Divadlo Na zábradlí [hlavní scéna]

Jiří Voskovec, Jan Werich, Dora Viceníková

Korespondence V+W

Premiéra: 5.11.2010. Dramaturgie: Dora Viceníková. Scéna: Svatopluk Sládeček. Kostýmy: Marek Cpin. Výběr hudby a režie: Jan Mikulášek.
Nová verze inscenace brněnského Divadla Reduta (působícího pod hlavičkou Národního divadla Brno).
2:20

tato inscenace byla dříve uváděna v divadle: Národní divadlo Brno
> detail původní inscenace

Osoby a obsazení
Jiří Voskovec - Václav Vašák
Jan Werich - Jiří Vyorálek
Zdenička - Anežka Kubátová / Jana Plodková (původně Gabriela Mikulková)

Inscenace vycházející z korespondence legendárních tvůrců Osvobozeného divadla Jiřího Voskovce a Jana Wericha, jejichž cesty se po únoru 1948 rozešly. Jejich korespondence je silnou výpovědí o životě dvou mimořádných lidí v nelehké době, podává strhující svědectví jejich originality i umělecké zralosti, ale současně odhaluje i osudy dvou významných osobností v bipolárním světě, plném železných opon a studených válek.
Divadlo Na zábradlí
Hodnocení inscenace
Redakce
90 %
Uživatelé
89 %
Hodnocení redakce
Lukáš Holubec 90 %
Jiří Landa 90 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Lukáš Holubec 90 %
(zadáno: 18.9.2015, počet hodnocení: 573)
přínosný / zajímavý komentář
Byli jako jedno tělo, jedna duše, jeden humor. Další z mnoha zločinů komunismu (násilné odloučení) je zde vyjádřen s neuvěřitelným citem. Samotná korespondence je na pódium převedena s dech beroucí sílou. Tomu určitě hodně napomáhá hudební doprovod, jenž vás nutí vcítit se do smutného osudu těchto mimořádných tvůrců ještě více. A těch nápadů, co se na jevišti vystřídá! Na jevišti, kde je zajímavě postavená scéna. Přesto je na prvním místě text. A jsem velice rád, že s ním pracovali zrovna paní Viceníková a pan Mikulášek. A ústřední herecká dvojice? Velký potlesk, nesmíte si je nechat ujít.
Jiří Landa 90 %
(zadáno: 23.4.2014, počet hodnocení: 2857)
přínosný / zajímavý komentář
85% Přestože A. Kubátová podala taktéž vynikající výkon, „srostlost“ G. Mikulkové s oběma herci dává inscenaci celkově jistější výraz. A i po zhlédnutí upravené verze DNz stále platí můj názor, že se podobně výjimečná inscenace rodí jen jednou za pár let.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Dave 80 %
(zadáno: 15.2.2019, počet hodnocení: 83)
Mackovaa 90 %
(zadáno: 11.2.2019, počet hodnocení: 12)
Luisa 90 %
(zadáno: 5.2.2019, počet hodnocení: 3)
Fedorocko 70 %
(zadáno: 5.2.2019, počet hodnocení: 456)
přínosný / zajímavý komentář
Výborné herecké výkony, Jiří Vyorálek naprosto dokonalý.
Van 90 %
(zadáno: 28.12.2018, počet hodnocení: 9)
DavidWark 100 %
(zadáno: 30.11.2018, počet hodnocení: 34)
přínosný / zajímavý komentář
Viděl jsem ještě v brněnské Redutě, hodnocení jejich inscenace je už bohužel uzavřené, ale tvůrčí tým zůstal nezměněn, tak si dovoluji ocenit je aspoň tady. Inscenace je ukázkovým případem smysluplnosti a mnohotvárnosti divadla. Skvělá dramaturgie Dory Viceníkové(!!) i reřie Jana Mikuláška. Jiří Vyorálek byl dokonalý snad v každé provázkovské inscenaci, tady spolu s Václavem Vašákem absolutně excelují. Jasných sto procent.
Mohr 100 %
(zadáno: 23.11.2018, počet hodnocení: 37)
Rivah 80 %
(zadáno: 9.11.2018, počet hodnocení: 169)
Ttie 100 %
(zadáno: 6.11.2018, počet hodnocení: 22)
Tomas22 70 %
(zadáno: 2.11.2018, počet hodnocení: 52)
přínosný / zajímavý komentář
Skvela scenografie, prace s rekvizitou, pohybove celkem zvladnute, liceni super a herecke vykony Jany Plodkove a Jiriho Vyoralka velmi dobre. V. Vasak mirne zklamal.
Kam 70 %
(zadáno: 6.10.2018, počet hodnocení: 34)
Katarina16 80 %
(zadáno: 24.6.2018, počet hodnocení: 24)
přínosný / zajímavý komentář
Škoda, že už si lidé nepíší dopisy.
Vaklav 80 %
(zadáno: 24.6.2018, počet hodnocení: 180)
přínosný / zajímavý komentář
........všichni jsme jen součástí systému.......a všichni stárneme a měníme se....V+W, já i ostatní, a tak..........................
určitě stojí za vidění.....doufám, že vám zážitek nebude kazit pětiletý soused (který je logicky neposedný, ten za to nemůže) a jeho nezodpovědný rodič, který ho 1) vzal na - pro děti - nevhodné představení a 2) si musí hrát (svítit) s mobilem (to byl hluchý, když hlásili něco o vypnutí?)- tím se možná zasloužil o pouze 80% hodnocení a ne vyšší.....naštěstí v polovině došlo k jejich odchodu, a tak druhá půlka byla zážitkem!
Tyuiop 90 %
(zadáno: 15.6.2018, počet hodnocení: 5)
Step.zuzana 100 %
(zadáno: 15.6.2018, počet hodnocení: 54)
Tarbík 80 %
(zadáno: 29.5.2018, počet hodnocení: 89)
Seht 90 %
(zadáno: 20.5.2018, počet hodnocení: 8)
Nakvapl 100 %
(zadáno: 2.5.2018, počet hodnocení: 4)
přínosný / zajímavý komentář
Nejlepší představení, které jsem viděla. Krásné dialogy a dobré herecké výkony
Lerus 70 %
(zadáno: 22.4.2018, počet hodnocení: 50)
Vladislavka 80 %
(zadáno: 17.4.2018, počet hodnocení: 65)
Ema123 100 %
(zadáno: 17.4.2018, počet hodnocení: 43)
Julii 90 %
(zadáno: 13.4.2018, počet hodnocení: 36)
JJRock 90 %
(zadáno: 20.3.2018, počet hodnocení: 42)
Volnicko 80 %
(zadáno: 14.3.2018, počet hodnocení: 31)
Klára Kučerová 90 %
(zadáno: 18.2.2018, počet hodnocení: 4)
přínosný / zajímavý komentář
Fantastické zpracování korespondence Wericha a Voskovce. Velmi zajímavě postavená scéna, kdy je patrné, jak moc jsou si ti dva blízcí, ale přece tak vzdálení. Velmi poutavě jsou vedené repliky se zasazením do konkrétní historické situace. Velmi kladně hodnotím také hudební doprovod. Skvělý výkon všech tří herců. Doporučuji.
Graiv 100 %
(zadáno: 16.2.2018, počet hodnocení: 91)
Abigail7 90 %
(zadáno: 12.2.2018, počet hodnocení: 222)
přínosný / zajímavý komentář
Nesmírně působivá hra, jak co se týče textu, tak stran provedení: skvělé výkony všech tří představitelů, zajímavá choreografie.
LukasLansky 100 %
(zadáno: 7.2.2018, počet hodnocení: 15)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Pravdivě vyznívající příběh velké československé bromance. Tragické a dojemné.
Martatrdlo 90 %
(zadáno: 11.1.2018, počet hodnocení: 7)
RenoPil 100 %
(zadáno: 10.1.2018, počet hodnocení: 6)
přínosný / zajímavý komentář
Nechal jsem tímto představením dojmout víc než jsem to čekal. Excelentní výkon všech tří herců. Především pan V-W byl skvělý: Vyorálek- Werich. Děkuji za krásné představení se závěrečným standing ovation.
Lucy1905 100 %
(zadáno: 23.12.2017, počet hodnocení: 27)
Zuzika 90 %
(zadáno: 13.12.2017, počet hodnocení: 9)
Margaret 80 %
(zadáno: 30.11.2017, počet hodnocení: 69)
přínosný / zajímavý komentář
75 %
Adelafray 90 %
(zadáno: 14.11.2017, počet hodnocení: 15)
Juagustin 70 %
(zadáno: 9.11.2017, počet hodnocení: 9)
přínosný / zajímavý komentář
(Studio Švandova divadla, 23.1.2017)
Barbora23 100 %
(zadáno: 18.10.2017, počet hodnocení: 28)
Jarin 90 %
(zadáno: 7.10.2017, počet hodnocení: 140)
Mari. 100 %
(zadáno: 3.10.2017, počet hodnocení: 14)
Michalsky 100 %
(zadáno: 20.9.2017, počet hodnocení: 12)
Jedna z hlediště 100 %
(zadáno: 20.6.2017, počet hodnocení: 3)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Tato "krychličková" scéna divadla Na zábradlí (kterou si vtipně vytvořili i v Komedii) mě nepřestává udivovat tím, jak je využita vždy na 100%. A po tomto představení mám pocit že to ještě překonali! Vše - režie, scéna a kulisy, kostýmy, herecké výkony - ladí skvěle dohromady. Představení není krátké, ale ani chvíli jsem se nenudila a ač prostředí hostující scény divadla Komedie je spíše k udušení, z této inscenace jsem odcházela velmi osvěžena. Určitě doporučuji!
Cujo 80 %
(zadáno: 20.6.2017, počet hodnocení: 61)
M.T.U. 100 %
(zadáno: 4.6.2017, počet hodnocení: 13)
Roman Rejf 100 %
(zadáno: 30.5.2017, počet hodnocení: 8)
Marek515 90 %
(zadáno: 24.5.2017, počet hodnocení: 58)
Janovskaa 90 %
(zadáno: 12.5.2017, počet hodnocení: 14)
Nakafishie 90 %
(zadáno: 7.5.2017, počet hodnocení: 29)
Architekt 90 %
(zadáno: 24.4.2017, počet hodnocení: 32)
přínosný / zajímavý komentář
jako malý kluk
Andyjak 80 %
(zadáno: 21.4.2017, počet hodnocení: 24)
DD81 100 %
(zadáno: 12.4.2017, počet hodnocení: 33)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělé. Zážitek, co stojí za to.
Lovin 70 %
(zadáno: 8.4.2017, počet hodnocení: 165)
přínosný / zajímavý komentář
Velice obdivuji herce, že se naučili tolik textu i pohybovou náročnost a přesnost. Jedná se o lehce alternativní představení. Ačkoliv v hledišti byly i děti, myslím, že představení není pro děti. přišlo mi i poměrně dlouhé.
Za zmínku stojí též scéna a kostýmy.
EliAn 80 %
(zadáno: 27.3.2017, počet hodnocení: 42)
přínosný / zajímavý komentář
85%
Radiator 100 %
(zadáno: 12.3.2017, počet hodnocení: 89)
Diogenes 90 %
(zadáno: 2.3.2017, počet hodnocení: 37)
přínosný / zajímavý komentář
Vlastně citace z dopisů doplněná o jevištní akci. Říkal jsem si o přestávce, jestli mě to v této formě dokáže zaujmout až do konce.A dokázalo, víc než jsem čekal. Silný zážitek.
Petra. 80 %
(zadáno: 29.1.2017, počet hodnocení: 36)
TomAka 90 %
(zadáno: 19.1.2017, počet hodnocení: 2)
přínosný / zajímavý komentář
Jedno z nejlepších představení, které jsem v posledních letech viděl.
Marty 100 %
(zadáno: 1.1.2017, počet hodnocení: 19)
Pavel.Tomas 80 %
(zadáno: 6.12.2016, počet hodnocení: 105)
BaTerka45 90 %
(zadáno: 26.11.2016, počet hodnocení: 27)
přínosný / zajímavý komentář
Inscenace mě dojala k slzám, víc není třeba dodávat.
Andreask 100 %
(zadáno: 26.11.2016, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Vyborne herecke vykony, u p.Vasaka - vykon umocneny aj fyzickou podobou. dojimava, ludska drama o spetosti dvoch ludskych bytosti, ktore boli nasilne oddelene od seba. Vizualne stroha scena dobre vyvazovala emocne bohatu inscenaciu. Dakujem za zazitok.
Jakubson 100 %
(zadáno: 14.11.2016, počet hodnocení: 55)
přínosný / zajímavý komentář
Dojemné, místy vtipné, obohacující a vyvolávající mrazení v těle. Oceněníhodné herecké výkony. Zábradlí ? díky! Doporučuji všem, kteří chtějí vidět opravdové divadlo.
Marie friedlova 90 %
(zadáno: 30.9.2016, počet hodnocení: 69)
přínosný / zajímavý komentář
Dojalo mne to - velmi dobré herecké výkony na téma mužského přátelství, stáří a bolesti
DaZeL 100 %
(zadáno: 25.9.2016, počet hodnocení: 85)
Boo 100 %
(zadáno: 25.9.2016, počet hodnocení: 114)
Barka 90 %
(zadáno: 14.9.2016, počet hodnocení: 185)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
95% Krásné, dojemné představení. Funguje vše.. text, herecké výkony i řešení scény. Chtěla bych vyzdvihnout výkon Gabriely Mikulkové.. přijde mi, že se na ní v hodnoceních trochu zapomíná, přitom podává stejně skvělý výkon jako její herečtí kolegové.
Renée 80 %
(zadáno: 13.9.2016, počet hodnocení: 96)
přínosný / zajímavý komentář
Korespondence, ze které mi bylo ouzko i ve chvílích, kdy jsem se smála. Přiznám se, že Voskovec je pro mě většinou tím druhým, ale V.Vašák tohle mé vnímání naprosto rozbil.
Bernardblack 90 %
(zadáno: 12.9.2016, počet hodnocení: 216)
přínosný / zajímavý komentář
Emočně asi nejsilnější"Mikulášek company"jeho klasicky mimořádné propojení scény, hudby, kostýmů, výjevů atd je zde umocněno dech beroucím vše propojujícím a pohlcujícím textem...
Dva mimořádní lidé, jejichž přátelství...nemám slov...čím víc se blížil očekávaný konec, tím víc ubývalo v hledišti smíchu a naopak přibývalo kapesníčků...
Martina_K 80 %
(zadáno: 20.4.2016, počet hodnocení: 61)
přínosný / zajímavý komentář
Úžasná scéna a herecké výkony, sonda do hlubin hercovy duše:)
Dolente 100 %
(zadáno: 20.4.2016, počet hodnocení: 44)
David Strang 50 %
(zadáno: 19.4.2016, počet hodnocení: 117)
přínosný / zajímavý komentář
Tak mne představení až tak moc nechytlo.Chvílemi sem se nudil. Příznivce Voskovce,Wericha,bych poslal spíš na Těžkou Barboru do Městského divadla Brno.
Artefakt 100 %
(zadáno: 13.4.2016, počet hodnocení: 3)
Pess 100 %
(zadáno: 10.4.2016, počet hodnocení: 11)
Lesovi 80 %
(zadáno: 9.4.2016, počet hodnocení: 31)
Teejay 80 %
(zadáno: 1.4.2016, počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
Jak velký prostor a kolik příběhů vtěsnati dá se na malou scénu. Nečekaný úhel dramatizace, skvělá scéna, překvapilo v každém ohledu.
Plšík 80 %
(zadáno: 29.3.2016, počet hodnocení: 359)
přínosný / zajímavý komentář
85%
Panapollon 90 %
(zadáno: 26.3.2016, počet hodnocení: 51)
TerezaP 90 %
(zadáno: 18.3.2016, počet hodnocení: 31)
Janas 80 %
(zadáno: 16.3.2016, počet hodnocení: 17)
Euforka 90 %
(zadáno: 12.3.2016, počet hodnocení: 35)
Talis 80 %
(zadáno: 7.3.2016, počet hodnocení: 19)
Screamingsun 90 %
(zadáno: 25.2.2016, počet hodnocení: 22)
přínosný / zajímavý komentář
Čekal jsem, jak si tvůrci poradí s dramatizací korespondence a musím říct, že obdivuhodně. Zaujal mě zejména V.Vašák, ale všichni tři protagonisté zvládli těžké téma na výbornou. Z divadla jsem odcházel hluboce zasažen do detailů rozebraným vztahem V+W.
Luke.red 80 %
(zadáno: 20.2.2016, počet hodnocení: 6)
Vitounek 100 %
(zadáno: 16.2.2016, počet hodnocení: 97)
Fingee 80 %
(zadáno: 14.2.2016, počet hodnocení: 46)
VerDom 90 %
(zadáno: 4.2.2016, počet hodnocení: 19)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělý kus podtržený dokonalým řešením scény.
Lukasxy 80 %
(zadáno: 29.1.2016, počet hodnocení: 18)
Tristan 100 %
(zadáno: 24.1.2016, počet hodnocení: 32)
Ella13 100 %
(zadáno: 9.12.2015, počet hodnocení: 16)
Gesmi_cz 100 %
(zadáno: 8.12.2015, počet hodnocení: 11)
Teufel 90 %
(zadáno: 5.11.2015, počet hodnocení: 55)
přínosný / zajímavý komentář
Silné představení. Utíká, plyne a diváka pohlcuje, takže úvodní šaškovství, které trochu vyděsí, pokud člověk čeká více literární žánr se vysvětlí a vstřebá. A najednou je konec a slzy se derou do očí. Prostředky nejsou patetické, scéna je nápaditá a všechno má svůj význam. Nic navíc, nic zbytečně. Zásah.
Vendula_Z 100 %
(zadáno: 1.11.2015, počet hodnocení: 92)
Teatrix 90 %
(zadáno: 22.10.2015, počet hodnocení: 30)
Ba-jo 100 %
(zadáno: 25.9.2015, počet hodnocení: 173)
přínosný / zajímavý komentář
Krásné a silné představení plné nápaditých scénických hrátek a skvěle vyvážených hereckých výkonů (V+V = V+W). Dlouho se mi nestalo, že by mě nějaké představení dojalo až k slzám...
Nevím zda bylo moudré začínat letošní divadelní sezónu tímto představením neboť laťka byla nasazena příliš vysoko a bojím se, že mnoho představení která mě ještě čekají se jí ani nepřiblíží. Krásné představení. Bravo Mikulášek!
Kaťka chichi 70 %
(zadáno: 12.9.2015, počet hodnocení: 79)
Janha 100 %
(zadáno: 6.6.2015, počet hodnocení: 109)
J_V 100 %
(zadáno: 3.6.2015, počet hodnocení: 47)
přínosný / zajímavý komentář
Originální nápad, výborní herci a dokonalé zpracování. Silný zážitek, hlavně pokud znáte poetiku a historii Osvobozeného divadla.
Watchandgo 80 %
(zadáno: 29.4.2015, počet hodnocení: 28)
Kraval 90 %
(zadáno: 28.4.2015, počet hodnocení: 39)
SakuL 70 %
(zadáno: 19.4.2015, počet hodnocení: 60)
Quincampoix 100 %
(zadáno: 26.3.2015, počet hodnocení: 55)
Vladimír10 70 %
(zadáno: 25.3.2015, počet hodnocení: 349)
přínosný / zajímavý komentář
Rozhodně se nejedná o přelomovou událost české činohry, ale spíše o tuctovou inscenaci s rozvláčným průběhem, kterou svým výkonem zpestřil snad jen J. Vyorálek. Typově jsou však oba aktéři vybráni dobře. Nutné je pochopitelně poznamenat, že mé představy o skutečném umění se značně rozcházejí s vizemi nového vedení DnZ. Na jevišti se odehrála jakási scénická koláž, která poodhaluje téměř výhradně soukromý život V + W po roce 1948. Jejich tvorba, která je mnohem důležitější, je odsunuta bohužel až na druhou kolej. Všemožné moderní symboly rovněž s jejich korepondencí nijak nekorespondují.
Ragunkaa 90 %
(zadáno: 21.2.2015, počet hodnocení: 10)
Misa 100 %
(zadáno: 28.1.2015, počet hodnocení: 79)
přínosný / zajímavý komentář
Naprosto úžasná hra. Skvělá, nápaditá, vkusná scéna. Výborné herecké výkony. Je neskutečné, jak fantastická a pravdivá hra vznikne z dopisů dvou vynikajících osobností. Ten text je sám o sobě nosnější než nějaké původně psané hry. 100% divácké uspokojení.
Denisa H. 100 %
(zadáno: 2.1.2015, počet hodnocení: 239)
přínosný / zajímavý komentář
Výjimečné představení o velmi,velmi hlubokém a opravdovém přátelství plném vzájemné úcty 2 našich velikánů.Až člověka dojímá,jak upřímný a čistý vztah mezi sebou 2 lidé mohou mít...Po tvářích se na konci kutálejí slzy jak hrachy,ale usmíváte se od ucha k uchu.Žádný 'happy end' se nekoná,přesto nebo možná právě proto je to ten nejkrásnější konec!Hra diváka zcela pohltí a nevyplivne ho ani na vteřinu - není žádného hluchého místa,což je s délkou přes 2 hodiny skoro až obdivuhodné.Skvěle a především nápaditě je řešena scéna - ať už kulisy nebo barvy.S neobyčejným nasazením do hry jdou také herci.
Monulinka 90 %
(zadáno: 30.12.2014, počet hodnocení: 351)
přínosný / zajímavý komentář
Krásně dojemné a křehké představení... Ten vztah mezi nimi, díky formě dopisů to bylo tak opravdové... Krásná hudba, výtvarná stránka a scéna, nápaditá režie a především herecké výkony, klobouk dolů!
Arcipes 100 %
(zadáno: 20.12.2014, počet hodnocení: 136)
Eninae 80 %
(zadáno: 8.11.2014, počet hodnocení: 29)
přínosný / zajímavý komentář
85% Skvělé výkony, zajímavá scénografie.
Klaram 100 %
(zadáno: 8.11.2014, počet hodnocení: 81)
přínosný / zajímavý komentář
absolutní symfonie pro duši
Sluha 90 %
(zadáno: 5.11.2014, počet hodnocení: 143)
Armin 100 %
(zadáno: 4.11.2014, počet hodnocení: 29)
přínosný / zajímavý komentář
Naprosto úžasný zážitek! Tak křehké, subtilní a zároveň silné představení jsem ještě neviděla! Herecky naprostý koncert! Představení nemá hluchých míst, což je k jeho délce obdivuhodné. Rozhodně doporučuji!!!
Burgermiky 100 %
(zadáno: 19.10.2014, počet hodnocení: 18)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Velmi silná inscenace se skvělými hereckými výkony. Vtipné, dojímavé, smutné. Když jdete z divadla, jste této hry plní. Velmi mě potěšil návrat Gabriely Mikulkové. Nejvíce bych vyzdvihla výkon "smutného klauna" Jiřího Vyorálka v roli Jana Wericha a jeho někdy až artistické výkony na jevišti vyráželi dech. Jsem si jistá, že na Korespondenci se půjdu podívat někdy v budoucnu ještě podruhé.

Viděno podruhé dne 30.12.2014, kde v roli Zdeničky zářila výborná Anežka Kubátová. Korespondenci považuji za opravdovou divadelní perlu DnZ, kterou bych mohla vidět znovu a znovu.
Kaklapak 90 %
(zadáno: 15.10.2014, počet hodnocení: 68)
Jana Žáčková 80 %
(zadáno: 14.10.2014, počet hodnocení: 17)
přínosný / zajímavý komentář
85% viděno ještě na scéně Reduty v Brně. Preciznost Jana Mikuláška, jeho významy, až trojité... to znamená i odkazy, zpřítomnění korespondence je sice subjektivní, ale i přes to, mne zasáhlo. Symboličnost Mikuláška, zejména sehrané herecké výkony hlavních představitelů, ambivalence politických či osobních podmínek jednotlivých umělců. Jednoduše, náročné téma, ale zvládnuté, zvlášť když cítím osobní vztah tvůrců k tématu.
Eviik 90 %
(zadáno: 12.10.2014, počet hodnocení: 276)
přínosný / zajímavý komentář
Netradiční představení už svým námětem. Přenést texty dopisů na divadelní prkna tak, aby se divák nenudil, je velký oříšek. Tvůrci se s tím ovšem poprali na výbornou. Líbila se mi zajímavě vyřešená scéna, pantomimické prvky prokládající děj, rekvizity i hudba. Ze všeho nejvíc ale chválím herecké výkony všech tří herců - J.Vyorálka, V. Vašáka a G.Mikulkové.
Heeder 90 %
(zadáno: 12.6.2014, počet hodnocení: 36)
Kirill 100 %
(zadáno: 11.6.2014, počet hodnocení: 71)
Hannah21 80 %
(zadáno: 5.6.2014, počet hodnocení: 142)
přínosný / zajímavý komentář
Silná hra, skvělé herecké výkony. Jen smysl pohybové složky představení mi občas nějak unikal...
Verapi 80 %
(zadáno: 3.6.2014, počet hodnocení: 82)
CALP 50 %
(zadáno: 28.5.2014, počet hodnocení: 40)
Chbarca 100 %
(zadáno: 4.3.2014, počet hodnocení: 66)
Honza.herold 70 %
(zadáno: 7.12.2013, počet hodnocení: 10)
LavinieCamui 90 %
(zadáno: 19.9.2013, počet hodnocení: 253)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.