Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 1.5.2017, počet hodnocení: 220)
Divadlo v Řeznické - Sametová noc  [Plšík 80 %]
75%
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 39)
Divadlo v Dlouhé - Hovory na útěku  [Zupri 40 %]
Ač je mi to líto a že jsem velká fanynka Dlouhé, tohle představení mě otrávilo až uráželo. Nebo jsem jen neměla náladu poslouchat, že jsem looser, hajzl, dostanu facku a masturbuji jako Jimmy.... prostě NE. Tohle na prkna Dlouhé nepatří.
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 123)
A studio Rubín - Potwory  [J.anek 80 %]
Punkový výkřik. Touha bojovat, nevzdat se, neposrat se. Zoufalství i naděje. Bohatí i chudí. A to všechno v ulicích staré Varšavy. Atmosféra knížky Sylwie Chutnik je na jevišti Rubínu doslova hmatatelná. Když jsem Cwaniary četl, vnímal jsem je jako komiks - a s touhle poetikou Ewa Zembok pracuje. Nedokážu odhadnout, nakolik je příběh Potvor přehledný pro toho, kdo knížku nečetl, ale věřím, že ano. Premiéra byla místy nejistá, ale to se usadí. Uklízet bych po tomhle představení každopádně nechtěl. ;-)
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 30)
Klicperovo divadlo Hradec Králové - Úplné zatmění  [Kluk.sedu 70 %]
Jakub Tvrdík válí.
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 7)
Studio DVA divadlo - 4 sestry  [PetaSk 90 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 7)
Národní divadlo moravskoslezské - Jesus Christ Superstar  [PetaSk 70 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 7)
Národní divadlo moravskoslezské - Veselé paničky windsorské  [PetaSk 30 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 7)
Národní divadlo moravskoslezské - Mučedník  [PetaSk 80 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 7)
Pantheon production - Chlap na zabití  [PetaSk 60 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 7)
Národní divadlo moravskoslezské - Rebecca  [PetaSk 90 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 7)
Komorní scéna Aréna - Top Dogs  [PetaSk 60 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 123)
Tygr v tísni - Morčata  [J.anek 70 %]
Morčata jsou na Štvanici plná energie. Atmosféra manipulace, nátlaku a nespokojenosti zdařile graduje, herci jsou úžasní (tedy až na Richarda Němce), a přece je konec takový nějaký nerozhodný. Ale ono to v knížce Ludvíka Vaculíka není lepší. Otec jaksi zmizí ? a co dál? Rodina to jen konstatuje, ale já si nejsem jistý. Je to úplná lhostejnost? Ulevilo se jim? Nebo co vlastně? Výprava je vtipná, chytrá, atraktivní. Bavila mě hudba z kultovního seriálu Kamarádi z roku 1969 ? pro mě je to nostalgie, nevím, jak ji vnímají jiní. A Lucie Trmíková vypadá v té paruce jako Zdena Hadrbolcová. :-)
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 1)
Klicperovo divadlo Hradec Králové - Úplné zatmění  [BájaBH 90 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 108)
Činoherní klub - Tanec bláznů  [Antioch 70 %]
75 %; repríza 29.4.2017
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 95)
Divadlo Na Jezerce - Paní plukovníková  [VasekM 70 %]
75%
Velmi jednoduchý příběh, ale nespočet vtipných momentů, o které se postarala zejména fenomenální Jiřina Bohdalová. Do hlediště přenášela nespočet energie a elánu. Klobouk dolů před ní! Neočekávejte žádné veliké umění, ale očekávejte jedinečnou Jiřinu Bohdalovou.
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 54)
Divadlo Na Fidlovačce - Sugar (Někdo to rád horké)  [Osgood 60 %]
Dvě opravdu podařená muzikálová čísla - stepující gangsteři a finálové Chicago - jsou trochu málo. Potěší projekce a celá elegantní scéna, též perfektní hudební nahrávka. Leč mnoho je levného humoru, není třeba měnit to, co jiní už udělali lépe . Famózní je Lukáš Pečenka, okouzlující paní Balzerová má bohužel tak málo prostoru, pan Meduna je dokonalý:-) Jsem velkým fanouškem Anety Krejčíkové, přesto, když se objevila na scéně Bára Šampalíková, já měl neodbytný pocit, že ona měla být Sugar:-) Fakt se neznáme: -) Povedl se závěrečný únik lodí, trapný je disharmonický přídavek. Soriyako:-)
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 16)
Geisslers Hofcomoedianten - Romeo a Julie (ve)dle Romia und Juliety  [Moriarty 50 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 16)
Geisslers Hofcomoedianten - Ambrosia  [Moriarty 70 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 16)
Geisslers Hofcomoedianten - Dvě komedie v komedii  [Moriarty 60 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 54)
Pantheon production - Perfect Days  [Osgood 100 %]
Chytrá, vtipná a současně dojemná záležitost. Skvělý text perfektně režijně uchopený. Neuvěřitelně uvěřitelná Lenka Vlasáková dokázala nemožné. Nehrála. Prostě pozvala diváky do obýváku ženy, která chce být šťastná. Její kolegové nezůstali nic dlužni. Honza Dolanský odbourával všechny, ale nezkouzl do levné karikatury a vtiskl postavě nejlepšího homo kamaráda nezapomenutelný lidský rozměr. Paní Syslová právem patří mezi herecké legendy. Jan Hofman potvrdil svůj výjimečný talent. Také Petra Jungmanová a Vilém Udatný skvělě zapadli do rodiny:-) Tleskám ve stoje. Nebojím se toho:-)
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 29)
A studio Rubín - Moje malá úchylka  [JéHá 90 %]
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 51)
Divadlo Na zábradlí - Macbeth – Too Much Blood  [Vaklav 70 %]
Po první půlce se mi chtělo tleskat (a také jsem tleskal), všechno hrálo, po druhé půlce jsem zatleskal stále s chutí, povedená byla především její druhá část.
Neviděl jsem hru klasicky pojatou, ale přípravu na představení jsem nezanedbal, takže jsem se orientoval a určitou znalost předlohy nejde než doporučit... Nebudu si myslet, že to všichni máme v malíku, já třeba ne...
Někdy je jednoduchá angličtina až moc opakující se i ty fórky, až jsem se skoro unavil, ale skvělá hudba mě vždy dostala zpět do hry, a pak jsem nebyl vůbec tááájrd! (abych tedy taky přihodil něco ze hry)
(zadáno: 30.4.2017, počet hodnocení: 10)
Městská divadla pražská - Macbeth  [Helluc 60 %]
19/04/2017
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 10)
Studio DVA divadlo - Evita  [Helluc 70 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Národní divadlo Brno - Petrolejové lampy  [Moriarty 80 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Divadlo U stolu - Audience / Katastrofa  [Moriarty 70 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Divadlo U stolu - Slečna Julie  [Moriarty 70 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Divadlo U stolu - I obešel já polí pět (Edgar)  [Moriarty 80 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Městská divadla pražská - Strýček Váňa  [Moriarty 70 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
HaDivadlo - Strýček Váňa  [Moriarty 40 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Divadlo v Dlouhé - Lidská tragikomedie  [Moriarty 90 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Městské divadlo Brno - Ryba potmě  [Moriarty 60 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Městské divadlo Brno - Podivný případ se psem  [Moriarty 70 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Městské divadlo Brno - O myších a lidech  [Moriarty 80 %]
(zadáno: 29.4.2017, počet hodnocení: 16)
Městské divadlo Brno - Jméno  [Moriarty 80 %]

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>