Divadlo RePublika

Boss Babiš

Premiéra: 22.1.2020. Podle stejnojmenné knihy Jaroslava Kmenty. Režie: Jan Nosek Novák, Jan Julínek.


Satirický kabaret
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
79 %
7971000
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení (7)

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Martina Husáková 90 %
(zadáno: 12.10.2020, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Zábavné, aktuální a v současné situaci velmi trefně poukazující představení na tuto dobu. Opravdu jsme se bavili.
Annikka 70 %
(zadáno: 24.9.2020, počet hodnocení: 115)
přínosný / zajímavý komentář
75 %, 24/9/2020
Přesný příklad představení, které by bylo k smíchu, kdyby nebylo k pláči. Střípky Kmentovy knihy, reálných výroků a aktuálního dění (díky za to odlehčení!) s nesnadnou improvizační vsuvkou (Hello, my name is Alena / Máte naprostou pravdu, paní redaktorko / Odstůpim.) dokáže diváky upřímně pobavit a díky střihům ze zkoušek, které už využilo třeba HaDi v Náměsíčnících, i osvětlit některé kauzy. Chvílemi bych uvítala sofistikovanější satiru, ale bavila jsem se. Před volbami hrozně důležitá hra, jen se bojím, že nezasáhne ty, které by měla.
Barka 60 %
(zadáno: 8.6.2020, počet hodnocení: 253)
přínosný / zajímavý komentář
Tahle inscenace má z mého pohledu hlavní pozitivní vklad v tom, že upozorňuje na téma, o kterém je sakra potřebné mluvit. Škoda, že na ni zřejmě nikdy nezajdou ti, kteří Babiše volí. Takhle se v sále sejdou jen lidi, kteří mají stejné smýšlení a po představení se všichni můžeme poplácat po zádech, jak jsme to panu B. zase nandali a tím to hasne, bohužel. Ale to tak prostě je, s tím se asi nedá nic dělat. K samotnému zpracování mám výhrady, občas hra sklouzává k lacinosti a prvoplánovosti. Mám ráda politickou satiru, ale čím chytřejší je, tím působí silněji. Dobré nápady se zde ale taky najdou.
Martuska17 70 %
(zadáno: 24.9.2020, počet hodnocení: 36)
Terazky 80 %
(zadáno: 21.8.2020, počet hodnocení: 43)
Tarbík 80 %
(zadáno: 13.7.2020, počet hodnocení: 121)
Dant3 100 %
(zadáno: 21.6.2020, počet hodnocení: 18)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.