agentura Harlekýn

Antonín Procházka

S tvojí dcerou ne

Premiéra: 28.3.2004. Scéna: Miloš Ditrich. Kostýmy: Dana Pichová. Režie: Antonín Procházka.


Současná česká komedie plná krkolomných situací a trapasů. Snadné je spadnout do manželské krize, ale jak z ní ven...?
agentura Harlekýn
Hodnocení inscenace
Redakce
50 %
Uživatelé
69 %
Hodnocení redakce
Jiří Landa 50 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Jiří Landa 50 %
(zadáno: 27.10.2011, počet hodnocení: 2807)
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Vaklav 40 %
(zadáno: 10.7.2018, počet hodnocení: 129)
přínosný / zajímavý komentář
No, snad ještě 40%, ale opravdu jen díky osobnosti pana Nárožného, bez něj by to byl poměrně průser. Skoro byl i sním, když dlouho zůstával na jevišti s náušnicí.
Část po přestávce byla už velmi slaboučká a nedivil bych se, kdyby někdo hodnotil níže než já.
Nicméně letní scéna evidentně žádá komedie, ale nemůžu si pomoci a mám pocit, že u nekomedií se kolikrát zasměji více a to jsem si zakázal "letní" komedie apriori shazovat, proto na ně také vyrážím. Nicméně by tvůrci měli přijmout výzvu a inscenovat v létě i něco pořádného (třeba i komediálního) a letního Shakespeara tím nemyslím.
Hybridka 90 %
(zadáno: 29.1.2018, počet hodnocení: 13)
KarelK 60 %
(zadáno: 24.10.2017, počet hodnocení: 42)
přínosný / zajímavý komentář
S panem Nárožným získávají bulvární komedie jiný rozměr. Je milý, zábavný, bezchybně časuje a dávkuje humor až chvílemi děj i výkony hereckých partnerů odsouvá na druhou kolej. A vy najednou chcete aby to tak bylo...
Lenka10 70 %
(zadáno: 4.4.2017, počet hodnocení: 94)
Antonio 70 %
(zadáno: 28.12.2016, počet hodnocení: 52)
přínosný / zajímavý komentář
Divadlo bylo super Pert Nárožný a Nada Konvalinková byly nejlepší.
Alena.f 90 %
(zadáno: 2.5.2016, počet hodnocení: 6)
Plšík 50 %
(zadáno: 30.4.2016, počet hodnocení: 330)
David Strang 80 %
(zadáno: 20.12.2015, počet hodnocení: 107)
Silencia 100 %
(zadáno: 4.10.2015, počet hodnocení: 27)
Martina_K 60 %
(zadáno: 21.5.2015, počet hodnocení: 61)
přínosný / zajímavý komentář
Šla jsem se podívat hlavně na pana Nárožného a ten mě nezklamal.
Vladimír10 70 %
(zadáno: 30.10.2014, počet hodnocení: 339)
Adele 70 %
(zadáno: 19.1.2014, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Petr Nárožný, který vládne velmi tvořivou invencí a tak v pražském podání se představení liší od toho v Plzni. Dialog mezi ním a Naďou Konvalinkovou na téma, proč pořád kupuje ty hrozné časopisy, neodboural jenom Naďu? ? Proč pořád kupuješ toho Přemka Podlahu? To je samý Podlaha, Podlaha a mě opravdu nebaví si z uheráku vyrobit dalekohled??. Petr Nárožný je výborný divadelní herec, nádherně zahrál svého věčně rejpajícího ?bankovního úředníčka - hypochondra?, který v domnění, že ho miluje sedmnáctiletá dívka, se proměnil v ?mladíka? s koženou bundou, pirátským šátkem a kroužkem v uchu.
Ivushka 70 %
(zadáno: 7.4.2013, počet hodnocení: 93)
Fedorocko 60 %
(zadáno: 28.2.2013, počet hodnocení: 413)
přínosný / zajímavý komentář
Petr Nárožný tradičně výborný
Papirek32 100 %
(zadáno: 24.9.2012, počet hodnocení: 121)
Irescz 70 %
(zadáno: 11.2.2012, počet hodnocení: 43)
V.morava 40 %
(zadáno: 4.10.2011, počet hodnocení: 515)
Čiko 50 %
(zadáno: 28.3.2011, počet hodnocení: 556)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.