Divadlo Na Jezerce

After Life

Premiéra: 30.5.2022
Překlad: -bude doplněno-. Výprava: Dáda Němeček. Hudba: Roman Holý. Režie: Jan Hřebejk.
Drama s komediálními prvky o životě takovém, jaký opravdu je. Tony má po smrti své partnerky jasno - život bez ní nemá žádný smysl a bylo by lepší ho ukončit. Žena však věděla, že se Tony bude s nenadálou osamělostí jen těžko vyrovnávat, a tak před smrtí mu na video nahrála vzkaz, aby se nelitoval a také mu vysvětlila různé praktické věci. Kdo z nás zažil ztrátu blízkého člověka, ví, jak těžce se hledá způsob, jak se s ní vyrovnat...
Anketa 2021/22
Pro tuto inscenaci, stejně jako pro všechny ostatní s premiérou od září 2021 do srpna 2022, včetně hereckých výkonů, můžete hlasovat v naší výroční anketě.
Uzávěrka ankety je 10. prosince 2022.
Do konce hlasování zbývá ještě 10 dní.
Divadlo Na Jezerce
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
76 %
7681000
Chci vidět - přidat do seznamu

Volby

Hodnocení (8)

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
LavinieCamui  80 %
26.6.2022 | 635 hodnocení
+ souhlasím
Dobře převedená první série dokonalého seriálu na divadlo. Vtipné využití studentského filmu. Určitě nejlepší hra v tomto divadle.
Čiko  60 %
30.5.2022 | 902 hodnocení
+ souhlasím
Za mě trochu rozpačitá inscenace. Přitom je to nosné a na jevištích málo frekventované téma. Největší problém vidím v pojetí postavy Milana Šteindlera. Neustále pobíhá po jevišti ze scény do scény a svým civilním projevem jde proti ostatním hercům. To působí nekompaktně a nekoncepčně. Velmi se mi líbily Anežka Rusevová a Libuše Švormová. A plusové body dávám za živého psa:-)
Valmez  100 %
29.5.2022 | 349 hodnocení
+ souhlasím
Krásný scénář, skvělé obsazení a citáty?

Viděno na veřejné generálce (28.5.2022)
MrMM  60 %
13.11.2022 | 19 hodnocení
Marek a Marie  70 %
10.10.2022 | 44 hodnocení
Plšík  80 %
27.9.2022 | 713 hodnocení
ADM  90 %
17.6.2022 | 5 hodnocení
Syringa  70 %
28.5.2022 | 8 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.