Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 25.6.2017, počet hodnocení: 102)
Divadlo J.K.Tyla Plzeň - Sluha dvou pánů  [HawkeyeSaw 60 %]
(zadáno: 25.6.2017, počet hodnocení: 32)
Horácké divadlo Jihlava - Hra snů  [Agatha 60 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 99)
Divadlo Kalich - Báječná neděle v parku Crève Coeur  [Boo 30 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 77)
Divadlo Kalich - Báječná neděle v parku Crève Coeur  [DaZeL 10 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 22)
Městská divadla pražská - Kancl  [Terezajirickova 80 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 22)
Jaroslav Dušek - Čtyři dohody  [Terezajirickova 100 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 49)
Divadlo Járy Cimrmana - Lijavec  [Bartys 90 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 69)
Národní divadlo - Malý princ  [Radkak 40 %]
Scéna hezká, kostýmy nápadité a herecké výkony rozhodně nadprůměrné, ale hudba místy až nesnesitelná. A naprosto k nevydržení byl zpěv. Někdy bylo vjemů až příliš, celkově představení působilo přepláceně.
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
BuranTeatr - Šlabikář  [Paya888 70 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
Divadlo na Orlí - Světlo pod Café Brel  [Paya888 50 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
Městské divadlo Brno - Žítkovské bohyně (krev je krev)  [Paya888 80 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 2)
Divadlo v Dlouhé - Hovory na útěku  [Dušan Boxan 90 %]
Skvělé představení! Leckdy až mrazivé hovory se dokonale střídaly s výborným kabaretem.
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
Divadlo Petra Bezruče - Spalovač mrtvol  [Paya888 70 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
MeetFactory - Malina  [Paya888 60 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
Divadlo Letí - Olga (Horrory z Hrádečku)  [Paya888 80 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
Divadlo v Dlouhé - Hovory na útěku  [Paya888 80 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
Divadlo Tramtarie - Kabaret nahatý Shakespeare  [Paya888 70 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 76)
Klicperovo divadlo Hradec Králové - Úplné zatmění  [Terez 90 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 4)
Divadlo Na Fidlovačce - Jeptišky  [Oli.barley@gmail.com 80 %]
jednoduchý humor, který ale opravdu pobavil. za sebe doporučuji a šla bych na to klidně znovu.
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 4)
Divadlo pod Palmovkou - Fuk!  [Oli.barley@gmail.com 60 %]
Mužské publikum ocení dámský sptriptýz
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 4)
Divadlo Na Fidlovačce - Můj báječný rozvod  [Oli.barley@gmail.com 100 %]
výborné komediální a vkusné představení! Eliška je prostě paní herečka. doporučuji
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 4)
Divadelní spolek Frída - Kolega Mela Gibsona  [Oli.barley@gmail.com 30 %]
Veliké zklamání, po přečtení tak výborných recenzí jsem čekala něco daleko lepšího. Někdo zde napsal- jevištní samosnaha a naprosto souhlasím. Herecký výkon úžasný, ale dej naprosto o ničem až poslední 15 minut se to malinko rozjelo, jinak bych nedala hodnoceni ani těch 30%. ztráta času
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 188)
Městské divadlo Brno - Viki kráčí za štěstím  [Paya888 40 %]
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 12)
Divadlo v Dlouhé - Hovory na útěku  [Nea 90 %]
Kabaretní, příjemné, aktuální. Pěkné zpracování, vynikající české texty.
Moc příjemný zážitek.
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 100)
Národní divadlo Brno - Něco za něco  [Eva123 60 %]
Inscenace byla zajímavá (nevím zda jsem ji už někdy viděla), odehrávala se na pěkné klasické scéně Pavla Boráka, byla hrána bez přestávky a měla poněkud neočekávaný konec. Z herců mě nejvíce zaujala Hana Briešťanská.
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 111)
Městské divadlo Kladno - Miláček  [Denisa H. 80 %]
Díky floutkovské tváři s drzým výrazem je M. König v roli miláčka Duroye dost uvěřitelný. Těží ze svého vzhledu,ale to jeho postava ostatně taky. Svým herectvím pak dotahuje křivost tohohle mladíka téměř k dokonalosti. V rolích žen, které podlehly, mě nejvíce zaujaly L. Zahradnická a A. Štréblová. Zajímavým režijním nápadem je vyprávění příběhu skrze mladého paparazzi fotografa. Jako by se tím uzavřel kruh parazitování na jiných - Duroy využíval nevinné ženy, aby i on patřil ke smetánce, a mladý fotograf si svou cestu nahoru zas dláždil vytrvalým pronásledováním a zaznamenáváním jeho soukromí.
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 8)
Městská divadla pražská - Premiéra mládí  [Lucy1905 70 %]
Obě herečky mají bohaté zkušenosti s divadlem, a proto má toto představení šmrnc a vtip. Mně osobně to přišlo napsané jako z dnešní doby, tím jaká je pointa celého představení. Ale autor tuto hru vytvořil již před mnoha lety.
(zadáno: 23.6.2017, počet hodnocení: 57)
OLDstars - Na dotek  [Petrr 90 %]
86 %
(zadáno: 23.6.2017, počet hodnocení: 111)
Komorní scéna Aréna - Hráči  [Denisa H. 90 %]
85-90 % Včera jsem zhlédla (poněkolikáté) Hráče v MDP, takže pro srovnávání jsem je měla v živé paměti. Nejvíc jsem byla zvědavá na rozdíl ve stopáži zhruba 30 min. Pochopila jsem záhy - v KSA upustili od všemožných legrácek a vyprávěli Gogola. Hra měla tempo, spád, ráz. A ačkoliv jsem večer předtím brečela smíchy, když M. Dlouhý vypadl z okna, když M. Písařík měnil polohu, když zkrátka herci blbli, vůbec mi to v pojetí KSA nechybělo. A nakonec se mi to přeci jen líbilo víc, ač laťka byla vysoko. Bylo to takové... jak to říct... poctivější. Spolehli se sami na sebe a na Gogola a - vyšlo to!
(zadáno: 23.6.2017, počet hodnocení: 7)
Studio DVA divadlo - Hvězda  [Verca M. 80 %]
(zadáno: 23.6.2017, počet hodnocení: 7)
Divadlo pod Palmovkou - Můj romantický příběh  [Verca M. 60 %]
(zadáno: 23.6.2017, počet hodnocení: 4)
Divadlo Broadway - Mýdlový princ  [Bertos 60 %]
Smícháme hitovky od Neckáře s letním sluncem, přisypeme Dejdara a pár známejch xichtíků, okořeňíme romantikou střední školy s trochou nostalgie z domova důchodců a nemůžeme prodělat. Joo producenti, ty v tom uměj chodit aby zašustilo z peněženek osamocených paniček v přechodu, které si tak hezky zavzpomínají na doby, kdy byl jejich Pepa ještě kabrňák a místo propálenejch montérek z hospody nosil domů plnou náruč aster. Ale ono to zas tak zlý nebylo. Takové to když vás svědí na zádech a kolega z práce vás podrbe. Žádná esence erotična, ale účel to splní.
(zadáno: 23.6.2017, počet hodnocení: 4)
Městské divadlo Mladá Boleslav - Novecento (1900)  [Bertos 90 %]
Radim Madeja musí mít nejspíš nafukovací palici, protože jinak si neumím vysvětlit, jak si do ní nasypal ty tyráky textu. Radim Madeja musí mít i motorovou hubu, protože jinak si neumím vysvětlit, jak ze sebe může téměř nepřetržitě sypat ty tyráky textu zase ven. V tomhle případě ta Thálie fakt nebyla zadarmo! Jakub Šafr je výbornej JazzMan a v jeho podání by i hororový eskymo od Franty Nedvěda znělo jak Rachmaninov. Za cenu uměláka z Mekáče tady dostanete pořádnou porci a odejdete nažraný jak z bufáče v parlamentu. Madejův opravdový majstrštyk a pekelný piáno Kuby Šafra TO MUSÍTE VIDĚT!!
(zadáno: 23.6.2017, počet hodnocení: 4)
Divadlo pod Palmovkou - Laskavé bohyně  [Bertos 100 %]
Řádná prda! Četl jsem knihu, za kterou Jonatán L. dostal nobelovku za literatůru a fakt jsem si nedovedl představit, jak se tak neskutečně propracovanej kusanec může vejít na prkna. Nebyl jsem jedinej, kdo pak po celou dobu představení nezavřel hubu úžasem. Příběh je syrovej jak kuře z káefcéčka. Totální úchylnej wodvaz! Trenky dolů za veleparádní výkon Honzy Teplýho, kterej je tady opravdu hereckej masakristus! Kdo čeká, že se usadí a pohodově natráví 3 hoďky času, ať jde radši zhlídnout abduláhy jak řežou bezvěrcům palice, protože tohle je mnohem větší nářez! Plná palba za parádní zážitek!!
(zadáno: 23.6.2017, počet hodnocení: 4)
agentura Harlekýn - Skleněný zvěřinec  [Bertos 70 %]
Pěkný kus poctivého divadla. Mistr Stašová lehce přehrává nicméně nepůsobí to nijak účelově ba naopak dodává to její postavě ty správný gule a ví naprosto dokonale kde je strop! Je jí opravdu všude plno - ona je prostě veleluxusní a já jí miluju i s těma strašidelnejma xichtama, na který jen tak nezapomenu :o) Ostatní kolchozníci nehrají vůbec špatně ba naopak není co vytknout! Propracovaná konverzačka v klasickém podání. 2 hodiny utekly jak cikán z pracáku! Rozhodně doporučuji!

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>