Divadlo v Dlouhé

Ludvík Aškenazy, Jan Borna

Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka

Premiéra: 26.2.2000. Scéna: Marek Zákostelecký. Kostýmy: Zuzana Krejzková. Filmové dotáčky: Jan Růžička. Hudební aranžmá a nastudování: Milan Potoček, Jan Vondráček. Režie: Jan Borna.
1:55

Osoby a obsazení
Pavel - Pavel Tesař
Muž s kaprem & Policajt & Čert - Jan Vondráček
Ďábel & Policajt & Koloběžkář - Martin Veliký
Otec & Klement & Koloběžkář & Ryba & Čert - Martin Matejka
Holčička se sirkami & Holčička s pivem & Koloběžkářka & Majonéza & Čertice - Magdalena Zimová / Klára Sedláčková-Oltová
Lampář & Koloběžkář & Brambora - Peter Varga / Pavel Neškudla (alternoval také Karel Zima)
Karlička & Koloběžkář & Mrkev & Čert - Čeněk Koliáš
Matka & Čertice & Koloběžkářka - Ivana Lokajová / Veronika Lazorčáková / Eva Hacurová (alternovala také Ivana Milbachová)
Čertice - Kateřina Jirčíková / Martina Fialová
Čert - Milan Potoček
Čert & Koloběžkář - Tomáš Rejholec / Jiří Nedbal (alternovali také Michal Mareš, Pavel Razím)
Čert - Pavel Lipták (původně Pavel Kučera)
a další
živý hudební doprovod v podání účinkujících

Hudební vánoční revue pro malé i velké diváky o ztraceném Pavlíkovi a letech šedesátých.
D5+
Divadlo v Dlouhé
Hodnocení inscenace
Redakce
91 %
Uživatelé
88 %
Termíny představení
21.12. (Pá) 10:00 pro děti; vyprodáno Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
21.12. (Pá) 19:00 vyprodáno Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
26.12. (St) 17:00 vyprodáno Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
6.1. (Ne) 17:00 Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
[Děčín]

13.1. (Ne) 17:00 vyprodáno Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
celý program divadlaaktivovat hlídání nových termínů
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Kateřina Jírová 90 %
(zadáno: 29.4.2012, počet hodnocení: 274)
Veronika Boušová 90 %
(zadáno: 15.2.2012, počet hodnocení: 276)
přínosný / zajímavý komentář
I když může být úroveň inscenace po více jak 10 letech jejího uvádění trochu kolísavá, kouzlo Vánoc s nostalgií šedesátých let stále funguje - u dětí i u dospělých.
Jiří Koula 100 %
(zadáno: 17.2.2011, počet hodnocení: 1511)
přínosný / zajímavý komentář
Deset let stará recenze Michala Nováka je stále aktuální a není k ní vlastně co dodat. Hra je prostě kouzelná, ani jako odpůrce "zábavy pro celou rodinu" nemůžu dát nižší než absolutní hodnocení, i kdyby se snad celkový dojem blížil devadesáti procentům, Tesařův Neckář a lampová zvonkohra to s přehledem dorovnají.
Anežka Hrebiková 80 %
(zadáno: 27.11.2010, počet hodnocení: 187)
Lukáš Dubský 90 %
(zadáno: 27.9.2010, počet hodnocení: 730)
přínosný / zajímavý komentář
Vynikající inscenace, která asi nadchne spíš dospělé než děti. Herci si tuhle hru vysloveně užívají a dobrou náladu přenášejí i na diváka. A Tesařova imitace Václava Neckáře je prostě nezapomenutelná.
Pavel Širmer 100 %
(počet hodnocení: 1454)
Jan Pařízek 90 %
(počet hodnocení: 724)
Jiří Landa 90 %
(počet hodnocení: 2828)
Helena Grégrová 90 %
(počet hodnocení: 1353)
Hana Martincová 90 %
(počet hodnocení: 23)
Michal Novák 90 %
(počet hodnocení: 985)
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Psychoklara 100 %
(zadáno: 6.12.2018, počet hodnocení: 10)
přínosný / zajímavý komentář
Jedno z nejlepších představení pro děti i dospělé, dokonalá směs humoru, hudby a Vánoční atmosféry. Perfektní jsou i kulisy a kostýmy. Herci excelují nejen ve svých rolích, ale i v hudebně-tanečních číslech. Svůj standard si představení drží i po několika letech uvádění.

Divadlo v Dlouhé už si vypěstovalo stálé publikum Malé vánoční povídky a vetřít se mezi ně jako nováček není snadné, bývá rychle vyprodáno. Pokud se Vám to podaří, možná se také stanete "štamgastem". Malá vánoční povídka je totiž příjemnějším svátečním zážitkem, než všechny pohádky, vánoční trhy a cukroví dohromady :).
Natalie 100 %
(zadáno: 3.11.2018, počet hodnocení: 17)
Petra. 90 %
(zadáno: 19.10.2018, počet hodnocení: 33)
Divačka01 90 %
(zadáno: 18.8.2018, počet hodnocení: 3)
Tylda 100 %
(zadáno: 31.5.2018, počet hodnocení: 29)
přínosný / zajímavý komentář
Jedno z rodinných představení v dobrém slova smyslu, kde se myslí na dětského i dospělého diváka.
Mladydivakgulz 90 %
(zadáno: 4.3.2018, počet hodnocení: 5)
Michvon 90 %
(zadáno: 28.2.2018, počet hodnocení: 120)
přínosný / zajímavý komentář
Nutno vidět. I po letech skvělé, poetické, hravé a nepatetické představení. Vizuálně krásné. Super herci, kostýmy, scéna.
J09 100 %
(zadáno: 16.2.2018, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Tesař, Tesař, Tesař!!
Naslasedory 80 %
(zadáno: 11.2.2018, počet hodnocení: 18)
Verapi 80 %
(zadáno: 6.1.2018, počet hodnocení: 81)
Powstalec 90 %
(zadáno: 6.1.2018, počet hodnocení: 111)
Blahme 100 %
(zadáno: 6.12.2017, počet hodnocení: 62)
Lucia 90 %
(zadáno: 29.11.2017, počet hodnocení: 17)
Pražské Démon 80 %
(zadáno: 27.11.2017, počet hodnocení: 4)
Freebird 80 %
(zadáno: 25.11.2017, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Hofman, pište: Fakt povedené představení! Skvělé pro děti od 5 do 105 let :)
Martina123 100 %
(zadáno: 24.11.2017, počet hodnocení: 47)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělé! Četla jsem sice v recenzích spoustu chvály, ale že to bude až takhle dobré, to jsem nečekala. Je geniální, jak se daří bavit všechny bez rozdílu věku. Už chápu, proč je tak těžké sehnat lístky.
Vladislavka 90 %
(zadáno: 31.10.2017, počet hodnocení: 59)
Barbora23 100 %
(zadáno: 18.10.2017, počet hodnocení: 28)
Ave 100 %
(zadáno: 7.10.2017, počet hodnocení: 30)
Optimista 100 %
(zadáno: 29.5.2017, počet hodnocení: 13)
přínosný / zajímavý komentář
Právem nejdéle hraná inscenace v Divadle v Dlouhé. Děti nadchne a dospělé nejen, že neurazí, ale potěší, pohladí, rozesměje. Nápad s lampami je ten nejlepší, jaký jsem kdy viděl.
Nea 100 %
(zadáno: 27.5.2017, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Hravé, svěží, lehoučké... - dýchá atmosférou vánoc i tehdejší doby.
P.Tesař s lehkostí a jiskrou hraje dítě, které je 100% uvěřitelné.
Opakovaně se dá vidět, velmi příjemné.
Skvělé pro děti i pro dospělé.
Embecko 90 %
(zadáno: 22.4.2017, počet hodnocení: 7)
Rivah 80 %
(zadáno: 16.4.2017, počet hodnocení: 169)
Bílek 70 %
(zadáno: 12.4.2017, počet hodnocení: 37)
přínosný / zajímavý komentář
75%
Radiator 90 %
(zadáno: 24.3.2017, počet hodnocení: 86)
Mraki 90 %
(zadáno: 11.2.2017, počet hodnocení: 102)
Janas 100 %
(zadáno: 1.2.2017, počet hodnocení: 17)
Lucilla 90 %
(zadáno: 29.1.2017, počet hodnocení: 207)
přínosný / zajímavý komentář
Nakonec se priklanim k vyssimu hodnoceni, protoze tento hravy kousek si ho zaslouzi. Inscenace je kouzelna nejen hrami s perspektivou, ale i svou citlivosti a malymi detaily, ktere vykouzli usmev na tvari. Mym drobnym osobnim problemem tedy zustava to, ze na me moc te vanocni atmosfery z jeviste nedychlo (ale to take pricitam tomu, ze jsem hru videla mezi svatky, kdy jsem uz sama o sobe byla "preatmosferovana" ;-) ). P.Tesar zaslouzi nejhlubsi poklonu za tu detskou hravost, vybornym sekundantem mu byl J.Vondracek. Krom policejni stanice se mi moc libila scena s lamparem.
Eviik 90 %
(zadáno: 30.12.2016, počet hodnocení: 269)
přínosný / zajímavý komentář
Hravé představení plné opravdu skvělých hudebních čísel. Výborný Pavel Tesař v hlavní roli Pavlíka (jeho Václav Neckář je dokonalý :)). Jen jsem tam trošku postrádala tu vánoční atmosféru, ale to je pouze drobná výtka.
Mot 20 %
(zadáno: 29.12.2016, počet hodnocení: 27)
Marie friedlova 80 %
(zadáno: 29.12.2016, počet hodnocení: 69)
Anonym 20 %
(zadáno: 28.12.2016, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Tato hra měla velmi specifický humor.
Jokožto profesionální herec jsem byl dojat.Výkon umělců přesáhl mé očekávání.
Ps dělám si prdel. Co to tady všechni píšete.??!! Vždyt je to strašné... Humor zde žádný nebyl. Herecky to také nemělo žádnou úroveň. O jakých to kulisách mluvíte ?? Nepřijde mi že jste tato hodnocení psali střízlivý.

20%-dávám proto že tu bylo alespon teplo
Jelikoz venku prselo a zde na nas neprselo.
A byly tu zachody
Andy2009 100 %
(zadáno: 16.4.2016, počet hodnocení: 38)
Adela_H 100 %
(zadáno: 13.4.2016, počet hodnocení: 60)
přínosný / zajímavý komentář
Tak tuhle hru prostě miluju :-) Viděla jsem ji už asi 10x a ráda půjdu zase.
Plšík 90 %
(zadáno: 29.3.2016, počet hodnocení: 349)
Talis 100 %
(zadáno: 7.3.2016, počet hodnocení: 19)
Renée 100 %
(zadáno: 1.3.2016, počet hodnocení: 96)
přínosný / zajímavý komentář
Prosinec bývá plný shonu, nervů a výkřiků "to si děláte srandu, že Śtědrý den je už za 2 týdny" a pak se Pavlík Tešař ztratí a pro mě tím konečně a opravdu začínají Vánoce. Myslela jsem si, že se mi to možná časem okouká, ale i po letech zjišťuju, že si Neckáře, pána s kaprem, četníků na chůdách i čertů v pekle užívám stejně jako když jsem to viděla poprvé...a možná ještě mnohem víc.
Alunalune 90 %
(zadáno: 16.2.2016, počet hodnocení: 28)
Maggie 100 %
(zadáno: 10.2.2016, počet hodnocení: 28)
Denisa H. 100 %
(zadáno: 6.2.2016, počet hodnocení: 229)
přínosný / zajímavý komentář
To je TAK NÁDHERNÝ pocit! Oprostit se od všech starostí? Vymanit se z každodenního stresu? Zapomenout na realitu. A místo toho se dívat na ten zamračený, šedý svět kolem nás dětskýma očima. Hle - ty barvy, ta radost, to světlo!
Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka je fantastická terapie - doslova útěk do světa fantazie. Do míst, kam nás náš dospělý život pouští už tak málo; nutí nás myslet si, že na to není čas? Nenechávejme si od něj nic takového nalhávat. Však i v této uspěchané době nám činí radost udělat něco někomu takříkajíc na truc - inu, konejme tak občas i životu samému.
Studentice 80 %
(zadáno: 4.2.2016, počet hodnocení: 64)
přínosný / zajímavý komentář
Je to velmi milé představení, které vykouzlí úsměv na tváří. Výkon Pavla Tesaře, umění Jana Vondráčka na chůdech, nadšení všech účinkujících, hudební doprovod, kulisy jsou úžasné, dechberoucí. Nedivím se divákům, kteří toto představení navštěvují každý rok...
Lesovi 100 %
(zadáno: 3.2.2016, počet hodnocení: 31)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělá scéna, hlavní představitel a uvolněná nálada všech učinkujících. Naladění na vlnu představení proběhlo v podstatě ihned, takže nelze dát než plný počet.
Fedorocko 80 %
(zadáno: 6.1.2016, počet hodnocení: 442)
přínosný / zajímavý komentář
Předvánoční spokojenost, hezké písničky.
AnnieCross 80 %
(zadáno: 30.12.2015, počet hodnocení: 6)
MonikaCh 100 %
(zadáno: 21.12.2015, počet hodnocení: 8)
přínosný / zajímavý komentář
Klasika, která neomrzí, už minimálně 8 let patří k našim Vánocům jako tradice. Díky všem hercům za zpříjemnění svátků, vždycky i ta slza ukápne :-)
Martina_K 90 %
(zadáno: 8.12.2015, počet hodnocení: 61)
přínosný / zajímavý komentář
Je to krásné představení, hravé i dojemné, baví se malí i velcí.. Škoda jen, že je okamžitě vyprodáno místními, kteří chodí opakovaně každý rok.
Bernardblack 40 %
(zadáno: 28.11.2015, počet hodnocení: 215)
Marcela 90 %
(zadáno: 18.11.2015, počet hodnocení: 389)
Vendula_Z 90 %
(zadáno: 1.11.2015, počet hodnocení: 92)
Domouš 90 %
(zadáno: 25.9.2015, počet hodnocení: 9)
Czerwa 80 %
(zadáno: 12.8.2015, počet hodnocení: 30)
Chlumský 100 %
(zadáno: 17.6.2015, počet hodnocení: 11)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělá scéna, krásný příběh. Čiší z toho energie a krásné herecké výkony celého souboru. P. Díky P.Tesařovi a M. Zimové dávám 100%
Stan 90 %
(zadáno: 21.5.2015, počet hodnocení: 34)
Eli 100 %
(zadáno: 17.4.2015, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Moje srdcová záležitost, každý rok už 10let mi navozuje vánoční atmosféru. I když nám představitel malého Pavlíka trochu zestárnul, přišel o pár vlasů :), pořád když vběhne na jeviště vidím malého kluka, který chce zažít své vánoční dobrodružství. Představení které Vás od první do poslední minuty baví a je jedno zda je Vám 9 nebo 99let. Pokaždé mi přijde, že i herci (VŠICHNI JSOU SKVĚLÍ) se u toho baví, a možná proto je v divadle vždy skvělá atmosféra. Písničky Neckáře jsou nesmrtelné a když se zpívala "Půlnoční" měla jsem i slzičky v očích. SKVĚLÉ JEDINEČNÉ PŘEDSTAVENÍ!!!!!
Pevos 70 %
(zadáno: 5.4.2015, počet hodnocení: 88)
přínosný / zajímavý komentář
65%
Lubosh 90 %
(zadáno: 24.3.2015, počet hodnocení: 20)
Lukrativni 100 %
(zadáno: 9.3.2015, počet hodnocení: 65)
Bethrezen 100 %
(zadáno: 29.1.2015, počet hodnocení: 50)
přínosný / zajímavý komentář
Nádherná inscenace která navodí příjemnou vánoční atmosféru. Pavel Tesař exceluje v roli malého chlapce Pavlíka. Výborní jsou i ostatní herci. Představení je velmi živé a je v něm využito mnoho divadelních technik a využit je téměř celý potenciál souboru Divadla v Dlouhé. Je to představení, které si nádherně užijí jak malé děti, tak dospělí. A jak je vidět, užívají si ho i sami herci. Doufám že na repertoáru vydrží co nejdéle. Nejde jinak než dát 100%.
Sonule 90 %
(zadáno: 27.12.2014, počet hodnocení: 21)
AlenaV. 70 %
(zadáno: 17.12.2014, počet hodnocení: 7)
přínosný / zajímavý komentář
Milé představení, místy i velmi zábavné. Moc se mi líbila výprava. Jelikož byly vstupenky vyprodány téměř okamžitě, asi jsem očekávala ještě víc.
Monulinka 100 %
(zadáno: 14.12.2014, počet hodnocení: 344)
přínosný / zajímavý komentář
I TV záznam se mi líbil, naživo to ale byla čirá radost, která proudila z jeviště. Představení skutečně pro celou rodinu, musela jsem se celou dobu usmívat :-) Perfektní hudební čísla, jsou to multitalenti! Báječné nápady, kouzelným iluzím rád podlehne i dospělý. Pavel Tesař je dokonalé roztomilé dítko i neodolatelný V. Neckář. Příští Vánoce se chci nechat dojmout i pobavit zas!!
Marsed 100 %
(zadáno: 13.12.2014, počet hodnocení: 139)
přínosný / zajímavý komentář
Krásné vánoční představení,jak po stránce herecké, tak hudební (nikdy jsem neslyšela písničky Neckáře zpívat tak dokonale). Je to úžasný pocit, že odcházíte a zároveň víte, že příští rok o Vánocích si pro pohlazení a klid v duši, odskočíte do Dlouhé na toto představení.
Kifup 80 %
(zadáno: 1.12.2014, počet hodnocení: 40)
Matouš Hájek 80 %
(zadáno: 30.11.2014, počet hodnocení: 57)
Kraval 80 %
(zadáno: 17.11.2014, počet hodnocení: 39)
Etfu 90 %
(zadáno: 16.10.2014, počet hodnocení: 59)
Sihon 90 %
(zadáno: 13.10.2014, počet hodnocení: 33)
Triatlet 100 %
(zadáno: 4.10.2014, počet hodnocení: 45)
přínosný / zajímavý komentář
Důvody, proč je MVP moje nejoblíbenější divadelní hra:
1) První setkání s DvD (r. 2000)
2) Perfektní text L. Aškenazyho je skvěle upraven J. Bornou (jazykové hříčky typu "žerty stranou").
3) Střídání poetiky smutněvánoční i rozjíveně dětské.
4) Pestré divadelní formy (loutkohra, hudba, filmová projekce...)
5) Výborné herecké výkony.
6) Živá hudba.
Živě viděno asi 7x. Užívám si, když diváci, kteří MVP vidí poprvé, hodnotí, že neviděli lepší hru. Případně když po letecfh hodnotí, že viděli výborné divadlo, ale na MVP nemá.
Adele 100 %
(zadáno: 4.4.2014, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Taková malá tradice, vždy před vánocemi jdu na toto úžasné představení do divadla v Dlouhé. Nic nepohladí tak krásně po duši jako skvěle roztomilý Pavel Tesař, jeho vyprávění a písničky ze 60tých let. Jeho "Václav Neckář" je neskutečně dokonalý a perfektní. Tak doufám, že toto představení ještě nějakou dobu nechají v repertoáru divadla. Protože představení si užívají všichni - jak diváci, tak i herci.
Antinovak 90 %
(zadáno: 2.3.2014, počet hodnocení: 10)
přínosný / zajímavý komentář
Úžasné.
Chbarca 90 %
(zadáno: 26.2.2014, počet hodnocení: 66)
Poristm 70 %
(zadáno: 29.12.2013, počet hodnocení: 84)
Jaja70 100 %
(zadáno: 18.12.2013, počet hodnocení: 50)
Ema123 100 %
(zadáno: 25.11.2013, počet hodnocení: 42)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělé!!!!! Pavel Tesař v roli Pavlíka je naprosto úžasný. Představení nemá žádnou chybu. Dále bych z herců pochválila Jana Vondráčka a Martina Velikého.
Arcipes 80 %
(zadáno: 1.11.2013, počet hodnocení: 136)
Kamihous 90 %
(zadáno: 12.10.2013, počet hodnocení: 32)
Rambott 100 %
(zadáno: 17.5.2013, počet hodnocení: 14)
přínosný / zajímavý komentář
Jeden z horkych mych favoritu, 3 roky po sobe videno o vanocich. A asi vic jak 100%. Vyborne po vsech strankach. Dej, herci, hudba proste Divadlo v Dlouhe. Urcite doporuceni, kdo alespon sem tam chodi do divadla by toto mel videt. I kdyz mam problem trochu s detmi, uplne si nemyslim ze by to bylo pro 5-ti lete, vsechno je v poho a asi s tim nebudou mit problem, ale vic si to uziji ti starsi tak cca od 9-10 let a samozrejme dospeli :-)
Vladimír10 90 %
(zadáno: 19.4.2013, počet hodnocení: 348)
Ivushka 70 %
(zadáno: 13.4.2013, počet hodnocení: 93)
Rybitvi 80 %
(zadáno: 30.3.2013, počet hodnocení: 61)
Gimli35 100 %
(zadáno: 19.3.2013, počet hodnocení: 34)
přínosný / zajímavý komentář
Memohu dát nižší než plné hodnocení ! Už jsem tuto hru viděl asi sedmkrát, ale pořád na ni rád chodím.
Hana.kubikova 100 %
(zadáno: 8.3.2013, počet hodnocení: 33)
přínosný / zajímavý komentář
Shlédnuto po 10 letech a stále skvělé. Ani ti herci nějak nestárnou:-)
Vugrinec 70 %
(zadáno: 6.3.2013, počet hodnocení: 41)
MarketkaP 100 %
(zadáno: 26.2.2013, počet hodnocení: 23)
přínosný / zajímavý komentář
Představení, které si už několik let drží neotřesitelnou pozici v mém osobním top 5 :)
Radka 100 %
(zadáno: 24.2.2013, počet hodnocení: 53)
přínosný / zajímavý komentář
Úžasné představení, půjdu ještě jednou.
Mondi.h 100 %
(zadáno: 6.2.2013, počet hodnocení: 31)
přínosný / zajímavý komentář
Naprosto úžasné představení, které budete chtít vidět znova. Opravdu od srce jsme se zasmáli, až nám tekli slzy. Nádherná živá hudba a zpěv, která vykouzlila pěknou atmosféru, stejně jako báječně provedená scéna, kostýmy, kulisy a prvotně nezapomenutelné výkony všech herců na kterých bylo vidět, jak si to naprosto užívají a hrají s velkou radostí. Pavlovi Tesařovi jsme opravdu uvěřili, že je mu pět let. Nezapomenutelný zážitek nám připravil i Jan Vondráček a jeho výkony na chůdách.
BlaBla 80 %
(zadáno: 1.2.2013, počet hodnocení: 8)
přínosný / zajímavý komentář
Těžké zaujmout v jednom představení děti i dospělé a tady se to beze zbytku povedlo, i když se děti občas smály na jiném místě než dospělí :-)), ale to k tomu patří. Moc hezké a příjemné pohlazení i v čase jiném než vánočním.
OUTbrain 70 %
(zadáno: 29.1.2013, počet hodnocení: 7)
Blomma 60 %
(zadáno: 24.1.2013, počet hodnocení: 18)
Veronicah 100 %
(zadáno: 26.12.2012, počet hodnocení: 32)
LavinieCamui 80 %
(zadáno: 25.12.2012, počet hodnocení: 253)
Matěj02 80 %
(zadáno: 15.12.2012, počet hodnocení: 22)
Frankovka 80 %
(zadáno: 30.11.2012, počet hodnocení: 210)
přínosný / zajímavý komentář
Jednoduchý příběh, ze kterého díky originálním nápadům udělali autoři
nádhernou inscenaci.
Nyvon 100 %
(zadáno: 28.11.2012, počet hodnocení: 54)
přínosný / zajímavý komentář
Tohle je fakt povedené představení, bavili jsme se všichni -rozmezí 6-70let. Jen kdyby takových kousků bylo více. Díky
Luckaprague 100 %
(zadáno: 10.11.2012, počet hodnocení: 47)
přínosný / zajímavý komentář
Jedno z nejlepších představení, jaké jsem kdy viděla. A to jsem ho viděla už cca 8x! Letos půjdeme zase, už to patří ke koloritu vánoc. Plné fantazie a nádherné atmosféry.
Radouz 100 %
(zadáno: 26.9.2012, počet hodnocení: 8)
přínosný / zajímavý komentář
Viděl jsem to třikrát a šel bych znova!
Ala 90 %
(zadáno: 21.3.2012, počet hodnocení: 106)
Hrudie1 100 %
(zadáno: 1.2.2012, počet hodnocení: 4)
přínosný / zajímavý komentář
Viděla jsem již třikrát. Perfektní představení pro všechny generace.
Michaela 100 %
(zadáno: 31.1.2012, počet hodnocení: 36)
Artaud 60 %
(zadáno: 23.1.2012, počet hodnocení: 207)
IlDivino 90 %
(zadáno: 23.1.2012, počet hodnocení: 106)
Peetra 90 %
(zadáno: 28.12.2011, počet hodnocení: 140)
Roro 100 %
(zadáno: 28.12.2011, počet hodnocení: 36)
Lumca 80 %
(zadáno: 7.12.2011, počet hodnocení: 296)
přínosný / zajímavý komentář
Hezké představení pro dětičky...
Mr.Pumpkin 80 %
(zadáno: 29.11.2011, počet hodnocení: 36)
Malaindianka 90 %
(zadáno: 21.9.2011, počet hodnocení: 56)
Milwa 60 %
(zadáno: 23.8.2011, počet hodnocení: 46)
Radkak 60 %
(zadáno: 21.8.2011, počet hodnocení: 77)
Jirka Amos 100 %
(zadáno: 14.7.2011, počet hodnocení: 13)
Dubina 70 %
(zadáno: 19.6.2011, počet hodnocení: 144)
přínosný / zajímavý komentář
Příjemná oddechovka.
Reona 90 %
(zadáno: 14.5.2011, počet hodnocení: 60)
přínosný / zajímavý komentář
Nádhera, představení, které pohladí na duši. Pavel Tesař naprosto přesvědčivě a s lehkostí hraje malého kluka ztraceného v zimní Praze. Scéna na policejní stanici geniálně vymyšlená!
Hatomko 90 %
(zadáno: 8.5.2011, počet hodnocení: 26)
Víťa84 100 %
(zadáno: 20.3.2011, počet hodnocení: 76)
Viktorkrovak 100 %
(zadáno: 1.3.2011, počet hodnocení: 65)
Ryhop 90 %
(zadáno: 22.2.2011, počet hodnocení: 145)
přínosný / zajímavý komentář
Kouzelné představení s vynikajícím Tesařem, řadou písniček s více či méně nostalgickým nádechem a několika výbornými nápady, ani jako "dospělák" jsem se nenudil. Tohle Dlouhé opravdu sedí.
Amasonia 100 %
(zadáno: 21.2.2011, počet hodnocení: 15)
přínosný / zajímavý komentář
Byla jsem na ní dvakrát. A dvakrát jsem odešla nadšená.
Lenczii 100 %
(zadáno: 20.1.2011, počet hodnocení: 5)
přínosný / zajímavý komentář
Nejhezčí divadelní hra, na které jsem kdy byla. Lístky jsme dostali svatebním darem a opravdu si to užili...
Kevinator 90 %
(zadáno: 3.1.2011, počet hodnocení: 185)
Renata 70 %
(zadáno: 9.12.2010, počet hodnocení: 2)
přínosný / zajímavý komentář
60. léta a malý Pavlík ztracený ve štědrovečerní Praze. Milé představení, od kterého ale nečekejte žádnou velkou zápletku. Obsahem je směsice písniček z 60.let, scénky s pohádkovými bytostmi, filmový sestřih politických událostí té doby atd. Úskalím představení tak je, že dospěláky budou některé pasáže nudit, a děti zase nebudou jiným rozumět.
"Rodinné" představení = půlka sálu budou děti, takže bezdětní či starší se na to připravte:)
Furciferka 60 %
(zadáno: 25.11.2010, počet hodnocení: 240)
Danielag 100 %
(zadáno: 25.11.2010, počet hodnocení: 19)
přínosný / zajímavý komentář
Vynikající, dojemně mrazivá nálada Vánoc...úžasné!!!!
Xcepek 80 %
(zadáno: 27.9.2010, počet hodnocení: 293)
přínosný / zajímavý komentář
Další ze skvělých představení tohoto divadla - Pavel Tesař hraje malého Pavlíka roztomile, ostatní herci mu zdatně sekundují, zejména Jan Vondráček. Jeho komedianství mám moc rád, v roli policisty je nezapomenutelný. Opět skvělá hudba a zpěv v aranžmá divadla. Klobouk dolů!
Olali 90 %
(zadáno: 11.8.2010, počet hodnocení: 53)
Ledovec 100 %
(počet hodnocení: 19)
Čiko 80 %
(počet hodnocení: 592)
Lovin 90 %
(počet hodnocení: 160)
Baruska 90 %
(počet hodnocení: 26)
Vorisek 80 %
(počet hodnocení: 58)
Naiad 70 %
(počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Excelentní je projev pana Tesaře, námět na Vánoce je moc hezký, vadila nám příliš hlasitá hudba.
Vladimír Rogalewicz 90 %
(počet hodnocení: 464)
Jazzinka 100 %
(počet hodnocení: 5)
přínosný / zajímavý komentář
Úžasné představení. Na Vánoce povinné!
Pkaska 80 %
(počet hodnocení: 63)
Olse13 100 %
(počet hodnocení: 13)
přínosný / zajímavý komentář
Pavlík Tesař je naprosto úžasný!!(i to je slabé slovo) jeho Neckář je dokonalý!!
Marie Terezie 100 %
(počet hodnocení: 41)
přínosný / zajímavý komentář
Kultovní představení, doufám, že bude na repertoáru ještě dlouho. Pavlíček Tesařů je rok od roku lepší.
Meresanch 90 %
(počet hodnocení: 146)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Pokaždé veselé a objevné.

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.