to ne), scéna a kostýmy fuj kýč jako cirkusový bič. Muzikálová pocta Karlu Gottovi? Ani omylem! Kdybych tohle viděl na hasičském plesu v Horní Dolní, budu asi mile překvapen. V Karlíně mě jímalo zoufalství.
(II. premiéra 17.3.17)
Osgood 20 %
(zadáno: 17.3.2017, počet hodnocení: 52)
přínosný / zajímavý komentář
Když fanoušci pláčou:( Špatná komedie dell'arte nebo Klein Kessel Buntes? Zajímavé písňové aranže jsou pospojovány strašlivými oslími můstky (kupříkladu osudová Aneta z obrazu se převlékne za včelku pod krycím jménem servírka Majka), děj ztracený v časoprostoru se vleče a prvoplánové roztleskávačky tomu nepřidávají. Písně jsou dobře vybrané, LP už mám:-), ale příliš násilně prezentované, často útržkovitě, Mistr zní z amplionů na pouti, možná i na dámské toaletě. Potěšil J.Vojtek (Dívka z obrazu), děti Anetka, Honzík a Bohouš (skvěle zpívají), E.Burešová, R.Tomeš, L.Korbel. Bushido nepřijel:-)
TonnyBí 80 %
(zadáno: 13.3.2017, počet hodnocení: 4)
přínosný / zajímavý komentář
Dobré výkony pěvecké zejména Jan Kopečný, Láda Korbel, Markéta Procházková,Pepa Vojtek, Matouš Klíma. Působivé choreografie a výtečné hudební zpracování. Jaromír Nosek herecky vynikající. Talentované děti. Skvělý orchestr.
MartinRadi 80 %
(zadáno: 13.3.2017, počet hodnocení: 8)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Vcelku dobře udělané představení.Moc dobrá aranž písní a herci(zejména Jan Kopečný) písně interpretují se ctí.Moc povedené jsou taneční čísla a velké plus připisuji orchestru a zpívající company a vokalistům.Herecky zaujme Langmajer(pěvecky už nikoliv),Korbel(vyrovnaný výkon jak herecký,tak pěvecký)a překvapivě Vojtek(vyloženě dobře zpívající, tu tam je jeho kabátovský nezpěv). Dobré výkony dětských herců (F.Vlastník výborný,M.Klíma jedno z nejlepších čísel v závěru s Vojtkem a Kopečným).I přes počáteční překvapení ohledně scénáře celkový výsledek dobrý.Místy orchestr přehlušil zpěváky.
Honzy 20 %
(zadáno: 13.3.2017, počet hodnocení: 133)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
Muzikál "ČAS RŮŽÍ" v HdK je založen na vyprávění příběhu o starém obraze,který skrývá osud velké lásky.Scénář S.Tofiho je slabinou předst.Zvláště v I.části se děj šíleně vleče,děj se odehrává ve více časových rovinách.Písně K.Gotta mají děj posouvat,což se moc nedaří,místy z písní zazní pouze kratičké fragmenty.Hlavní roli(J.Kopečný)zpívá dobře,sekunduje mu"brácha"(L.Korbel) a dívka z obrazu(E.Burešová)Nezajímavá je scéna(kolotoč,maringotka a dvě houpačky to nezachrání),Málo výrazná režie,kostýmy i choreografie.Orchestr zní místy jako dechovka.Nejslabší dílo uváděné v HdK po povodni!11.3.17
LuciaFary0 80 %
(zadáno: 12.3.2017, počet hodnocení: 23)
přínosný / zajímavý komentář
(+3)
Velké překvapení. Vůbec jsem nečekala, že se příběh bude odebírat takovým směrem, ale ve výsledku skvělé. Příběh je vtipný,ale v podstatě i napínavý. Po hudební a pěvecké stránce skvělé. Hlavní představitelé vč. dětí, zpívají dost dobře. Jan Kopečný a Ladislav Korbel skvělá dvojka. Výborná Eva Burešová. Nejvíc mě překvapil Pepa Vojtek v roli starce, výborně to zahrál a zpíval. Orchestr a vokály jako vždy v HDK stoprocentní. A třešnička na dortu je malý Bohouš (Filip Vlastník).

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.