Divadlo Na zábradlí [hlavní scéna]

David Jařab

Dobří chlapci

Premiéra: 8.6.2018. Dramaturgie: Petr Štědroň. Kostýmy: Sylva Zimula Hanáková. Hudba: Jakub Kudláč. Scéna a režie: David Jařab.


„Doba je zlá, doba je zlá. Že se slušný člověk nemůže projít beze zbraně jen tak po ulici, to jsme si už zvykli. Ale že nesmí už ani do kostela? Že se už ani nebude moci modlit ke svému Bohu, protože mu to jednoduše zakážou? To je apokalypsa. Jediná šance je návrat k úctě a respektu. My všichni jsme přece jedna rodina. Plaveme spolu. Bez ohledu na to, jestli jsme zdraví nebo třeba máme na nohou plíseň. Jsou jen Oni a My. Dvě organizace, dvě tradice, dvě armády a jedna víra...“
Divadlo Na zábradlí
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
63 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Kuba_r 70 %
(zadáno: 20.6.2018, počet hodnocení: 76)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělé téma, výborné herecké výkony. V druhé půlce to začíná trochu drhnout a chvílemi se člověk musí bezděky dívat na hodinky. Ale je dobře, že Zábradlí vzalo Davida Jařaba do svého týmu. Určitě se máme na co těšit!
Graiv 60 %
(zadáno: 17.6.2018, počet hodnocení: 81)
Kirill 30 %
(zadáno: 15.6.2018, počet hodnocení: 70)
Lerus 30 %
(zadáno: 14.6.2018, počet hodnocení: 50)
Čiko 60 %
(zadáno: 13.6.2018, počet hodnocení: 547)
přínosný / zajímavý komentář
55% Trochu slabší text, přesto mám pocit, že z něj šlo dostat víc.
Tarbík 70 %
(zadáno: 12.6.2018, počet hodnocení: 77)
Suzana 60 %
(zadáno: 11.6.2018, počet hodnocení: 182)
přínosný / zajímavý komentář
scéna a výborné herecké výkony, textově slabší
Dramaholik 80 %
(zadáno: 9.6.2018, počet hodnocení: 84)
KSnow 70 %
(zadáno: 9.6.2018, počet hodnocení: 58)
přínosný / zajímavý komentář
Velmi povedená scénografie (která nabízí extra zkušenost především divákům v nejpřednějších řadách), pro DNz typické kvalitní sehrané výkony všech herců, a do toho originální ironický "náhled" do všedního života italské mafie, který s nadhledem nabízí i hlubší zamyšlení se nad možností nápravy člověka či silou osobních pout. Poetika DNz mě prostě strašně baví!
Babitch 100 %
(zadáno: 8.6.2018, počet hodnocení: 14)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.