Divadlo Broadway
Hodnocení inscenace
Redakce
45 %
Uživatelé
51 %
Hodnocení redakce
Lukáš Dubský 50 %
Helena Grégrová 40 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Lukáš Dubský 50 %
(zadáno: 12.4.2019, počet hodnocení: 759)
přínosný / zajímavý komentář
Nepříliš povedený muzikál s problematickým libretem založeným na prvoplánovém humoru (neříkám ale, že se některé scénky nepovedly, to bych byl moc velký škarohlíd). Škoda, že většina písní zazní jen ve fragmentech. Herecky vynikají v menších rolích I.Jirešová a J.Boušková, z ústřední trojice mě nejvíc bavil R.Genzer. Pěvecky průměrné, hodně mě zaujala E.Trtíková, jejíž interpretace jsou snad lepší než originál. Povedená je také scéna Z.Flemminga, naopak dost otřesné je nazvučení. Více viz blog (více v článku na blogu)
Helena Grégrová 40 %
(zadáno: 31.3.2019, počet hodnocení: 1376)
přínosný / zajímavý komentář
45 %. Kdyby záměr tvůrců ovlivňovala sama interpretka hitů, tipuji, že by se její připomínky nesly v duchu: "Nebojte se přejít Jordán jakékoli formy nadsázky a humoru, pokud udržíte důvod nevzdávat s diváckým přijetím mač." Této mety se muzikál snaží poměrně dostát, ale přeci jen občas zkouší i místa méně krytá, což potvrdí zejména okamžiky, kdy dění balancuje na hranici vkusu, a především pak samotný závěr, v němž nejen kuřátka nedají tak úplně pozor na vrátka. Ta, lépe zavřená, by celku napomohla dodat o poznání efektnější punc tušené dlouhé noci.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Avlis 80 %
(zadáno: 14.4.2019, počet hodnocení: 86)
přínosný / zajímavý komentář
Velmi jsme se pobavili a za to těch 80%. Vidět Tofiho, Novotného a Cardu jako ženy to je fakt dost ulítlé, ale brečíte u toho smíchy. Jinak zajímavá scéna. Dějově nic moc. Mýdlový princ se nám líbil více.
Martin21 40 %
(zadáno: 13.4.2019, počet hodnocení: 318)
přínosný / zajímavý komentář
Z viděných alternací mě nadchla skvělá Linda Finková! Zklamáním byly naopak M. Zemánková a Y. Blanarovičová.
MilanDivák 100 %
(zadáno: 10.4.2019, počet hodnocení: 8)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělé jsem se bavil. Viděl jsem sestavu Etzler, Háma, Gondíková,...
Je mi fuk, že to nemělo extra dobrý scénář a ani jsem neviděl žádné "umění". Pro mě je důležité, že jsem se nenudil, od srdce zasmál a navýsost pobavil. Díky Brodway!
Divadelnik 70 %
(zadáno: 30.3.2019, počet hodnocení: 113)
Osgood 20 %
(zadáno: 30.3.2019, počet hodnocení: 71)
přínosný / zajímavý komentář
Ein Kessel Buntes? Kéž by:-) Stupidní "zápletka" znásilňuje nesourodá estrádní čísla. Výborné zpěvačky Elis Ochmanová či Betka Bartošová rozhodně nezklamou, leč formace Dreamgirls je snem zlým, jsou totálně nesynchronní, v čemž vyniká Eliška Bučková. Nevyužit je geniální stepař T.Slavíček:( Skvělá je holčička E.Trtíková. Kvalitu potvrzují L.Finková a R.Fišarová, též je fajn I.Jirešová. Geňa je Geňa:-) Dobří herci pánové Háma, Novotný, Etzler, pitvořící se v trapných výstupech jsou spíše k pláči, o "hercích" špatných (pan Tofi) nemluvě:-) Bludišťák pro O.Bábora za Pusu ti dám v ruskočeštině:-)
Rejpalka 20 %
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 89)
přínosný / zajímavý komentář
Jediné, co činí tuto inscenaci snesitelnou jsou hezké písničky, které Helena Vondráčková má a měla ve svém repertoáru a výkon Elis Ochmanové, která zpívá Helenu (resp. její písničky) místy líp než sama Helena.Děj plytký a trapný (u oné pověstné scény s punčochami jsem se opravdu nezasmála). Sagvan Tofi jako žena mě bude jestě dlouho strašit ve snech. Jediný kdo trochu pobavil byl Ondřej Bábor jako bodyguard Sergej. Ale opět zájezdy a fanoušci Heleny 60+ a divadla Bwej budou hýkat nadšením. Muzikál to fakt není.
DivadelniFan 50 %
(zadáno: 24.3.2019, počet hodnocení: 171)
přínosný / zajímavý komentář
Průměr, žádné velké umění, ale diváci se baví. A za tímto účelem je tento muzikál určitě dělaný. Já bohužel nemusím humor stylu "převlékneme se za ženský" (ale to je můj problém). Ač to mělo své odůvodnění, nedokázal jsem se smát tolik, jako většina hlediště. I to se určitě odráží na mém hodnocení. Z obsazení vyzdvihnu především M. Zemánkovou v roli Sylvie a Y. Blanarovičovou v roli Terezy. Obě dámy předvedly především skvělý herecký výkon. Určitě nesmím zapomenout na J. Obermaierovou a J. Přeučila. Byli kouzelní - legendy! Pěveckým výkonem nadchla L. Finková.Za scény s nimi dávám dobrých 50%.
MartinB 60 %
(zadáno: 22.3.2019, počet hodnocení: 44)
přínosný / zajímavý komentář
55%
Některé otřepané fórky bavily většinovou část publika. Našla se ale místa, kde nešlo se aspoň pousmát.
Až na drobné výjimky skvělé (především herecké) výkony. Ústřední mužské trojici vévodil Bronislav Kotiš alá Laléňa. Ivana Jirešová předvedla i s ortézou dobrý výkon. V menších rolích byli skvělí paní Obermaierová, Yvetta Blanarovičová, Pavlína Ďuriačová, Ondra Bábor, Veronika Zelníčková. Překvapila jinde slabá Řehořová.
Za mě relativně dobré dílo, kde má drtivá většina písní v ději smysl.
Jen medley na konci představení je zbytečně dlouhá - poloviční by stačila.
Frosttt 0 %
(zadáno: 20.3.2019, počet hodnocení: 2)
přínosný / zajímavý komentář
Odpad. Ještě teď nevěřím svým očím, co všechno se dá vyprodukovat a kam se až dá zajít.
Petra152 100 %
(zadáno: 18.3.2019, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělá zábava...herci si to evidentně užívali a publikum s nimi.
Iveta314 80 %
(zadáno: 17.3.2019, počet hodnocení: 21)
Marketa1991 100 %
(zadáno: 17.3.2019, počet hodnocení: 16)
přínosný / zajímavý komentář
Výborné, vtipné!
MSpa 20 %
(zadáno: 16.3.2019, počet hodnocení: 47)
AlenaK 20 %
(zadáno: 15.3.2019, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Co napsat... hezká scéna a kostýmy.
Jaroslavz 10 %
(zadáno: 15.3.2019, počet hodnocení: 32)
přínosný / zajímavý komentář
Jedna z nejstupidnějších produkcí, jakou si můžete představit. Laciná zápletka, tisíckrát viděné vtipy s chlapy převlečenými za ženské. Mistře Etzlere, to jste dopadl! A do toho přehlídka nejprofláklejších, většinou cizích hitů normalizační hvězdy Vondráčkové. Never more.
Janek777 10 %
(zadáno: 15.3.2019, počet hodnocení: 26)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
Přestože autoři uvádějí Kvítek mandragory jako muzikál,jedná se o úplně jiný žánr.Sled kabaretních výstupů slepených prostoduchým dějem.Jen aby se nenáročný divák co nejvíce pobavil,nesmí chybět ruská mafie,policie, travesti show,kremace,nemocnice,noční podnik pochybné pověsti.Divačky v pozdním produktivním věku se dostanou do extáze,když si tři protagonisté oblékají punčocháče a učí se chodit na podpatcích.Nevadí,že tři neladící subrety,tu ruské carevny,tu pacientky,tu zpěvačky jsou nesezpívané. Jediným světlým místem je kratičký výstup skvělé Radky Fišarové.Jinak ztráta času.Repríza 14.3.19
Honzy 30 %
(zadáno: 15.3.2019, počet hodnocení: 174)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Tzv.hitmuzikál v divadle Broadway KVíTEK MANDRAGORY Vás možná pobaví,ale nenadchne.Velkou slabinou je plytký,místy až prostoduchý scénář,slabé aranže i nahrávky hudby.Přidáte-li nedobré pěvecké výkony,které se projevují i ve značné nesezpívanosti,převážně dívčího tria,tak toho k pochvale moc nezbývá.Ani herecké výkony nijak neoslní.Sice je znát,jak se herci snaží,ale celkově vše působí jako jednotlivé kabaretní výstupy.A dobrý muzikál potřebuje tah na branku všech,což zde není.Hlavní devizou mandragory jsou písně H.Vondráčkové.Hudební dílo přesně zapadá do řady,již zde uváděných.1.repr.14.3.19
Hanavelka 100 %
(zadáno: 13.3.2019, počet hodnocení: 17)
přínosný / zajímavý komentář
Viděno zahřívací zkušební kolo s vtipným úvodem autora Radka Baláže v obsazení skvělý Etzler-jenž se v roli vyblb a očividně ho to bavilo,nebo ne a je tak dobrý herec,že to nešlo poznat.Háma-ten se v roli idiotského bráchy Etzlera našel.Carda.Famózní padouch Přeučil s 82 na tachometru hluboká poklona-bravó.Špičková Trtíková vystřihnuvší sólíčka. Obermaierová se vyřádí a zaslouženě sklízí ovace.Fikaně mazaná policistka Gondíkové sedne.Světové hity Vondráčkové dobře zapadnou do děje a často se měnící scény/pouť,nemocnice,kabaret,služebna,kremace,pláž../.Všem dík za super zábavu + cukrovou vatu.

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.