Divadlo Petra Bezruče

Špinarka

Premiéra: 3.9.2021 | 2:50
Dramaturgie: Anna Smrčková. Výprava: Lenka Odvárková. Hudba: Matej Štesko a citace. Režie: Tomáš Dianiška.
Dokumentární fikce o předčasně zesnulé známé české zpěvačce.
Anketa 2021/22
Pro tuto inscenaci, stejně jako pro všechny ostatní s premiérou od září 2021 do srpna 2022, včetně hereckých výkonů, můžete hlasovat v naší výroční anketě.
Uzávěrka ankety je 10. prosince 2022.
Do konce hlasování zbývá ještě 7 dní.
Divadlo Petra Bezruče
Hodnocení inscenace
Redakce
78 %
Uživatelé
88 %
náš tip
Tip od redaktorů: Helena Grégrová, Michal Novák, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Helena Grégrová, Michal Novák, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Helena Grégrová, Michal Novák, Jan Pařízek, Pavel Širmer  Tip od redaktorů: Helena Grégrová, Michal Novák, Jan Pařízek, Pavel Širmer
88791000
Chci vidět - přidat do seznamu
Termíny představení
15.12.Čt18:30
19.12.Po18:30
13.1.18:30sk. B
15.12.Čt18:30 
19.12.Po18:30 
13.1.18:30 
sk. B

Volby

Hodnocení (85)

HODNOCENÍ REDAKCE
Helena Grégrová  90 %  Tip Helena Grégrová
1.10.2022 | 1525 hodnocení
+ souhlasím
Áááááá! Špinarkááááá! Raketou bych záznam téhle inscenace vystřelila nejen na Mars, ale rovnou do celého vesmíru, ať čubrněj, co máme na Zemi za divadelní arzenál!
Michal Novák  80 %  Tip Michal Novák
26.9.2022 | 1103 hodnocení
+ souhlasím
70+10 % Biografická kvintesence osudů popové divy vyšla poněkud sentimentálně a nekonfliktně, Dianiškova typického vichřičného zlehčování je pro tentokrát vlastně málo. Je to portrét pietní, a možná by se mnozí zlobili, kdyby tomu bylo jinak. Na druhou stranu u Bezručů vznikl divadelní hit a lví podíl na tom má obsazení Markéty Matulové do titulní role: vedle fyziognomie je tu uvěřitelný dotek se zemitostí i zranitelností ženy, která to neměla úplně snadné. Divácký zážitek dokoná až nečekané přiblížení k interpretační síle hlasu, který se neměl potkat s dobou tzv. normalizace.
Jan Pařízek  80 %  Tip Jan Pařízek
10.6.2022 | 829 hodnocení
+ souhlasím
Nádherná pocta jedné výjimečné ženě. Od T. Dianišky moc pěkně napsáno, bez nějakého přikrášlení a s citem. I přes trochu delší stopáž to dobře drží pohromadě, nijak to nenudí a má to své silné momenty. Byť ano, uznávám, že konec je trochu na sílu, ale emocionálně funguje opravdu dobře. Některé momenty pak mohly jít více do hloubky, přesto i takto za mě spokojenost. Ale těžko by to zanechalo tak výrazný dojem, nebýt výborného výkonu M. Matulové, jenž paní Špinarovou zvárnila opravdu neskutečně. Z ostatních zaujali též J. Burýšek, J. Goetzová a J. Kučera. Celkově krásný počin, který myslím jen málokoho nezasáhne.
Iva Bryndová  70 %
17.2.2022 | 377 hodnocení
+ souhlasím
Povedená životopisná inscenace o ostravské rodačce, která sice primárně neopomíjí stinné stránky - některé negativní povahové rysy hlavní hrdinky či tzv. životní kotrmelce, ovšem v kontextu Dianiškovy tvorby působí přeci jen poněkud krotce - velmi pietně. Přitom obvyklá nadsázka a výraznější a ostřejší humor by jistě i zde našly své uplatnění a místo. Použití pravděpodobně nejznámějšího Špinarové hitu v závěru pak sice v inscenaci a příběhu působí po emocionální stránce tak jak má, ale nelze se vyhnout dojmu, že jde o poněkud prvoplánové použití - takříkajíc "na sílu". Markéta Matulová je ovšem vynikající.
Pavel Širmer  80 %  Tip Pavel Širmer
16.2.2022 | 1846 hodnocení
+ souhlasím
Tomáš Dianiška s vkusnou a nepřehnanou pietou zpracoval život, úspěchy i pády legendární ostravské zpěvačky s výjimečným hlasovým fondem. Počínal si spíše „realisticky“, humor byl přítomen někdy jako odlehčení, jindy jako posílení smyslu. Vystihl její osobnost, k níž patřila obyčejnost i citlivost. Skvěle fungují dějem procházející zpěvaččiny písničky, jejichž živé podání vysílá do publika obrovskou nálož energie. Pro titulní roli je M. Matulová ideální typově i herecky, navíc skvěle zpívá a dokáže hlas posadit do správné specifické barvy. Skalní příznivce mj. může potěšit i zamyšlení nad (ne)smyslem textu největšího hitu.
Lukáš Dubský  70 %
17.9.2021 | 983 hodnocení
+ souhlasím
75%. Skvělá M.Matulová v titulní roli, nejenže zvládne přesně vykreslit složitý charakter slavné zpěvačky, navíc je výborná i v interpretaci těch nejznámnějších hitů Špinarové. Z menších rolí zaujmou K.Krejčí a J.Goetzová. Dianiška je tentokrát celkem pietní, v inscenaci se tolik neprojevuje jeho sklon pro drastickou nadsázku. Vzniká tak povedený, ale nikterak překvapivý "životopis" prokládaný hudebními výstupy.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Jitrenka  100 %
5.11.2022 | 61 hodnocení
+ souhlasím
Kdyby to šlo, dám i víc než 100 %. Mnohaminutové standing ovation celého divadla bylo naprosto zasloužené. Podobnost hlasu Markéty Matulové s Věrou Špinarovou byla obdivuhodná. Jakub Burýšek a jeho pěvecká čísla byla úžasná. Ostatní hráli také skvěle. Jsem nadšená a z této recenze je to určitě poznat.
Cechoslovak  90 %
1.11.2022 | 84 hodnocení
+ souhlasím
Šťastný nápad ukázat na divadle životní osudy této zajímavé osobnosti. Pak už to muselo jít samo. Pokud ovšem byla k dispozici vynikající herečka a zpěvačka. A ona byla.
Majdin_kulturni_svet  90 %
8.10.2022 | 171 hodnocení
+ souhlasím
Špinarka je další inscenace na seznam toho nejlepšího, co jsem kdy v divadle viděla. Nejde tu o nějaký vážný příběh, Špinarku si ještě spoustu z nás pamatuje. Jak říká autor, Tomáš Dianiška, je to takový divadelní popík. Ano je, ale v momentě, kdy Špinarka, Markéta Matulová, poprvé otevře pusu a zazpívá, naprosto si vás získá a vy jí až do konce zobete z ruky. Její herecký a pěvecký výkon jsou naprosto fenomenální, tohle by nedal jen tak někdo. Tříhodinová inscenace uteče jako chvilička a při závěrečné dekovačce nemůžete dělat nic jiného, než tleskat ve stoje! PS: Jakub Burýšek je také vynikající zpěvák!
Guildenstern  60 %
7.10.2022 | 373 hodnocení
+ souhlasím
Bravurní ztvárnění Věry M. Matulovou je neoddiskutovatelné a zasloužila by si za něj víc, než jen širší nominaci na Thálii. Bavilo mě to sledovat a 3 hodiny utekly jak voda... Kapele to dobře šlapalo, až mě trochu mrzelo, že tam nezaznělo více písní namísto už trochu ohraných a mnohokrát viděných "obrázků z dob socialismu". Ve chvíli, kdy kapela odešla z jeviště, jakoby představení spadl řetěz a konec byl za mě osobně opravdu už moc. Mám pocit, že je text napsán příliš na jistotu, cenu za nejlepší hru bych tentokrát T. Dianiškovi nedal...
Učedník  80 %
6.10.2022 | 6 hodnocení
+ souhlasím
Toto je případ, kdy bych zrovna ocenil trochu jemnější škálování. No asi takhle. Námět nebo zpracování textu není samo o sobě kdovíjak objevné. Velkou devizou jsou naopak songy od Špinarky. Výborná živá kapela a Markéta Matulová je samozřejmým tahounem představení, pěvecky velmi přesvědčivá. Dokonce si dovolím malý exkurz do říše rouhání, když napíšu, že její hlas je díky větší kulatosti oproti p. Špinarové přístupnější většímu počtu lidí, ale pořád ještě řeže. Pro zpěváka asi horší zpráva, pro herce naopak výborná. Kolegové hlavní postavu zdárně doplňují. Velmi příjemné představení, které mísí dramatické chvíle i páteční oddechovku. CiaO.
Barka  100 %
3.10.2022 | 292 hodnocení
+ souhlasím
Čistých sto a klidně bych dala i víc. Pro mě divadelní zážitek tohoto roku. Samozřejmě to celé stojí a padá... ne, pouze stojí, nespadne to ani na chvilku... s Markétou Matulovou. Za její hlas bych vraždila. Budu se možná rouhat, ale mně se její zpěv líbil víc, než originál. Její fyzická podoba se Špinarovou je už jen třešnička na dortu. Hra je vtipná, ale zároveň z ní chvílemi mrazí. Přiznám se, že jsem o životě Věry Špinarové moc nevěděla a byla jsem až překvapená, jak těžký osud měla, ke konci smutná podívaná. Ostatní herci také famózní, především Jakub Burýšek. Moc děkuji, Bezruči, že jste za námi do Prahy přijeli :-)
Studený Čumáček  70 %
2.10.2022 | 346 hodnocení
+ souhlasím
67%
Skvělá Markéta Matulová, nádherně nahrávající Jakub Burýšek. Propracovaná scéna a kostýmy. Dík za sympaticky zvládnutou stylizaci 70. a 80. let, taky plus. Bohužel, převelice mě dráždí konec a pociťuju ho jako palec v oku, vytlačující z něj nějakou tu slzičku. Na sentiment do divadla nechodím, člověk by tak nějak "od minula" čekal, že právě Dianiška to nějak shodí...
Patapuf4  100 %
1.10.2022 | 16 hodnocení
+ souhlasím
Shlédnuto v Divadle pod Palmovkou. Neskutečně výborné představení. Autor a režisér v jedné osobě opět nezklamal, ale výkon Markéty Matulové vystřelil toto představení do nebeských výšin. Myslím, že Dianiška zřejmě věděl pro koho to píše, protože si nedokážu představit herečku, která by byla více Špinarka než ona. Živá kapela i výkony ostatních herců její výkon ještě podtrhl. Doopravdy příliš krátké 3 hodiny, divák se ztratí v reálném čase a je ponořen jen do představení. Bravo!
Monty70  100 %
1.10.2022 | 195 hodnocení
+ souhlasím
Kouzelné. A to jsem nebyl skalním fanouškem Věry Špinarové. Ale tohle je něco. Můj obdiv patří především Markétě Matulové, ale i ostatním, kdo se na tomto představení podíleli.
Hodnotící pode mnou je jediný s takovým počtem procent, což o něčem vypovídá. Vraťte se na gauč ke sledování nekonečných televizních seriálů na Nově. To vám sedne více.
Eliduc  40 %
30.9.2022 | 12 hodnocení
+ souhlasím
Popisný životopis, něco mezi Špinarová revival a koláží vděčných scén pro mainstreamové publikum, které se na správných místech dojme, jinde poučí, jinde pobaví, jinde zavzpomíná - a zase dojme. Uroní slzu, i tu nad slzou. Zvlášť když Matulová je tak skvělá. Jinak je v tom divadla pomálu, ovšem o to je to celé delší. O přestávce radši domů, takže dojáku a stojáku, kterým jistě vše končilo (Jednou se vrátíš, že), jsem se vyhnul. Doufejme, že i Dianiška se vrátí. (Psáno z hostování na Palmovce.)
Diogenes  80 %
22.9.2022 | 63 hodnocení
+ souhlasím
Jako "životopisná inscenace" velmi dobré. K tomu univerzální téma o chování člověka v mezních situacích, výborný humor, nepřehnaná dávka patosu, živá hudba a hlavně skvělá M. Matulová (i ostatní výkony výborné, např. Julie Goetzová)
Rejpalka  80 %
18.9.2022 | 154 hodnocení
+ souhlasím
Viděno v rámci festivalu Dokořán v Brně. Skvělá skvělá Markéta Matulová. Věru Špinarovou jsem nikdy neposlouchala, takže byl pro mě její příběh nový a dokonale mě vtáhl. Konečně jsem se dozvěděla, že zpívala i jiné písničky než "Jednoho dne se vrátíš". Výborná byla i Kateřina Krejčí v roli Věřiny matky. Dianiška je blázen, ale tohle je už druhé jeho vynikající představení, co jsem měla možnost vidět.
Janinka123  80 %
17.9.2022 | 132 hodnocení
+ souhlasím
75 % - ze záznamu
Teddy  100 %
14.9.2022 | 222 hodnocení
+ souhlasím
Díky televiznímu přenosu jsem i já měla tu možnost shlédnout toto vynikající představení. (Do Ostravy to mám "trochu" z ruky). Výborné ohlasy na tuto hru nebyly vůbec klamné. Markéta Matulová je pro mně zjevením v tom nejlepším slova smyslu. Bravo. Myslím, že vše již bylo řečeno v recenzích pode mnou. Dávám to nejvyšší hodnocení a ráda bych jednou viděla naživo v divadle.
Jana Krátká  100 %
8.9.2022 | 22 hodnocení
+ souhlasím
Špinarka je jen jedna! ...Při vší úctě k mé oblíbené Věrce Špinarové to už neplatí, Špinarky jsou už dvě! Markéta Matulová je tak úžasná, že jsem chvílemi při představení zavírala oči a poslouchala její hlas. Nutno dodat, že na ni obdivuji nejen hlas, ale i herecký projev, její komediálnost, její lehkost, s jakou zahrála i vážně scény... Představení mě dostalo už v prvních minutách při zpěvu Jakuba Burýška...a nechtělo pustit, ani když jsem byla už dávno doma. Režie, hudební doprovod, scéna, všichni ostatní herci....wow! Představení řadím k mé TOP a chci vidět zas! Díky za tak krásné a emotivní chvíle!
Irena  100 %
7.9.2022 | 64 hodnocení
+ souhlasím
Děkuji za skvělou Věru Špinarovou a úžasnou Markétu Matulovou. Krásná a za mě dojemná a lidská pocta skvělé zpěvačce. Obešla bych se bez některých laciných momentů, ale jinak moc, moc děkuji.
Romana35  100 %
2.9.2022 | 258 hodnocení
+ souhlasím
Zrodilo se výjimečné představení. Markéta Matulová naprosto přesná v roli Věry Špinarové. Bravo. Nechci opomenout ani ostatní herce, kteří se na této inscenaci podíleli, protože svým dílem přispěli k dokonalosti této divadelní hry. Zmíním Kateřinu Krejčí, která ztvárnila maminku Věry.
Jsem moc ráda, že díky živému vysílání v TV jsem toto představení mohla vidět. Důstojná pocta naší veliké zpěvačce.
HawkeyeSaw  80 %
2.9.2022 | 197 hodnocení
+ souhlasím
ze záznamu
Vladimír Rogalewicz  90 %
1.9.2022 | 717 hodnocení
+ souhlasím
Vše už napsal Jan Pařízek.
Nicméně dovolím si podtrhnout, že jde zejména o úžasnou benefici Markéty Matulové, která s obrovskou vervou skvěle hraje i zpívá po celé téměř tříhodinové představení. Pozitivní hodnocení jde z velké části za ní! (TV živý přenos 1.9.2022)
Vaklav  80 %
1.9.2022 | 266 hodnocení
+ souhlasím
84,99% Ze zaznamu a porad super.
Marsed  90 %
28.6.2022 | 155 hodnocení
+ souhlasím
Skvěle zahraná, zazpívaná hra. Moc se povedla. Tato inscenace určitě potěší řadu diváků, vřele doporučuji.
Muzikalovy.fanda  90 %
16.6.2022 | 28 hodnocení
+ souhlasím
Prostě Bezruči. Jednoduchá scéna, žádná velká gesta, perfektní výkony. Vynikající příklad hudebního divadla.
JirkaS  100 %
3.6.2022 | 258 hodnocení
+ souhlasím
Věra Špinarová vždy šla spíše mimo mě, já mám z ostravské pěvecké líhně jen jednu srdcovku, a tou je Marie Rottrová. I přesto jsem však na tuto inscenaci zavítal a nelituji. Vážně nevážná či nevážně vážná životopisná inscenace je zpracována tak úžasně, že jsem se ani na vteřinu nenudil a mnohdy zíral s otevřenými ústy. Jednou královsky pobaven, jindy posmutnělý a vážný výraz v mé tváři značil, že tohle mě zasáhlo přímo u srdce a prožívám to veškeré dění na jevišti možná až příliš. Vynikající výkon M. Matulové i všech ostatních, vše skvěle poskládané, zkrátka dokonalost! /29.5.2022 v Táboře/
Bflmpsvz  100 %
2.6.2022 | 13 hodnocení
+ souhlasím
Viděno v Pardubicích. Skvěle a znovu skvěle. Koncert a divadlo v jednom. No nekupte to :-). Skvělá hlavní představitelka. Její skvělý zpěv mě překvapil...Janis :-)!!. Špinarová šla tak nějak kolem mě. Socpoprock. Ale tímto představením si získala u mě pochopení a respekt. Díky bohu to nebylo přeslazené, ale dobře ochucené představení. Takto jsem si odnesl fakt silný zážitek. Já si snad půjdu pustit Jawu 250.
LavinieCamui  80 %
22.2.2022 | 635 hodnocení
+ souhlasím
Výborná Markéta Matulová, pro mě ale příliš pietní. Ocenila bych více nadsázky a humoru, jak je to u Tomáše Dianišky zvykem. Možná, že chtěl vyzkoušet jiný přístup.
Mike_2319  100 %
21.2.2022 | 63 hodnocení
+ souhlasím
Naprosto famózní, dokonalá a strhující Markéta Matulová. Z jejího výkonu mi naskakovala husí kůže a draly se mi slzy do očí. Inscenace je nádherný zážitek.
Jerman  80 %
27.1.2022 | 101 hodnocení
+ souhlasím
Bezruči si "dokument" o ostravské pěvecké ikoně normalizačních let u T. Dianišky objednali. Autor při vědomí možných úskalí postupoval pietně a tentokráte se proto krotil. Užívá zde daleko méně svých typických nadsázkových metafor (připomínkou je scéna s návštěvou ministra) a černého humoru, chronologicky sleduje karieru i osobní život zpěvačky. Role sedla M. Matulové, je typově Špinarové blízká a výborně zpívá. První polovina je až příliš popisná a trochu se táhne, v druhé jsou naopak silné momenty (při podpisu anticharty zamrazí v zádech) a má to spád. Pražské publikum aplaudovalo ve stoje.
Zabiklac  100 %
14.1.2022 | 18 hodnocení
+ souhlasím
Škoda, že se toho Špinarka nedožila.
InkaR  90 %
14.1.2022 | 32 hodnocení
+ souhlasím
Krásné představení se skvělými herci, 3 hodiny mi utekly jako voda. Mladším ročníkům možná až tolik neučaruje (některé retro vtípky možná tolik nepochopí), pro pamětníky je ale velmi vtipně vykreslen komunistický režim s jeho různými peripetiemi v podobě lustrací a schvalování umělců atp.
Frankovka  100 %
14.1.2022 | 247 hodnocení
+ souhlasím
Tahle socha se povedla na 100%. Živé, emoční, skvěle zahrané.
Zrodil se borec na životopisné hry. Bravo. Housličky můžou ;-)
Bova  100 %
14.1.2022 | 30 hodnocení
+ souhlasím
Výborná volba hlavní představitelky Markéty Matulové.Když zpívala,tak mi šel mráz po zádech.Splnilo se mi moje přání.Přála jsem si,aby se toto představení hrálo v Praze.Chtěla bych poděkovat divadlu V Dlouhé,že mi umožnilo toto představení vidět.
RaB  100 %
14.1.2022 | 265 hodnocení
+ souhlasím
Ach ta Markéta Matulová... objev, zjevení - fantastická, úžasná, dokonalá - jak pěvecké, tak činoherní pasáže!
Tomuto představení toho lze vytknout opravdu jen pramálo (třeba některé lacinější scény, jednu slečnu herečku a další maličkosti).
Téměř 3 hodiny, ale skvělé!
Anca.rambo  100 %
14.1.2022 | 99 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Velká osobnost Věry Špinarové dostala zaslouženou poctu v podobě této hry.
Výkon Markéty Matulové je neskutečný :)
Denisa H.  100 %
13.1.2022 | 348 hodnocení
+ souhlasím
Těšila jsem se moc, což bývá pěkně ošemetné, neboť zklamat se je o to snazší. U Špinarky se naštěstí toto pravidlo nepotvrdilo. Představení trvá bezmála 3 hodiny, čehož jsem se též zalekla, ale nakonec bych tam klidně seděla mnohem déle... Úžasná inscenace. Dianiška a Ostrava umí! A hlavně M. Matulová umí a to jako že hodně! Byla výborná.
Inscenace umí rozesmát i dojmout, je zpracovaná s láskou, ale ne pateticky, nebojí se naplno ukázat i stinné stránky.
A já si jdu najít záznam Transek a poslechnout si Creep od J. Burýška, protože i on je fantastický zpěvák, což dokázal taky ve Špinarce!
Ostravacka  100 %
18.11.2021 | 53 hodnocení
+ souhlasím
Špinarka mě naprosto dostala! M. Matulová podává úžasný herecký i pěvecký výkon. Vyzdvihla bych také J. Burýška (rovněž výborně zazpívané písně) a K. Krejčí, ale i J. Goetzovou a V. Johaníka ve vícerolích. Moc se mi líbilo propojení silného životního příběhu s písněmi Špinarové s doprovodem kapely. Špinarka přenáší na diváka pozitivní energii, ale i dojetí.

Za mě jedno z nejlepších představení, které jsem v Divadle Petra Bezruče viděla. Zážitek na dlouhou dobu.
Čiko  90 %
5.11.2021 | 909 hodnocení
+ souhlasím
(+1)
Přidanou hodnotou této dokumentární fikce je to, že jsem se o Věře Špinarové dozvěděl spoustu zajímavých informací. Některé písně měly opravdu prazvláštní osud. Stejně tak sama zpěvačka. Alespoň v první dekádě své kariéry.
Úžasný výkon podává Markéta Matulová. Bez ní by to bylo polovičaté. V dalších rolích se mi líbili hlavně Jakub Burýšek a Julie Goetzová.
Tomáš Dianiška musel mít Věru Špinarovou rád. Jinak by to tak geniálně nenapsal...
Martin21  90 %
24.10.2021 | 422 hodnocení
+ souhlasím
Je těžké se vyjadřovat. Skvost. Fenomenální výkon Markéty Matulové, na které celá inscenace stojí a padá. Svým herectvím na diváka přenáší neuvěřitelnou energii, ale také silné emoce. Se zájmem bych toto představení hltal i s o hodinu delší stopáží. Zajímavé, přínosné, dojemné. Člověk zná tu slavnou Věru Špinarovou, ale už úplně přesně neví, jak vlastně těžký (i když v lecčem svou vinou) život měla. Doporučuji každému, komu naše hudební legendy nejsou lhostejné.
Kristián F.  90 %
24.10.2021 | 58 hodnocení
+ souhlasím
"Věru nevzali na konzervu, protože je příliš malinká. Nehodí se ani do sboru, na to má moc výrazný hlas. Věra žije v blbé době. Nezáleží na tom, jak zpíváte, ale jak jste politicky uvědomělá. Naštěstí talent se prosadí vždycky", píše se v textu, kterým ostravské Divadlo Petra Bezruče představuje jednu ze svých letošních novinek - Špinarku.
Michal1982  90 %
23.10.2021 | 124 hodnocení
+ souhlasím
M.Matulova je pro mě zjevení, které od počátku do konce představení ze sebe vydá tolik energie, že se samotný Temelín může jít zahrabat. Především v první polovině je tempo naprosto ďábelské, v druhé vesměs porevoluční části trošku zvolní před důstojným rozloučením s Věrou v závěru. Tleskám Markéto, Tomáši a spol., Bezruči, Ostravo....
Fedorocko  80 %
13.9.2021 | 664 hodnocení
+ souhlasím
Velký zážitek, velké emoce v závěru. Věra opravdu byla jen jedna,ale hlavní představitelka byla hodně dobrá.Nicméně vygradovaný závěr poskytl naprosto jasné porovnání.
Petr Zimák  90 %
13.9.2021 | 16 hodnocení
+ souhlasím
Viděno ve Zlíně v Zetku. Zvládl bych ty tři hodiny i bez přestávky jedním dechem. Živá hudba, krásně vyzpívané, minimálně playbacku, ale musel být, protože Věrka byla jen jedna. A pasáže, kdy hrálo ticho a jen vzpomínky, byly nejsilnější. Zážitek.
Jan Ledovka  70 %
4.11.2022 | 26 hodnocení
V.morava  80 %
9.10.2022 | 569 hodnocení
PetraHav  80 %
7.10.2022 | 8 hodnocení
Babitch  80 %
6.10.2022 | 56 hodnocení
Ferouser  100 %
2.10.2022 | 19 hodnocení
Lumca  70 %
30.9.2022 | 350 hodnocení
Marťus  100 %
30.9.2022 | 110 hodnocení
Ala  80 %
29.9.2022 | 153 hodnocení
Janha  80 %
3.9.2022 | 130 hodnocení
Kamma  90 %
2.9.2022 | 58 hodnocení
Miysak  90 %
2.9.2022 | 39 hodnocení
Alabama  100 %
1.9.2022 | 8 hodnocení
Zuzana L  90 %
26.7.2022 | 15 hodnocení
LuKrej  60 %
21.7.2022 | 72 hodnocení
Mirka_divadlo  70 %
25.6.2022 | 43 hodnocení
SBN  80 %
22.6.2022 | 148 hodnocení
Veronička  80 %
16.6.2022 | 55 hodnocení
Davez  100 %
10.6.2022 | 73 hodnocení
Aneta Věžníková (Aneta18)  100 %
10.6.2022 | 76 hodnocení
Xcepek  100 %
3.6.2022 | 621 hodnocení
Kaj Nova  60 %
15.3.2022 | 34 hodnocení
Tsrfsmt  80 %
3.3.2022 | 7 hodnocení
Janca525  90 %
9.2.2022 | 121 hodnocení
Paya888  90 %
6.2.2022 | 305 hodnocení
Petr81  90 %
21.1.2022 | 15 hodnocení
Tarbík  100 %
18.1.2022 | 141 hodnocení
Lucas  100 %
15.1.2022 | 35 hodnocení
Bigboy MN  80 %
14.1.2022 | 30 hodnocení
Lovin  70 %
13.1.2022 | 240 hodnocení
Rivah  90 %
18.11.2021 | 259 hodnocení
Prokop Dveře  100 %
18.11.2021 | 155 hodnocení
Unionboy  100 %
23.10.2021 | 338 hodnocení
Kluk.sedu  90 %
23.10.2021 | 99 hodnocení
Dajcik  90 %
23.10.2021 | 245 hodnocení
Kosan  90 %
23.10.2021 | 233 hodnocení
Terrysh  90 %
8.9.2021 | 56 hodnocení
LilianaVess  90 %
6.9.2021 | 113 hodnocení
1spade4  90 %
13.3.2022 | 3 hodnocení

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.