Divadlo v Dlouhé

Jess Borgeson, Adam Long, Daniel Singer

Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách

[The Compleat Works of Wllm Shkspr (Abridged)]
Premiéra: 29.11.2008. Překlad: Jiří Josek. Úprava: Martin Matejka, Miroslav Táborský, Jan Vondráček, Jan Borna. Dramatrugie a režijní spolupráce: Barbora Futerová. Scéna: Jaroslav Milfajt. Kostýmy: Petra Goldflamová Štětinová. Hudba: Jan Vondráček. Režie: Jan Borna & kol.
2:00x

Osoby a obsazení
Pan Miroslav - Miroslav Táborský
Pan Jan - Jan Vondráček
Pan Martin - Martin Matejka

Komediálně laděná divadelní pocta velkému dramatikovi. Tři herci sehrají v jednom večeru celé dílo velkého barda. Autorovu genialitu ilustrují pomocí současných kulturních fenoménů...
Divadlo v Dlouhé
Hodnocení inscenace
Redakce
70 %
Uživatelé
79 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Kateřina Jírová 80 %
(zadáno: 20.3.2018, počet hodnocení: 271)
přínosný / zajímavý komentář
Komerční agenturní herci, putující od štace ke štaci, neobchodují s ničím jiným, než se Shakespearem (ten se prodá vždycky). Hned na začátku je předesláno, že se jedná o divadelní fastfood a žádné vybrané ústřice nebudou. A jak řekli, tak udělali. Přesto trio Martin Matejka, Miroslav Táborský a Jan Vondráček dokáží naplnit něco jako stand up komedii energií a nejrůznějšími legráckami. Je úžasné, že všichni tři pánové i po deseti letech hraní této inscenace prokazují úctyhodnou tělesnou zdatnost a pružnost. (Třeba v zápase v hokeji na kolečkových bruslích, kde je místo puku královská koruna.)
Pavla Haflantová 80 %
(zadáno: 16.11.2011, počet hodnocení: 293)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
Inscenace má silná a slabší místa. Ale ta silná místa jsou prostě natolik výživná (a zapamatováníhodná), že s radostí hodnotím vysoko. A běžím si koupit CD s písněmi právě z této hry!
Jiří Koula 70 %
(zadáno: 9.10.2010, počet hodnocení: 1401)
přínosný / zajímavý komentář
Hodnoceno s půlročním odstupem a samotného mě překvapuje, jak mé dojmy vybledly. Othello je sice nezapomenutelný, ale není to na souborné dílo trochu málo?
Lukáš Dubský 80 %
(počet hodnocení: 695)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
Velmi povedené, plné improvizace a někdy až odzbrojujícího humoru. Některé scénky(př. Macbeth, Troilus a Kressida) se sice nepovedly tak jako jiné (Othello, Shakespearovy komedie), ale celkově se jedná o velmi chutný Big Mac.
Jiří Landa 50 %
(počet hodnocení: 2793)
Lukáš Brychta 70 %
(počet hodnocení: 186)
Pavel Širmer 60 %
(počet hodnocení: 1405)
Petr Tichý 70 %
(počet hodnocení: 89)
Jan Pařízek 70 %
(počet hodnocení: 706)
Michal Novák 70 %
(počet hodnocení: 981)
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Kirim 70 %
(zadáno: 10.8.2018, počet hodnocení: 14)
HawkeyeSaw 60 %
(zadáno: 21.6.2018, počet hodnocení: 115)
M.K 90 %
(zadáno: 6.6.2018, počet hodnocení: 16)
VeruS.11 60 %
(zadáno: 30.5.2018, počet hodnocení: 72)
Julii 80 %
(zadáno: 13.4.2018, počet hodnocení: 28)
Eliskhaleesi 70 %
(zadáno: 22.3.2018, počet hodnocení: 28)
Lucie2188 60 %
(zadáno: 20.3.2018, počet hodnocení: 16)
přínosný / zajímavý komentář
Kdyby to bylo o 40 minut kratší, byla by to téměř dokonalá zábava.
Angloumene 70 %
(zadáno: 13.3.2018, počet hodnocení: 6)
Vladislavka 70 %
(zadáno: 10.3.2018, počet hodnocení: 51)
Freebird 80 %
(zadáno: 1.3.2018, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Jan Vondráček +1000%
Michvon 70 %
(zadáno: 28.2.2018, počet hodnocení: 109)
přínosný / zajímavý komentář
Místy vtipné, místy nudné, někdy trapné, ale naštěstí ne moc. Nasazení všech tří aktérů je stoprocentní. Othello mě rozsekal!
Orienteering 70 %
(zadáno: 18.2.2018, počet hodnocení: 52)
přínosný / zajímavý komentář
Rozhodně oddychovka, která pobaví, ale nečekejte nic světoborného. Hra má svá silná a hluchá místa, hodně pobavili Othello, Romeo a Julie a dánský prince Hamlet (DPH). Ostatní spíš průměr. Bavila jsem se, ale podruhé to vidět nemusím.
Ahor 90 %
(zadáno: 15.2.2018, počet hodnocení: 11)
Lavialee 90 %
(zadáno: 11.2.2018, počet hodnocení: 19)
přínosný / zajímavý komentář
Jedna z mých oblíbených inscenací. Divák ji musí samozřejmě brát s nadhledem, k čemuž ale napomáhá, že se herci nijak vážně také neberou. Hra se vám musí také strefit do specifického typu humoru. Pro mě však nezapomenutelný zážitek.
AliV 70 %
(zadáno: 5.2.2018, počet hodnocení: 65)
přínosný / zajímavý komentář
Neuvěřitelné nasazení všech tří herců! Některé scény byly dokonalé, představení však přibližně po polovině ztrácí tempo. Nicméně závěr (Hamlet ve dvaceti vteřinách) je opět výborný.
Katarina16 70 %
(zadáno: 3.2.2018, počet hodnocení: 20)
přínosný / zajímavý komentář
Silnější i slabší momenty, ale celkově fakt hustý!
Semtamťuk 80 %
(zadáno: 29.1.2018, počet hodnocení: 39)
Hacko 70 %
(zadáno: 28.1.2018, počet hodnocení: 33)
Togaf 90 %
(zadáno: 22.1.2018, počet hodnocení: 114)
Michkyse 70 %
(zadáno: 20.1.2018, počet hodnocení: 63)
Radekfromlsteni 100 %
(zadáno: 15.1.2018, počet hodnocení: 19)
MartinaEli 90 %
(zadáno: 12.1.2018, počet hodnocení: 34)
Natalie 80 %
(zadáno: 25.12.2017, počet hodnocení: 13)
přínosný / zajímavý komentář
Originální přístup, velké množství nápadů.
Avlis 100 %
(zadáno: 9.12.2017, počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
To tedy byla jízda, super představení. Byla tam tak dvě hluchá místa, ale vykompenzoval to ten zbytek. Herci museli za představení vypotit několik kilo,jak to bylo fyzicky náročné...
Blahme 100 %
(zadáno: 6.12.2017, počet hodnocení: 62)
Adelafray 90 %
(zadáno: 14.11.2017, počet hodnocení: 13)
Ivelly 100 %
(zadáno: 12.11.2017, počet hodnocení: 22)
Suzana 50 %
(zadáno: 19.10.2017, počet hodnocení: 182)
Barbora23 80 %
(zadáno: 18.10.2017, počet hodnocení: 28)
Kastan42 100 %
(zadáno: 30.5.2017, počet hodnocení: 26)
Optimista 100 %
(zadáno: 29.5.2017, počet hodnocení: 13)
přínosný / zajímavý komentář
Brutální divadelní fastfood, vše zkráceno ad absurdum a servírováno místy ve vražedném tempu. Milovník Shakespeara bude zděšen, jak strašně se dá tento klasik zprasit. Ale divák s trochou nadhledu se bude královsky bavit tím, co trojice výborných herců za 120 minut dokáže (i ve spolupráci s publikem) odehrát.
Terezak 60 %
(zadáno: 13.5.2017, počet hodnocení: 40)
přínosný / zajímavý komentář
Představení s kolísavou kvalitou. Poměrně vtipné scénky (Othello) střídaly ty spíše trapné a ty, které tam vůbec nemusely být (např. část o komediích).
Tereza.beranova15 60 %
(zadáno: 26.4.2017, počet hodnocení: 27)
přínosný / zajímavý komentář
Nesdílím divácké nadšení z této hry, ale na druhou stranu nemůžu říct, že by mě nějak zklamala. Trojka herců předvásí ja jevišti docela dobrou show, klub mladého diváka (středoškoláci) se zjevně dobře bavil, což je super, že divadla cílí i na tuhle skupinu a dokážou v někom vzbudit nadšení pro činohru, ale.. I když přiznaně trapný humor je celkem bezva, 2 h 30 minut jsou na tuhle hru příliš, zvlášť bez přestávky. Bavilo mě to přesně hodinu a půl, pak šla úroveň hry dolů a stejně tak moje zaujetí. Nicméně nápad a herecké výkony super.
Rivah 80 %
(zadáno: 16.4.2017, počet hodnocení: 137)
Halirova.jana 80 %
(zadáno: 30.3.2017, počet hodnocení: 63)
Blahis 80 %
(zadáno: 27.3.2017, počet hodnocení: 36)
Radiator 100 %
(zadáno: 24.3.2017, počet hodnocení: 84)
Martina H. 90 %
(zadáno: 15.3.2017, počet hodnocení: 27)
Milinka 100 %
(zadáno: 9.3.2017, počet hodnocení: 33)
Euforka 70 %
(zadáno: 2.2.2017, počet hodnocení: 34)
Verca M. 100 %
(zadáno: 28.1.2017, počet hodnocení: 7)
přínosný / zajímavý komentář
100 % spokojenost a smích od začátku do konce, už jsem viděla třikrát a klidně bych šla znova
Pcoban 100 %
(zadáno: 26.1.2017, počet hodnocení: 14)
Marie friedlova 70 %
(zadáno: 21.1.2017, počet hodnocení: 69)
Honza1 80 %
(zadáno: 1.1.2017, počet hodnocení: 58)
přínosný / zajímavý komentář
Pro mě jednoznačně splněné očekávání. Příjemná zábava na závěr roku. Jako tradičně v Dlouhé nezklamal výborný J.Vondráček, kterému se vyrovnal M.Táborský.
Bethrezen 90 %
(zadáno: 13.12.2016, počet hodnocení: 50)
přínosný / zajímavý komentář
Naprosto dokonalý shakespearovský fastfood. Viděl jsem několikrát a pokaždé jsem se neskutečně bavil. Samozřejmě některé scénky jsou lepší a některé horší, ale jako celek je to perfektní odpočinkové představení na večer. Co neuškodí, je alespoň částečná znalost díla W.S. aby se v tempu, kterým je představení podáno člověk neztratil.
Mary 50 %
(zadáno: 6.12.2016, počet hodnocení: 56)
BaTerka45 70 %
(zadáno: 26.11.2016, počet hodnocení: 26)
přínosný / zajímavý komentář
Ideální pro školní účely. Nic světoborného nečekejte, ale jako zábava na páteční večer dobré. Othello byl výborný.
Benger 80 %
(zadáno: 25.11.2016, počet hodnocení: 8)
Terezajirickova 100 %
(zadáno: 27.9.2016, počet hodnocení: 35)
Jarkatimka 70 %
(zadáno: 15.9.2016, počet hodnocení: 26)
Stan 90 %
(zadáno: 6.9.2016, počet hodnocení: 31)
Blanuli 90 %
(zadáno: 22.8.2016, počet hodnocení: 27)
přínosný / zajímavý komentář
Inscenaci už jsem viděla dvakrát. Napoprvé jsem skutečně slzela smíchy, napodruhé už jsem vtipy čekala, ale i tak jsem se královsky bavila. Navíc si pánové dovolí i drobnou improvizaci a glosují současné dění (v mém případě Brexit), takže i navrátivší se divák by měl být ve střehu. Za mě vedou Romeo a Julie a Othello, ale celé představení je prošpikované originálními nápady a mně velice blízkým humorem. Tato hra se v repertoáru naprosto po právu drží už 8 let.
Vaklav 70 %
(zadáno: 24.6.2016, počet hodnocení: 119)
přínosný / zajímavý komentář
Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal, i když jsem věděl, že některé fórky jsem už někde viděl a slyšel. To ale vůbec nevadilo, bylo dost i těch, co jsem neznal a J. Vondráček mě naprosto uchvátil.
Možná by 60-55% úroveň hry vystihla více, protože o nějakou nadstavbu nebo novost jsem skutečně nezavadil, ale já se prostě bavil tak skvěle, že zkrátka musím zvolit tu vyšší možnost.
Nedovolte, aby vám těch pár slabších a trapnějších momentů pokazilo super večer!!!
Bavte se a "relax"!
Kuri-noha 70 %
(zadáno: 24.6.2016, počet hodnocení: 9)
přínosný / zajímavý komentář
Místy až moc pitvořivé a laciné, ale jinak výborné představení s energickým Vondráčkem v čele. Nejlepší je úplný začátek, Othello a konec. Ten střed se hodně táhne...
JéHá 90 %
(zadáno: 3.5.2016, počet hodnocení: 31)
Plšík 70 %
(zadáno: 29.3.2016, počet hodnocení: 330)
Talis 80 %
(zadáno: 7.3.2016, počet hodnocení: 19)
Renée 80 %
(zadáno: 1.3.2016, počet hodnocení: 96)
Alunalune 60 %
(zadáno: 16.2.2016, počet hodnocení: 28)
PavelK 80 %
(zadáno: 12.2.2016, počet hodnocení: 197)
Maggie 100 %
(zadáno: 10.2.2016, počet hodnocení: 28)
Studentice 70 %
(zadáno: 4.2.2016, počet hodnocení: 58)
přínosný / zajímavý komentář
Shoduji se s názory ostatních diváků, že některé momenty byly více vtipné a některé bohužel méně. Byla jsem nadšená z výkonů pana Táborského a Vondráčka. Výkon pana Matejky mě bohužel velmi zklamal-často přehrával a vtipné momenty se tak přeměnily do trapných.
MonikaCh 80 %
(zadáno: 21.12.2015, počet hodnocení: 8)
Zuluk 50 %
(zadáno: 22.11.2015, počet hodnocení: 88)
Golftom 90 %
(zadáno: 16.11.2015, počet hodnocení: 35)
přínosný / zajímavý komentář
Humor, vtip i sranda v neuvěřitelném tempu!
Petulka19 100 %
(zadáno: 10.11.2015, počet hodnocení: 3)
Vendula_Z 80 %
(zadáno: 1.11.2015, počet hodnocení: 92)
Teatrix 90 %
(zadáno: 23.10.2015, počet hodnocení: 30)
Luciferie 60 %
(zadáno: 21.10.2015, počet hodnocení: 101)
přínosný / zajímavý komentář
Klasiku rozhodně nečekejte :-) Příjemná oddychovka - vtipné, absurdní představení se sympatickými herci, kteří se skvěle doplňují.
Consuela 90 %
(zadáno: 11.10.2015, počet hodnocení: 14)
Zupri 80 %
(zadáno: 24.9.2015, počet hodnocení: 65)
Bernardblack 80 %
(zadáno: 14.9.2015, počet hodnocení: 179)
Kinkulina 70 %
(zadáno: 11.5.2015, počet hodnocení: 39)
Lukrezie 50 %
(zadáno: 25.4.2015, počet hodnocení: 3)
přínosný / zajímavý komentář
Většinou oceňuji klasiku, zároveń nepohrdnu modernější verzí.
V této incenaci byl humor veden až do trapnosti. Moc přesycené.
Jako klad vidím kontakt s divákem.
Pro mne zklamání.
Eli 90 %
(zadáno: 17.4.2015, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Pamatujete na Horsta z WS-shopingu?, tak tady máte hned tři naprosto dokonalé "Horsty", kteří nabízejí ne WS-krouhač, ale WS-Williama Shakespeara. Jděte do divadla s tím, že chcete něco ulítlého, něco na pobavení a dostanete to! Srdcová záležitost - OTHELO!!!!! za to 100%.
Jediné minus, je drobná nevyváženost hry, chvilku se bavíte, až Vám tečou slzy a pak jen koukáte a přemýšlíte, co tím autor chtěl říci a v dalším okamžiku zase brečíte smíchy. Každopádně, Hamleta v 20 vteřinách nikde jinde neuvidíte!!!!
Janina.divak 90 %
(zadáno: 29.3.2015, počet hodnocení: 7)
přínosný / zajímavý komentář
Hra poučná a velmi vtipná, doporučuji.
Cindy.92 90 %
(zadáno: 28.3.2015, počet hodnocení: 299)
Kyselina 80 %
(zadáno: 17.3.2015, počet hodnocení: 7)
Tarbík 90 %
(zadáno: 3.3.2015, počet hodnocení: 77)
Anex 70 %
(zadáno: 19.2.2015, počet hodnocení: 109)
přínosný / zajímavý komentář
Othelo je nej!
Henry 60 %
(zadáno: 3.2.2015, počet hodnocení: 44)
přínosný / zajímavý komentář
Překotem o závod, přes překážky trapnosti, absurdity až k dobré zábavě. Pro každého něco a nic pro všechny. Trio průvodců Souborným dílem dobré, Jan Vondráček ještě o chlup výš.
Eva Longová 40 %
(zadáno: 12.1.2015, počet hodnocení: 8)
Kifup 70 %
(zadáno: 1.12.2014, počet hodnocení: 38)
Eltazar 30 %
(zadáno: 18.11.2014, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
včerejší 2 a půl hodiny super začátku, resp. relativně dobré první třetiny ale od té doby NUDY k zbláznění. zbytek představení mě tak znechutilo, že nejsem schopen dát ani 50%, které by si to možná i zasloužilo, ale prostě to nejde.
byli jsme na začátku varování - že to bude fastfood, a byl to fastfood. pro spoustu lidí asi dokonalá sranda (vzhledem k návštěvnosti Kameňáků), pro mne hrůza a děs, přetrpěno s maximálním odporem.
jen herecké umění ústřední trojice a jejich občasné povedené gagy mne udržely na sedadle až do konce.
Lukrecie 90 %
(zadáno: 18.11.2014, počet hodnocení: 43)
Teejay 60 %
(zadáno: 2.11.2014, počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
65 %. Ve druhé polovině sice pokulhávají vtipy i tempo a místy míří do absurdna (hlavně scéna s hokejem), ale i tak klobouk dolů za neskutečně energické nasazení. Jedno z mála představení, které se dá vidět více krát a všímat si vždy nové detaily, protože v tom tempu nelze pobrat všechny vtipy.
Sluha 80 %
(zadáno: 18.10.2014, počet hodnocení: 142)
Marsed 60 %
(zadáno: 17.10.2014, počet hodnocení: 134)
přínosný / zajímavý komentář
Herci v této hře předvedli neuvěřitelný výkon. Klobouk dolů, hrát v takovém tempu 120min.Hra určitě více osloví mladší ročníky, na mě zpracování bylo moc rychlé, humor se mi zdál až příliš jednoduchý.
Sihon 90 %
(zadáno: 13.10.2014, počet hodnocení: 33)
Lukrativni 80 %
(zadáno: 13.10.2014, počet hodnocení: 63)
Triatlet 70 %
(zadáno: 4.10.2014, počet hodnocení: 45)
M@x_z_Myta 60 %
(zadáno: 3.10.2014, počet hodnocení: 15)
Johanka 80 %
(zadáno: 1.10.2014, počet hodnocení: 36)
přínosný / zajímavý komentář
Bez minimální znalosti díla W.S. se divák může občas ztratit, ale přesto bych,doporučovala shlédnout středoškolákům, kteří klopotně hledají cestu k mistrovu dílu.
Divadlo v Dlouhé mne ještě nikdy nezklamalo, jejich humor je mi blízký.
Mattio 90 %
(zadáno: 25.9.2014, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Výborné představení
CALP 80 %
(zadáno: 10.6.2014, počet hodnocení: 40)
Eviik 80 %
(zadáno: 19.4.2014, počet hodnocení: 259)
přínosný / zajímavý komentář
Kdyby se na školách učila literatura tímto způsobem, tak mají všichni maturanti z českého jazyka výbornou. :D
Graen 90 %
(zadáno: 7.4.2014, počet hodnocení: 4)
přínosný / zajímavý komentář
Toto představení jsem viděla již 7x a rozhodně ne naposledy. S přibývajícím počtem shlédnutí již některé vtipy nejsou tak třeskutě vtipné, ale člověk si všímá zase jiných věcí. Rozhodně nejlepšími jsou herecké výkony, nechápu jak to J. Vondráček, M. Táborský a M. Matejka zvládají, je to nářez. Určitě stojí za vidění.
Lucilla 90 %
(zadáno: 29.3.2014, počet hodnocení: 205)
přínosný / zajímavý komentář
Othello, cerna duse, cerny telo ...
Tohohle se jen tak nezbavim :D Byl to narez, parada a panum hercum patri nejhlubsi poklona. Timto soubornym dilem nam nejen usetrili cas (tedy i penize), ale jeste nam o peknych par let protahli zivot.
Sendy 90 %
(zadáno: 27.3.2014, počet hodnocení: 144)
Antinovak 70 %
(zadáno: 2.3.2014, počet hodnocení: 10)
Noc17 90 %
(zadáno: 21.2.2014, počet hodnocení: 23)
Ironfood 90 %
(zadáno: 4.2.2014, počet hodnocení: 24)
Kolemjdouci 70 %
(zadáno: 29.1.2014, počet hodnocení: 62)
Veronicah 80 %
(zadáno: 31.12.2013, počet hodnocení: 32)
Denisa H. 90 %
(zadáno: 18.12.2013, počet hodnocení: 168)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
V dnešní uspěchané době víc než kdy jindy platí, že "čas jsou peníze". Z tohoto důvodu se proto jedná o velice moderní představení. Všech 37 her rodáka ze Stratfordu nad Avonou je vtěsnáno do pouhých 120 minut, což určitě šetří jak peníze, tak i čas. Navíc se divák skvěle pobaví a odreaguje a na rozdíl od běžných fastfoodů zde spíš nějaké kalorie až deka shodí než nabere, jak se neustále musí smát. Výborné herecké výkony pánů herců Táborského, Vondráčka i Matejky!
Kafka 80 %
(zadáno: 11.12.2013, počet hodnocení: 9)
Abigail7 70 %
(zadáno: 25.11.2013, počet hodnocení: 210)
J_V 80 %
(zadáno: 22.11.2013, počet hodnocení: 47)
přínosný / zajímavý komentář
Je to jen estráda, ale zasmějete se.
Cihanca 90 %
(zadáno: 16.11.2013, počet hodnocení: 10)
Fugasek 90 %
(zadáno: 12.11.2013, počet hodnocení: 6)
přínosný / zajímavý komentář
Jedno z nejlepších divadelních představení! Výkony herců mě strhli, že jsem nepotřebovala přestávku.
Arcipes 60 %
(zadáno: 1.11.2013, počet hodnocení: 136)
Tuxedo 50 %
(zadáno: 1.11.2013, počet hodnocení: 54)
EvelineS 70 %
(zadáno: 25.10.2013, počet hodnocení: 39)
přínosný / zajímavý komentář
Svěží a zábavné...
Ema123 100 %
(zadáno: 14.10.2013, počet hodnocení: 42)
přínosný / zajímavý komentář
Inscenace mi smíchem prodloužila život asi tak o 10 let. Ale kdo čeká nějaký hlubší divadelní zážitek, tak asi bude zklamaný. Všichni tři pánové podávají skvělý herecký výkon.
Pan Kolpert 30 %
(zadáno: 17.9.2013, počet hodnocení: 70)
přínosný / zajímavý komentář
možná byla inscenace dřív jiskřivější, to co jsem viděl já, bylo velmi křečovité a žalostné
Monulinka 90 %
(zadáno: 6.9.2013, počet hodnocení: 313)
přínosný / zajímavý komentář
Nářez :D Neskutečné, co tři herci zvládnou, tolik textu, tolik rolí, tolik poloh, a to vše ve zběsilém tempu s pouze jednou "občerstvovací pauzou" :D Takže klobouk dolů před jejich výkonem! Některé vtípky či hry byly slabší, ale stejně jsem se bavila výborně a rapovaného Othella jen tak z hlavy nedostanu :)
Rapanzell 80 %
(zadáno: 30.6.2013, počet hodnocení: 23)
Cimr 70 %
(zadáno: 29.6.2013, počet hodnocení: 106)
Kamihous 90 %
(zadáno: 1.6.2013, počet hodnocení: 32)
Poristm 80 %
(zadáno: 30.5.2013, počet hodnocení: 83)
JanaZit 70 %
(zadáno: 25.5.2013, počet hodnocení: 38)
Vitounek 50 %
(zadáno: 21.5.2013, počet hodnocení: 91)
přínosný / zajímavý komentář
Obdivuhodné výkony herců, zejména v pohybové rovině, nicméně v zájmu navození pocitu spěchu jim nebylo vždy rozumět. Humor často natolik primitivní, jednoduchý a prvoplánový, že vyzníval dle mého názoru spíše trapně, nicméně u části publika vzbuzoval výbuchy smíchu, takže možná byla chyba na mém přijímači. Nenadchne, neurazí.
Mondi.h 100 %
(zadáno: 15.5.2013, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
(+2)
Tak tuto hru by měl předepisovat lékař úplně všem proti depresi a stresu. Nádherné odreagování, takhle jsem se nezasmála už dlouho, až mě boleli svaly od smíchu, protože smát se v kuse dvě hodiny je celkem zabíračka ? Smekám před bravurním výkonem všech třech pánů, je to fakt jízda a těším se, až na to půjdeme znovu.
Marcela 80 %
(zadáno: 14.5.2013, počet hodnocení: 385)
přínosný / zajímavý komentář
Příjemně osvěžující zejména v kontrastu k některým hrám letních shakespearovských slavností
Dagmar 100 %
(zadáno: 22.4.2013, počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
K tomuto pžedstavení není co dodat. V žádném jiném divadle se tolik nenasměju nahlas. Prostě skvělé! Děkuji.
Mlha 100 %
(zadáno: 30.3.2013, počet hodnocení: 24)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Parodie americké "naučné" zábavy. Skvělé představení, u některých scén jsem se hooodně nasmál. Doporučuju všem - není nutno znát Shakespearova díla podrobně, stačí všeobecný přehled; moc se líbí studentům, ale i náročnějším divákům středního věku.
Rybitvi 70 %
(zadáno: 30.3.2013, počet hodnocení: 59)
Fedorocko 90 %
(zadáno: 25.2.2013, počet hodnocení: 413)
přínosný / zajímavý komentář
A to zas jo !!
Ivushka 90 %
(zadáno: 2.2.2013, počet hodnocení: 93)
Mraki 90 %
(zadáno: 31.1.2013, počet hodnocení: 101)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
smála sem se dvě hodiny + dostala sem pizzu + rapující pan Mirek = 90%
Spiteri 90 %
(zadáno: 8.1.2013, počet hodnocení: 54)
Nemozny 80 %
(zadáno: 3.1.2013, počet hodnocení: 4)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Žádnou hloubku tady divák čekat nemůže, ale zábava výborná! Některé scény lepší, některé horší. Za výkon herců dávám..
Fr2709 70 %
(zadáno: 1.1.2013, počet hodnocení: 142)
přínosný / zajímavý komentář
Dvě hodiny zábavy, člověk se odreaguje od všedních starostí. Výborné herecké výkony v podání p. Vondráčka a p. Táborského.
LavinieCamui 100 %
(zadáno: 25.12.2012, počet hodnocení: 253)
přínosný / zajímavý komentář
Když přišlo na otázku: ?Kdo četl Krále Jana?", myslela jsem, že umřu smíchy, protože tato kniha patřila k mým prvním třem knihám (Titus Andronicus, Dobrý konec..., Král Jan) a to mi bylo pouhých 11. Teď už mám přečteného skoro celého Shakespeara až na pět her.
Matěj02 100 %
(zadáno: 15.12.2012, počet hodnocení: 22)
Janebova 80 %
(zadáno: 8.12.2012, počet hodnocení: 18)
přínosný / zajímavý komentář
Rapovací scéna je nejlepší!
Vladimír10 40 %
(zadáno: 5.12.2012, počet hodnocení: 337)
přínosný / zajímavý komentář
Nejhorší představení, které jsem na jevišti Divadla v Dlouhé vůbec viděl. Jednalo se především o trapně vulgární hereckou exhibici, která nemá s pořádným divadlem nic společného. Ztrapňování diváků v první řadě, mimo jiné stahováním silonek a ponižování jednoho diváka, kterého si účinkující vybrali za Kazisvěta, byl vrchol všeho. Scénická stránka inscenace nebyla prakticky žádná, na jevišti se povalovaly pouze různě naskládané bedny s rekvizitami. Též délka představení byla neúnosná, téměř dvě a půl hodiny trapného pitvoření a ještě k tomu bez přestávky. Velké zklamání!
Nyvon 70 %
(zadáno: 28.11.2012, počet hodnocení: 54)
Lubino 70 %
(zadáno: 13.11.2012, počet hodnocení: 33)
přínosný / zajímavý komentář
Nenáročné a balancující na hranici estrády (ale dobré). Martin Matejka mi k Vondráčkovi a Táborskému nijak neseděl. Jedna z nejméně náročných věcí v Dlouhé.
Frankovka 80 %
(zadáno: 27.10.2012, počet hodnocení: 208)
přínosný / zajímavý komentář
Má to šmrnc a spád. Jen u Hamleta na závěr jsem začal vnímat čas.
Radka 90 %
(zadáno: 12.9.2012, počet hodnocení: 53)
Koliasjan 100 %
(zadáno: 3.7.2012, počet hodnocení: 6)
Franny_Glass 40 %
(zadáno: 8.6.2012, počet hodnocení: 30)
Koljan74 100 %
(zadáno: 5.6.2012, počet hodnocení: 5)
Hhanulka 90 %
(zadáno: 17.5.2012, počet hodnocení: 4)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Místy na hranici vkusu, ale celkově natolik zábavné, že to rádi omluvíte. Stojí za to vidět už jen kvůli scéně rapujícího Táborského.
IlDivino 70 %
(zadáno: 30.4.2012, počet hodnocení: 106)
Hojojicek 90 %
(zadáno: 29.4.2012, počet hodnocení: 94)
přínosný / zajímavý komentář
Geniální. Silná místa: Herecké výkony, výprava. Slabší místa: srozumitelnost (během hokeje, i při poměrně zásadním rapovaném Othellovi), občasné lacinější vtípky, absence přestávky (2 hodiny v jednom zátahu je hodně).
Kateřina Stejskalová 100 %
(zadáno: 29.3.2012, počet hodnocení: 43)
přínosný / zajímavý komentář
Mimořádný zážitek. Takto jsem se v divadle snad ještě nepobavila. Rapový Othello je naprosto nezapomenutelný! :-)
Ala 80 %
(zadáno: 21.3.2012, počet hodnocení: 101)
Dvopet 80 %
(zadáno: 24.2.2012, počet hodnocení: 104)
Wominick 80 %
(zadáno: 23.2.2012, počet hodnocení: 10)
Banrun 100 %
(zadáno: 21.2.2012, počet hodnocení: 22)
Lenczii 60 %
(zadáno: 20.2.2012, počet hodnocení: 5)
přínosný / zajímavý komentář
Tím, že jsem se těšila na jinou hru, kterou kvůli nemoci zrušili, musím hodnoit "slaběji".
Herecký výkon opravdu dobrý. Ale humor byl na mě místy až nevkusný.. (ale některé scény vynikající).
Jo a ten hokej se mi nelíbil.
Terez.ka 90 %
(zadáno: 5.2.2012, počet hodnocení: 33)
Roro 100 %
(zadáno: 28.12.2011, počet hodnocení: 36)
Kellyt 100 %
(zadáno: 25.12.2011, počet hodnocení: 41)
Martin21 50 %
(zadáno: 14.12.2011, počet hodnocení: 287)
Kaklapak 50 %
(zadáno: 12.12.2011, počet hodnocení: 65)
Lumca 100 %
(zadáno: 9.10.2011, počet hodnocení: 285)
Síma 50 %
(zadáno: 9.10.2011, počet hodnocení: 115)
přínosný / zajímavý komentář
Nuda..místy trapné.
V.morava 70 %
(zadáno: 4.10.2011, počet hodnocení: 515)
Viktorkrovak 100 %
(zadáno: 13.9.2011, počet hodnocení: 65)
Radkak 50 %
(zadáno: 21.8.2011, počet hodnocení: 73)
přínosný / zajímavý komentář
Po druhém zhlédnutí jde mé hodnocení dolů. Představení by slušelo trochu kratší rozsah, nebo alespoň dodržet slibovaných 120 minut. Herci předvedli úctihodný výkon. Bohužel většina vtipů je velmi prvoplánová až trapná, působí to dojmem, že představení se lacině snaží zapůsobit hlavně na nenáročného diváka. Poprvé jsme byla nadšená (asi před třemi roky a zážitek trochu vybledl), po druhé zkalamaná, asi jsem očekával avíce, než poprvé.
Maxim de Winter 80 %
(zadáno: 28.6.2011, počet hodnocení: 90)
Dubina 90 %
(zadáno: 19.6.2011, počet hodnocení: 144)
Eliska3 100 %
(zadáno: 28.4.2011, počet hodnocení: 11)
přínosný / zajímavý komentář
Takhle jsem se snad v divadle ještě nepobavila:))) a na rapovaného Othella dodnes ve škole vzpomínáme:)))
Mora 90 %
(zadáno: 9.4.2011, počet hodnocení: 122)
Wallen 80 %
(zadáno: 20.3.2011, počet hodnocení: 58)
Peetra 100 %
(zadáno: 14.3.2011, počet hodnocení: 139)
J09 90 %
(zadáno: 10.3.2011, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Pánové jsou skvělí:-)
Chbarca 90 %
(zadáno: 3.3.2011, počet hodnocení: 66)
Dr.mvdr 100 %
(zadáno: 6.2.2011, počet hodnocení: 78)
přínosný / zajímavý komentář
Pro mě mimořádný zážitek, něco tak vtipného jsem prostě nečekal i přes přečtení řady ohlasů.
Qtina 90 %
(zadáno: 5.2.2011, počet hodnocení: 35)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Představení postaveno na tom člověka pobavit, a to rozhodně splnilo svůj účel. Jako netradiční komedie výborné.
Princezna Evženka 40 %
(zadáno: 2.2.2011, počet hodnocení: 95)
přínosný / zajímavý komentář
Asi nemám smysl pro humor. Přišlo mi to vrcholně trapné.
Danielag 100 %
(zadáno: 25.11.2010, počet hodnocení: 19)
přínosný / zajímavý komentář
Ať si říká, kdo chce, co chce...nikdy jsem se v divadle tak nezasmála :-)
DD81 30 %
(zadáno: 26.10.2010, počet hodnocení: 32)
přínosný / zajímavý komentář
Asi nemám smysl pro humor.
Janis 90 %
(zadáno: 11.10.2010, počet hodnocení: 219)
přínosný / zajímavý komentář
85%
Vtipné a skvěle zahrané. Téma a zpracování ideální pro současného diváka, uvyklého televizní zábavě, nekonečným seriálům, soap operám a reklamě s Horstem Fuchsem, ale snad si ho užijí i náročnější konzumenti. Herci patrně inscenaci dodali další upgrade, především Miroslav Táborský mě tentokrát zcela dostal. Doporučuji.
Hodně ale záleží na divácké atmosféře při konkrétním představení, při opakované návštěvě (na Palmovce) bylo prezentování vtipných skečů slabší než při první návštěvě.
Josef Růžička 90 %
(zadáno: 3.10.2010, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Je to jízda.Někdy nudí i dvacet minut.Tohle trvalo skoro tři hodiny a já to absolvoval na jeden nádech.
Xcepek 100 %
(zadáno: 29.8.2010, počet hodnocení: 276)
přínosný / zajímavý komentář
Opět jedno ze skvělých představení, na které na dosmrti nezapomenu! Už se mi dlouho nestalo, abych brečel smíchy - Vondráček je k nepřekonání!!!
Ryhop 80 %
(počet hodnocení: 145)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Hodně originální záležitost, vynikající Vondráček a Táborský (a no dobrá, i Matejka je tady v pohodě).
Othello!
Černá duše, černý tělo!
:-)
Ivushak 90 %
(počet hodnocení: 42)
Jiří Hurt 90 %
(počet hodnocení: 22)
Bfm 100 %
(počet hodnocení: 26)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Pár slabších míst by se našlo, jen zřídka mi ale smíchem tečou slzy. Všem třem Hercům se to však povedlo. Osobně mi to nepřišlo ani dlouhé, ani příliš opakující se. Určitě se ale tato hra nebude líbit každému - humor je trochu syrovější a komu nesedne styl, případně neakceptuje, že vše je jen a jen parodie, může být zklamán. I podle reakcí publika to ale určitě není většina.
Foook 60 %
(počet hodnocení: 41)
Bacraj 80 %
(počet hodnocení: 164)
Fífa 100 %
(počet hodnocení: 17)
Furciferka 70 %
(počet hodnocení: 240)
Sonic 70 %
(počet hodnocení: 331)
Čiko 50 %
(počet hodnocení: 553)
přínosný / zajímavý komentář
Čekal jsem od toho víc:-(
Franz 70 %
(počet hodnocení: 27)
Peter Gabriel 80 %
(počet hodnocení: 27)
Hordubal 50 %
(počet hodnocení: 68)
přínosný / zajímavý komentář
Trochu nuda. A vousaté. A dlouhé...
Kevinator 100 %
(počet hodnocení: 183)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Úžasná energie a charizma. A mělo to srdíčko (smajlík).
Hamlet 80 %
(počet hodnocení: 15)
Baruska 90 %
(počet hodnocení: 26)
Desgenais 90 %
(počet hodnocení: 23)
Vladimír Rogalewicz 50 %
(počet hodnocení: 448)
Milwa 80 %
(počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
tenhle fastfood nezaskočí v krku:)Výborně napsaná hra, herci jedou na plný plyn.
Marie Terezie 70 %
(počet hodnocení: 41)
Pkaska 80 %
(počet hodnocení: 63)
Tessee 80 %
(počet hodnocení: 74)
Caesar 100 %
(počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
super super to nebyla legrace to byla pr..... dobrý lakmusový papírek jsou děti naš teenager /14let/ se bavil jako málokdy...pane Táborský a patří to i Vašim kolegům bylo to dokonalé a předčilo to naše očekávání....kritizovaný hokejový zápas byl naopak pro nás osvěžením a pohled na mistra dramatu byl hodný Járy Cimrmana.....děkujeme..jen je škoda že Vaše písničky nejsou ani náhodou k dispozici.....děkujeme diváci z Písku
Olse13 80 %
(počet hodnocení: 13)
Meresanch 60 %
(počet hodnocení: 146)
přínosný / zajímavý komentář
Po dlouhé době představení v DvD, které mě neoslovilo. Některé vtipy hodně křečovité.
Jirkan 70 %
(počet hodnocení: 564)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Humor nikoliv urážející dílo velikána, ale místy ne očekávaně divákem přijatý... a pak, jak se blíží konec, divák si na ty "špeky" zvyká a nepřijdou mu tak vtipné. Slabé místo? Hokejový zápas, komedie v jednom (ač si myslím, že tam to byl trochu účel).

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.