11:55

Hejno bez ptáků

Premiéra: 20.9.2021
online předpremiéra v listopadu 2020
Podle stejnojmenného románu Filipa Douška. Dramaturgie: Natálie Preslová. Scéna: Tereza Volánková, Linda Vondrášková. Kostýmy: Linda Vondrášková. Hudba: Jan Čtvrtník. Pohybová spolupráce: Johana Matoušková. Režie: Tereza Volánková.
Poslední uvedení: rok 2022.
Magická show plná iluzí a jejich ztráty. Konference o samozřejmosti světa, která se odehrává na všech úrovních času a bytí... „Lidová moudrost říká, že celek je víc než součet částí. Jenže je-li tomu tak, jak poznáme ten rozdíl? Co je hejno bez ptáků?“


inscenace již byla stažena z repertoáru

11:55
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
55 %
5521000
Volby

Hodnocení (2)

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Majdin_kulturni_svet  50 %
15.4.2022 | 176 hodnocení
+ souhlasím
Soubor Zapětdvanáct je mojí srdcovkou. Začalo to inscenací Regulace intimity a od té doby od nich chodím úplně na všechno

Tentokrát pro mě jejich inscenace byla poprvé zklamáním. Představení na mě působí jako sešité horkou jehlou. Nevadí mi jeho přednáškový ráz, ale od začátku do konce je to až na pár míst pořád úplně stejné. Je tam několik pěkných momentů, ale celkově se pro mě pointa někam vytratila a uvízla v prázdnu. A nebyla jsem v tom sama, protože s potleskem na konci váhalo celé publikum.
Jeff23  60 %
22.2.2022 | 80 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.