Divadlo v Dlouhé

Stéphane Bouquet, François-Xavier Rouyer

Ghost Protocol

Premiéra: 9.1.2018. Dramaturgie: Lukáš Černý. Výprava: Adriana Černá. Hudba: Jan Vondráček. Překlad a režie: Linda Dušková.
V rámci cyklu „Krátká Dlouhá“.
malá scéna (foyer) | Poslední uvedení: květen 2018.


Současná francouzská hra zpracovávající téma sledování těl, hranic a identit. Zmenší jedno pohlazení krysy váš pocit pohodlí o polovinu? Vybaven chytrými hodinkami, čipovým náramkem, inteligentním tričkem, každý z nás může být definován seznamem čísel nebo svojí pozicí v rámci určitých souřadnic. Čísla jsou čím dál přesnější, osamostatňují se a stávají se hmatatelnými. Můžou existovat i sama o sobě, nezávisle na nás...?


inscenace již byla stažena z repertoáru

Divadlo v Dlouhé
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
50 %
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Monulinka 50 %
(zadáno: 22.10.2018, počet hodnocení: 325)
přínosný / zajímavý komentář
Co to bylo? :D Tak to jsem nečekala.. První část byla trochu jednotvárná, ale i tak zábavná, M. Hanuš je výborný. Druhá část byla jako z jiného světa, subjektivně ještě delší, asi jsem to zcela nepochopila, resp. propojení těchto textů. (Mezi ploty 2018)
PajaM 20 %
(zadáno: 30.6.2018, počet hodnocení: 25)
přínosný / zajímavý komentář
Většinu času jsem jen čekala až se začne něco dít nebo zda už je konec.
Denisa H. 60 %
(zadáno: 1.6.2018, počet hodnocení: 173)
přínosný / zajímavý komentář
Monolog M. Hanuše byl tou zajímavější polovinou představení. Druhou jsem snad ani úplně nepochopila, rozhodně byla zdlouhavější :-D
P.S. Se mi skoro nechce až věřit, že "Back to Black" zpíval J. Vondráček - úplně skvělé to bylo! O.O O.O
Mondi.h 40 %
(zadáno: 1.6.2018, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
Toto představení opravdu nic moc, určité pasáže nudné a zdlouhavé. Znovu bych na to určitě už nešla. Přesto monolog Mirka Hanuše byl výborný v jeho podání, i když mohl být také kratší. Úplně nejlepší ze všech byl však Jan Vondráček, který tam byl s námi prostřednictvím audio nahrávek a úžasně zazpíval píseň od Amy Winehouse :-) za to moc děkuju.
Unionboy 30 %
(zadáno: 27.5.2018, počet hodnocení: 93)
Bernardblack 20 %
(zadáno: 26.5.2018, počet hodnocení: 180)
Dagmar 60 %
(zadáno: 16.5.2018, počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
Ačkoli je Divadlo v Dlouhé mou srdeční záležitostí, zde jsme se trochu minuly.
Togaf 50 %
(zadáno: 26.3.2018, počet hodnocení: 116)
Freebird 70 %
(zadáno: 1.3.2018, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Mission: Impossible, nebo Marná snaha o štěstí v moderním světě.
Měl jsem pocit, že Jan Vondráček tam byl také... A teď nemůžu dostat písničku "Back to Black" z hlavy
Michvon 60 %
(zadáno: 28.2.2018, počet hodnocení: 109)
přínosný / zajímavý komentář
Představení rozdělené do dvou částí - monolog M. Hanuše a poté už klasický dialog Neškudla/Turek. Paradoxně první část bavila výrazně víc. Hanušovo podání světa čísel je fascinující. Na to navazující příběh už mě bohužel příliš nebral.
Ivelly 70 %
(zadáno: 28.2.2018, počet hodnocení: 22)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
...Člověk počítá a měří všechno možné, ale nejdůležitějším parametrem zůstává jen jedno: kolik krát ve tvém životě ti řekli "Miluji tě"...

celá recenze v blogu
Hacko 70 %
(zadáno: 28.2.2018, počet hodnocení: 35)
přínosný / zajímavý komentář
65%

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.