Filmová a divadelní agentura

Geraldine Aron

Můj báječný rozvod

Premiéra: 23.10.2003. Premiéra na scéně Komorní Fidlovačky: 28.3.2006. Překlad: Pavel Dominik. Scéna: Miloň Kališ. Kostýmy: Katarína Hollá. Režie: Jana Kališová.
Původně hráno v Divadle Viola a v Divadle Na Fidlovačce (Komorní Fidlovačka).
2:15


Laskavá komedie věnovaná všem, kteří ne vlastní vinou zůstali sami. Eliška Balzerová sama na jevišti ve všech osmnácti rolích.
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Jiří Koula 80 %
(zadáno: 20.12.2011, počet hodnocení: 1407)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Eliška Balzerová fantastická, hra samotná je ale citelně slabší než Rok magického myšlení a opravdu docenit ji může asi jen rozvedená padesátnice.

A o poznání více na mě zapůsobila i Shirley Valentine Simony Stašové, jež je této inscenaci více než trochu podobná.
Lukáš Dubský 70 %
(zadáno: 24.4.2011, počet hodnocení: 705)
Pavel Širmer 80 %
(zadáno: 13.12.2010, počet hodnocení: 1421)
Jan Pařízek 80 %
(počet hodnocení: 714)
Helena Grégrová 80 %
(počet hodnocení: 1346)
Jiří Landa 80 %
(počet hodnocení: 2808)
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Falada 80 %
(zadáno: 19.9.2018, počet hodnocení: 34)
Janca525 90 %
(zadáno: 19.9.2018, počet hodnocení: 43)
Lukrativni 80 %
(zadáno: 3.9.2018, počet hodnocení: 65)
Jakubson 90 %
(zadáno: 10.8.2018, počet hodnocení: 49)
Šárka K. 100 %
(zadáno: 10.6.2018, počet hodnocení: 6)
Denniska.b@seznam.cz 100 %
(zadáno: 31.5.2018, počet hodnocení: 6)
přínosný / zajímavý komentář
Naprosto neskutečný výkon !!!
2mig1 80 %
(zadáno: 25.4.2018, počet hodnocení: 13)
přínosný / zajímavý komentář
Inscenační stálice, která vždy pobaví. Eliška Balzerová se vděčné role chopila skvěle a její výkon rozhodně nenudí.
Lenkakebulka 70 %
(zadáno: 2.4.2018, počet hodnocení: 45)
přínosný / zajímavý komentář
Paní Balzerová je výborná, ale téma mi nebylo úplně blízké. Asi ocení hlavně starší rozvedené ženy.
Lenkad 80 %
(zadáno: 28.2.2018, počet hodnocení: 34)
Tomas22 90 %
(zadáno: 3.2.2018, počet hodnocení: 34)
přínosný / zajímavý komentář
Prijemne prozity vecer s Eliskou Balzerovou.
Kytina 60 %
(zadáno: 29.1.2018, počet hodnocení: 160)
přínosný / zajímavý komentář
Herecký výkon netřeba komentovat-vynikající. Hra milá, divácky rozhodně vděčná.
Ale pro mě bohužel nic víc.
Pár z lóže, ve které jsem byla, dokonce o přestávce zmizel..vždy říkám-každý má jiný vkus :)
Sasanka_007 50 %
(zadáno: 24.1.2018, počet hodnocení: 16)
přínosný / zajímavý komentář
Ne, opravdu jseme se nespletla v hodnocení. Tato vysoce hodnocená inscenace mě i partnera zklamala. Proti Elišce Balzerové nelze říci nic negativního, hrála to skvěle, ale... jaksi to nedoběhlo, kam mělo. Bylo to prázdné povídání pořád dokola, manžel byl jen a jen negaivní, žena jen a jen zhrzená, jaksi tam nebyla jiná poloha. Na rozdíl od podobného kusu Shirley Valentine, kde nás Simona Stašová dojala k slzám, jsme o přestávce odešli. Budili jsme úžas uvaděček i šatnářek, které toto ještě u tohoto představení nezažily, ale zkrátka jsme museli. Prázdnota a nuda.
Myosotis 80 %
(zadáno: 14.1.2018, počet hodnocení: 43)
Suchyi 80 %
(zadáno: 28.11.2017, počet hodnocení: 12)
Adelafray 80 %
(zadáno: 14.11.2017, počet hodnocení: 13)
Petra22@ 100 %
(zadáno: 19.10.2017, počet hodnocení: 5)
přínosný / zajímavý komentář
100% výkon Elišky Balzerové! Pěkné přestavení. Doporučuji!
Anah 100 %
(zadáno: 12.10.2017, počet hodnocení: 132)
RadekKarkovsky 80 %
(zadáno: 30.9.2017, počet hodnocení: 12)
Oli.barley@gmail.com 100 %
(zadáno: 24.6.2017, počet hodnocení: 5)
přínosný / zajímavý komentář
výborné komediální a vkusné představení! Eliška je prostě paní herečka. doporučuji
Sonidlo 40 %
(zadáno: 31.5.2017, počet hodnocení: 6)
Vlastaa 100 %
(zadáno: 22.4.2017, počet hodnocení: 25)
přínosný / zajímavý komentář
Vynikající představení, senzační E.Balzerová. Vtipné, oduševnělé, žádné přehrávání.
Bílek 80 %
(zadáno: 12.4.2017, počet hodnocení: 37)
přínosný / zajímavý komentář
75 %
Kluk.sedu 90 %
(zadáno: 6.4.2017, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
Paní Balzerová svým výkonem výrazně pozvedla kvalitu hry samotné.
Jan Bohutinsky 100 %
(zadáno: 21.3.2017, počet hodnocení: 31)
přínosný / zajímavý komentář
Herecký koncert paní Balzerové, inteligentní humor, výborné!!!
Dotcomsk 20 %
(zadáno: 11.3.2017, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Podľa reakcie publika najlepšia hláška pri kúpe vibrátoru a ponuke baterky - nevedela som, že si musím u toho svietiť - to svedčí za všetko. Ako človek vyrastajúci na humore Lasicu a Satinskeho, Šimka a Grossmana, či Cimrmanai, mi príde táto írska rádoby komédia vrcholne trapná. Ľudstvo degeneruje, v SR je vrchol humoru Kredenc a Horná Dolná, v ČR Robinsonov ostrov a Výmena manželiek, v USA vedie Trump, v ČR prezident blije na klenoty . A národ sa rehlí nad rozborom stolice a veľkostiach penisu od Geraldine Aron. Bôľno mi na duši, asi sa pôjdem zdrúľať, aby som citoval klasikov L+S
Scoobi 80 %
(zadáno: 5.3.2017, počet hodnocení: 76)
MarekLinhart 90 %
(zadáno: 16.2.2017, počet hodnocení: 131)
Michal Vávra 90 %
(zadáno: 9.11.2016, počet hodnocení: 22)
EliAn 100 %
(zadáno: 3.10.2016, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
Herecký koncert Elišky Balzerové. I když hra celkově působí vesele a moc jsme se nasmáli, dotýká se mnoha ženských bolístek.
DaZeL 100 %
(zadáno: 25.9.2016, počet hodnocení: 82)
Boo 100 %
(zadáno: 25.9.2016, počet hodnocení: 111)
Plšík 80 %
(zadáno: 24.6.2016, počet hodnocení: 331)
přínosný / zajímavý komentář
85%
Martina123 100 %
(zadáno: 23.4.2016, počet hodnocení: 43)
přínosný / zajímavý komentář
Představení hrane srdcem ...
Andy2009 90 %
(zadáno: 16.4.2016, počet hodnocení: 38)
Cindy.92 90 %
(zadáno: 13.4.2016, počet hodnocení: 301)
Orienteering 90 %
(zadáno: 7.4.2016, počet hodnocení: 52)
MorIska 80 %
(zadáno: 6.4.2016, počet hodnocení: 43)
UnStable 100 %
(zadáno: 31.3.2016, počet hodnocení: 26)
přínosný / zajímavý komentář
Když to osloví i dvacítky, přestože hra řeší život zralé ženy, tak to je co říct. Bavila jsem se od začátku do konce.
Šárka Beranová 90 %
(zadáno: 13.3.2016, počet hodnocení: 16)
přínosný / zajímavý komentář
Vyborné představení, výborný herecký výkon. Opravdu mnohem lepší než Shirley Valentine a Simona Stašová.
Veronica.vi 80 %
(zadáno: 7.3.2016, počet hodnocení: 10)
Rcbn 80 %
(zadáno: 14.2.2016, počet hodnocení: 16)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělá Eliška Balzerová.
Honza1 90 %
(zadáno: 19.1.2016, počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělá E.Balzerová! Mám-li srovnat s Shirley Valentine S.Stašové v ABC, tak mě určitě chytnul více "rozvod". Také komorní prostředí Komorní Fidlovačky je pro one woman show vhodnější, než velký sál divadla ABC. Představení se mi moc líbilo, i když jsem chlap a logicky jsem některé věci nemohl pobrat. Přítomné dámy ho oceňovaly výrazně více. Z reakcí bylo znát, že to mají prožité. Standing ovation byl na místě.
JaNaD 90 %
(zadáno: 10.1.2016, počet hodnocení: 51)
přínosný / zajímavý komentář
Inteligentní zábava o zdánlivě smutném období lidského života. Avšak Eliška Balzerová ukazuje, že to tak depresivní být nemusí. Herečka také výborně zvládá zahrát i další postavy a člověk jí opravdu věří, že teď mluví kamarádka, matka ...
AnnieCross 100 %
(zadáno: 30.12.2015, počet hodnocení: 6)
David Strang 60 %
(zadáno: 20.12.2015, počet hodnocení: 111)
Bernardblack 70 %
(zadáno: 29.11.2015, počet hodnocení: 180)
Mischel 100 %
(zadáno: 27.11.2015, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Fantastický výkon paní Elišky Balzerové, která z dobré hry vytvořila krásný a milý divadelní zážitek.
Etfu 90 %
(zadáno: 23.11.2015, počet hodnocení: 58)
Lestoc 70 %
(zadáno: 2.11.2015, počet hodnocení: 8)
Janica 70 %
(zadáno: 27.10.2015, počet hodnocení: 12)
přínosný / zajímavý komentář
Velmi milé představení, takový "Deník Bridget Jones" pro padesátnice. Laskavý a nevtíravý výkon Elišky Balzerové dokáže zaplnit mysl porcí životního nadhledu a optimismu!
Silencia 70 %
(zadáno: 4.10.2015, počet hodnocení: 28)
Martina_K 100 %
(zadáno: 11.6.2015, počet hodnocení: 61)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Paní Balzerová skvělá, představení mě nadchlo a výborně jsem se bavila.
Agatha 100 %
(zadáno: 9.4.2015, počet hodnocení: 58)
Pevos 90 %
(zadáno: 5.4.2015, počet hodnocení: 87)
Kraval 50 %
(zadáno: 24.3.2015, počet hodnocení: 39)
Tarbík 80 %
(zadáno: 10.3.2015, počet hodnocení: 79)
Andy2112 80 %
(zadáno: 20.2.2015, počet hodnocení: 4)
IgnaciusR 100 %
(zadáno: 20.2.2015, počet hodnocení: 31)
Fougeres 80 %
(zadáno: 17.2.2015, počet hodnocení: 20)
přínosný / zajímavý komentář
taková "holčičí" záležitost, ale myslím, že ani pánové se v hledišti nudit nemůžou.-) E. Balzerová je skvělá herečka a roli ji výborně sedí
Luciferie 50 %
(zadáno: 14.2.2015, počet hodnocení: 104)
přínosný / zajímavý komentář
U mě se bohužel realita nepotkala s očekáváním. E. Balzerová je vynikající jako vždy, bohužel to pro mě však nevynahradilo nijaký děj/text.
(Pokud chcete na E. Balzerovou, doporučuji spíše "Tři holky jako květ", taktéž z komorní scény.)
Kvapnik25 90 %
(zadáno: 31.1.2015, počet hodnocení: 53)
přínosný / zajímavý komentář
Vynikající výkon Elišky Balzerové.
Julie_mie 90 %
(zadáno: 26.1.2015, počet hodnocení: 18)
přínosný / zajímavý komentář
Eliška Balzerová je dokonalá!
Jana Jandova 100 %
(zadáno: 8.1.2015, počet hodnocení: 16)
Tomkom 80 %
(zadáno: 3.1.2015, počet hodnocení: 71)
přínosný / zajímavý komentář
Herecký koncert Elišky Balzerové.
Monulinka 80 %
(zadáno: 10.11.2014, počet hodnocení: 320)
přínosný / zajímavý komentář
Herecký koncert E. Balzerové! Viděno z TV záznamu.
Teejay 70 %
(zadáno: 31.10.2014, počet hodnocení: 59)
přínosný / zajímavý komentář
Nechybí sebeironie, sarkazmus - i přes neveselé téma Eliška dokáže osobním šarmem zůstat nad věcí a lacině nedojímat diváka.

Není vhodné pro "depkaře", Eliškin věrný výkon nepomůže překonat tento stav.
Marsed 80 %
(zadáno: 17.10.2014, počet hodnocení: 137)
přínosný / zajímavý komentář
Velmi vydařená hra s vynikající E. Balzerovou.
Marcela 80 %
(zadáno: 13.10.2014, počet hodnocení: 386)
Varan 70 %
(zadáno: 11.10.2014, počet hodnocení: 67)
přínosný / zajímavý komentář
Excelentní Eliška Balzerová v roli životem zklamané a opuštěné Angely Kennedyové-Lipské. Po nedávném zhlédnutí hry Shirley Valentine s vynikající Simonou Stašovou se více než nabízí srovnání, jelikož jsou si hry velmi podobné. Za mě možná o malinko více vítezí Eliška Balzerová, ale i v případě této hry bych hodnotil ještě trochu výše být ženou ve středních letech. Naprosté nadšení mé maminky, kterou jsem na tuto hru pozval, je toho důkazem.
Kaklapak 70 %
(zadáno: 24.8.2014, počet hodnocení: 66)
Onsteri 70 %
(zadáno: 22.6.2014, počet hodnocení: 81)
přínosný / zajímavý komentář
Výkon paní Balzerové výborný, jen se mě hra generačně nezaujala.
Verapi 90 %
(zadáno: 3.6.2014, počet hodnocení: 78)
Meg 60 %
(zadáno: 23.5.2014, počet hodnocení: 43)
Adele 100 %
(zadáno: 25.3.2014, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Eliška v roli Angely Kennedyové Lipské je báječná. Stejně tak v roli svého psa, manžela Maxe, ruské uklízečky, mexické milenky, Úžasné představení, plné humoru i o smutných peripetiích života.
Noc17 90 %
(zadáno: 21.2.2014, počet hodnocení: 23)
Katerian 90 %
(zadáno: 31.1.2014, počet hodnocení: 35)
Kateřina Lužná 90 %
(zadáno: 16.1.2014, počet hodnocení: 27)
přínosný / zajímavý komentář
Eliška Balzerová je báječná v každé postavě i postavičce (miluju hlavně uklízečky). Kdokoli se potřebuje dobře zasmát a ujistit, že i ostatní mají podobné problémy, tahle hra je sázka na jistotu. Hlavně scéna v sexshopu už patří do zlatého fondu divadelní srandy.
Maybe 80 %
(zadáno: 12.1.2014, počet hodnocení: 55)
Frankovka 80 %
(zadáno: 30.12.2013, počet hodnocení: 210)
Vratislav Honzálek 60 %
(zadáno: 9.12.2013, počet hodnocení: 106)
Johnes 80 %
(zadáno: 23.11.2013, počet hodnocení: 14)
Skubalova 90 %
(zadáno: 21.11.2013, počet hodnocení: 55)
Misa 90 %
(zadáno: 5.10.2013, počet hodnocení: 79)
přínosný / zajímavý komentář
Komedie, u které se opravdu nasmějete, která Vás nabije pozitivním myšlením. Eliška Balzerová hraje tak přirozeně, že už to víc nejde a i při předvádění ostatních postav se nikdy nepřibližuje trapnosti. Výborná hra s výbornou herečkou!
Vitounek 90 %
(zadáno: 21.6.2013, počet hodnocení: 94)
přínosný / zajímavý komentář
Úžasná Eliška Balzerová!!!
Vladimír10 90 %
(zadáno: 29.4.2013, počet hodnocení: 342)
přínosný / zajímavý komentář
Úctyhodný herecký výkon Elišky Balzerové vytváří z monodramatu Geraldine Aron strhující podívanou. Zážitek je srovnatelný s inscenací Shirley Valentine Simony Stašové, přičemž mě Můj báječný rozvod oslovil svojí vypovídací hodnotou o něco více. Velmi působivé byly chvíle absolutní tmy na konci představení, kdy nikdo z diváků vůbec netušil, kde se herečka pohybuje a jen naslouchal jejím pronikavým replikám. Mezi vtipnějšími momenty vyniká především různé napodobování hlasů a chvilky s plyšovým psem. Závěrečné standing ovation pouze dokazuje, jakých kvalit tato inscenace dosahuje.
Ivushka 80 %
(zadáno: 6.4.2013, počet hodnocení: 93)
Monča 100 %
(zadáno: 2.4.2013, počet hodnocení: 15)
přínosný / zajímavý komentář
Úžasné představení, kdy se člověk začne smát už po pěti minutách a nepřestane dokud večer neusne. Neskutečně vtipné hlášky a perfektní herecký výkon Balzarové!
Mlha 70 %
(zadáno: 30.3.2013, počet hodnocení: 24)
přínosný / zajímavý komentář
Velmi dobré - ale spíše pro ženy (aspoň podle mě).
Síma 90 %
(zadáno: 18.3.2013, počet hodnocení: 115)
přínosný / zajímavý komentář
Vynikající Eliška Balzerová!!! BRAVO!!
L. Janáková 80 %
(zadáno: 16.3.2013, počet hodnocení: 23)
přínosný / zajímavý komentář
Úžasná Eliška Balzerová, to jistě nemá smysl znovu vyzdvihovat, přesto si to neodpustím. Občas se mi stávalo, že jsem v myšlenkách ujížděla mimo pozorování hry, ale bylo to spíš tou životní pravdou, která mi připomínala mnohé z mého života.
Cinda 90 %
(zadáno: 15.3.2013, počet hodnocení: 26)
přínosný / zajímavý komentář
Výborný text a hlavně úchvatné podání paní Balzerové.
Milan 80 %
(zadáno: 2.3.2013, počet hodnocení: 51)
Fedorocko 80 %
(zadáno: 27.2.2013, počet hodnocení: 422)
přínosný / zajímavý komentář
Viděno v TV záznamu, i tak zážitek
Dovemummy-Alena S. 90 %
(zadáno: 26.2.2013, počet hodnocení: 119)
Mondi.h 90 %
(zadáno: 6.2.2013, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
Výborné představení v úžasném podání Elišky Balzerové, kde naprosto exceluje. Její výkon vás utvrdí, že je to herečka par excellence. Velice pěkně podaný příběh, kde se i zasmějete.
Addk 100 %
(zadáno: 4.2.2013, počet hodnocení: 82)
Miysak 100 %
(zadáno: 6.1.2013, počet hodnocení: 24)
Poristm 80 %
(zadáno: 17.12.2012, počet hodnocení: 83)
Joli 100 %
(zadáno: 16.12.2012, počet hodnocení: 1)
Sofie 90 %
(zadáno: 28.11.2012, počet hodnocení: 30)
přínosný / zajímavý komentář
Kouzelná Eliška Balzerová!
Papirek32 100 %
(zadáno: 15.10.2012, počet hodnocení: 123)
Irena 90 %
(zadáno: 18.9.2012, počet hodnocení: 47)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělá Eliška Balzerová, výborná hra.
Maxim de Winter 100 %
(zadáno: 20.6.2012, počet hodnocení: 90)
přínosný / zajímavý komentář
Skutečně jedinečné představení. Životní role Elišky Balzerové.
Ytoska 100 %
(zadáno: 2.6.2012, počet hodnocení: 53)
přínosný / zajímavý komentář
Hra je hereckým koncertem možná nejlepší české herečky současnosti; ač ve svých sedmnácti letech ještě nemám sebemenší zkušenosti s tím, o čem celá hra je, bavila jsem se více než dobře.
Luboš 90 %
(zadáno: 13.2.2012, počet hodnocení: 6)
Donpedro39 60 %
(zadáno: 10.2.2012, počet hodnocení: 138)
Kellyt 70 %
(zadáno: 25.12.2011, počet hodnocení: 41)
Mau 90 %
(zadáno: 13.11.2011, počet hodnocení: 81)
Fr2709 90 %
(zadáno: 5.11.2011, počet hodnocení: 142)
Radka 100 %
(zadáno: 1.11.2011, počet hodnocení: 53)
přínosný / zajímavý komentář
Vynikající představení, nemá chybu.
Lumca 80 %
(zadáno: 9.10.2011, počet hodnocení: 289)
V.morava 80 %
(zadáno: 5.10.2011, počet hodnocení: 515)
Janaa 90 %
(zadáno: 1.10.2011, počet hodnocení: 24)
Kolemjdouci 100 %
(zadáno: 22.9.2011, počet hodnocení: 62)
Rak61 100 %
(zadáno: 18.9.2011, počet hodnocení: 94)
přínosný / zajímavý komentář
Paní Balzerová je jedinečná,
Hosmanova.martina 100 %
(zadáno: 14.7.2011, počet hodnocení: 26)
Dera 100 %
(zadáno: 11.6.2011, počet hodnocení: 15)
Tonick73 90 %
(zadáno: 18.5.2011, počet hodnocení: 3)
přínosný / zajímavý komentář
Vynikající text a vynikající výkon, dynamický minimalismus.
J09 90 %
(zadáno: 10.3.2011, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
báječná Eliška Balzerová v báječném rozvodu
Teres 100 %
(zadáno: 25.12.2010, počet hodnocení: 126)
Čiko 80 %
(zadáno: 24.11.2010, počet hodnocení: 565)
Janis 80 %
(zadáno: 11.10.2010, počet hodnocení: 223)
přínosný / zajímavý komentář
Eliška Balzerová je opravdu skvělá.
R.k. 100 %
(počet hodnocení: 3)
přínosný / zajímavý komentář
Tak tohle představení prostě nemá chybu! Byla jsem na něm již 3x :) Zvlášť doporučuji ženám středního věku, které se v hlavní postavě najdou - ale i pro mladé lidi jako já je to velmi vtipné představení. V sále převažovaly ženy, zřejmě jim má představení více co říci. Spousta slovního humoru, vtipných scén, ale i několik málo vážnějších pasáží, kde uslyšíte pár moudrých postřehů o vztazích mužů a žen, rodičů a dětí a o životě vůbec. Představení doporučuji, nebudete litovat - výkon Elišky Balzerové je opravdu fenomenální!
Pavla z Tábora 100 %
(počet hodnocení: 59)
Vedee 70 %
(počet hodnocení: 112)
Jirkan 80 %
(počet hodnocení: 564)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.