Divadlo U Hasičů
Hodnocení inscenace
Redakce
3 %
Uživatelé
3 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Lukáš Dubský 10 %
(zadáno: 20.11.2015, počet hodnocení: 712)
přínosný / zajímavý komentář
Měl jsem neodbytný pocit, že hra vznikla spojením všech možných laciných vtipů, které J.Sypal odposlechl ze Zlaté mříže nebo prostě našel na internetu. To celé je pospojované nepříliš zajímavými scénkami. Hra se snaží o satirickou rovinu, bohužel se nedostává výš než na úroveň typicky českého hospodského nadávání na zkorumpované politiky. Interpreti přistupují k inscenaci celkem s nadšením, ovšem je docela poznat, že se z velké části nejedná o herce. P.Jančařík tak spíš moderuje, než hraje, a jevištní mluva M.Pitkina je opravdu šílená, je mu rozumět tak každá třetí věta.
Helena Grégrová 0 %
(zadáno: 31.3.2014, počet hodnocení: 1349)
přínosný / zajímavý komentář
Z tohoto počinu by se soudný divák málem raději oběsil na kšandě.. :/
Jiří Landa 0 %
(zadáno: 31.3.2014, počet hodnocení: 2809)
přínosný / zajímavý komentář
Asi tak nějak si dle plakátu představuji i filmovou kolegyni divadelní hry Kšanda Babovřesky. Prostě se jedná o výprodej těch nejlacinějších vtípků útočících na první signální, který sestavil J. Sypal. A vlastně to bylo celé dost smutné, poněvadž sál se doslova prohýbal pod hurónským smíchem diváků. Není tu něco špatně? Nikdy bych nevěřil, že z úst vypustím domněnku, že Divadlo Artur zase není tak úplná divadelní spodina. Kšanda prostě i "zlatého dobrého" Artura strčí hravě do kapsy. A líto mi bylo M. Kuklové. Tohle přece nemá zapotřebí.
Jiří Koula 0 %
(zadáno: 31.3.2014, počet hodnocení: 1407)
přínosný / zajímavý komentář
Někdy někam jdete a sice spíš ne, ale vlastně jako trochu jo, případně sice ne, ale kdyby třeba to či ono, tak možná snad, nebo aspoň... že jo. A jindy jdete na Kšandu a ne, prostě ne, leda by snad... ne, fakt ne, opravdu ne. Sypal fórky sypal, divák hrůzou sípal. A když Sypal dosypal, divák se šel opít.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Maxihaf 0 %
(zadáno: 9.7.2018, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Slepenec primitivních vousatých fórků dětí ze školky prostý hlubší myšlenky, o to více však vyvolávající pocit trapnosti. Dokážu pochopit, že někdo podobný kýč za peníze napíše, dokážu pochopit, že ho někdo za peníze zrežíruje a dokonce i to, že někdo je ochoten se za peníze na jevišti pitvořit - o hraní nemůže být řeč.
Děsí mě ale počet lidí ochotných se tomu za svoje peníze smát. Přesně proto dopadá přímá volba hlavy státu tak příšerně a proto se i bojím celonárodního referenda o zásadních otázkách chodu státu...
Jiří Kučka 0 %
(zadáno: 3.4.2018, počet hodnocení: 2)
přínosný / zajímavý komentář
Viděl jsem pouze první část a bylo to něco děsného. Tedy pokud hýkáte smíchy při desátém sledování některého z Kameňáku či Babovřesek, musíte toto nutně vidět. Laťka humoru je zde nasazena stejně "vysoko". "Druhý poločas" jsem strávil v blízké restauraci ve společnosti steaku s pepřovou omáčkou a pečenými bramborami a tohle představení mělo vynikající úroveň a určitě ho ještě někdy navštívím.
Erby 10 %
(zadáno: 11.12.2017, počet hodnocení: 14)
přínosný / zajímavý komentář
Nemít toto představení v předplatném divadla, tak bych na to podle recenzí ani nešel. A bohužel byli to ještě tragičtějši, než jsem čekal. 10% jen z rezervy, kdyby se objevilo ještě néco horšího
Lenka458 10 %
(zadáno: 14.5.2017, počet hodnocení: 103)
přínosný / zajímavý komentář
Tak toto bylo opravdu za trest. Jedná se o ty nejlacinější vtipy. Herecky také katastrofa. 10% ze soucitu.
Atribut 0 %
(zadáno: 29.12.2014, počet hodnocení: 75)
přínosný / zajímavý komentář
tak tomuhle se rika DIVADELNÍ OSVĚTIM!
Bedrich.spesny 0 %
(zadáno: 21.5.2014, počet hodnocení: 50)
přínosný / zajímavý komentář
Příjemná nula. Přes les jsem neviděl stromy.

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.