Městské divadlo Mladá Boleslav [velká scéna]

Brad Fraser

Teď mě zabij

[Kill Me Now]
Premiéra: 23.2.2018. Překlad: Pavel Dominik. Dramaturgie: Lenka Smrčková. Scéna: Michal Syrový. Kostýmy: Agnieszka Pátá-Oldak. Režie: Petr Mikeska.
2:45

Osoby a obsazení
Jake Sturdy - Roman Teprt
Joey Sturdy - Milan Ligač
Twyla Sturdyová - Malvína Pachlová
Rowdy Akers - Jan Hofman
Robyt Dartonová - Lucie Matoušková

Příběh jedné rodiny, která žila šťastně až do osudového okamžiku. Ten zamíchá kartami a navždy změní životy. Nehody se totiž stávají a musíme jim čelit, ať chceme nebo ne. To důležité je ale nikdy neztratit naději...
inscenace není vhodná pro děti v průběhu představení se na jevišti kouří
Městské divadlo Mladá Boleslav
Hodnocení inscenace
Redakce
80 %
Uživatelé
78 %
Hodnocení redakce
Pavel Širmer 80 %
Jiří Landa 80 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

Hodnocení redakce:
Pavel Širmer 80 %
(zadáno: 1.3.2018, počet hodnocení: 1390)
přínosný / zajímavý komentář
85%. Hra o životě s handicapy a nemocemi, o naději v beznaději, o naslouchání bližním. Působivá inscenace Městského divadla Mladá Boleslav, v níž se přirozeně snoubí humorné i dojemné okamžiky, je silným zážitkem. Citlivá režie Petra Mikesky, mimořádné herecké nasazení Milana Ligače a Romana Teprta. Více v mém blogu Pozoruhodná hra inscenovaná s pochopením.
Jiří Landa 80 %
(zadáno: 28.2.2018, počet hodnocení: 2787)
přínosný / zajímavý komentář
Režisér P. Mikeska divákům opět předložil velmi působivou inscenaci, která se dá v tom nejlepším slova smyslu (podobně jako předcházející Krás(k)a na scéně) nazvat „hereckou“. Jeho režie se soustředí na zprostředkování silného příběhu, nesnaží se nijak exhibovat, „pouze“ pečlivě vykládá situace, které díky svědomité práci všech tvůrců v hledišti rezonují. Oceňuji také práci dramaturgie, jež v součinnosti s režií zdařile vyřešila problém s nastavovaným závěrem hry. Velmi přesvědčiví M. Ligač a R. Teprt v nelehkých úlohách. Zajímavou tvář dokázal postavě Rowdyho propůjčit i J. Hofman.
Hodnocení uživatelů:
Marcela 80 %
(zadáno: 18.5.2018, počet hodnocení: 384)
Katteřina 80 %
(zadáno: 22.4.2018, počet hodnocení: 21)
Lukasxy 70 %
(zadáno: 29.3.2018, počet hodnocení: 18)
přínosný / zajímavý komentář
Poměrně hořká pilulka, současná, zjemňovaná černým humorem, které nechybí emoce. Hodně jim také pomáhá dobrý výběr hudby. Osobně mi ale chybělo něco víc než povrchní dojmutí. Něco, co by mě podnítilo i k zamyšlení. Téma si o to říkalo.
Falos 80 %
(zadáno: 26.3.2018, počet hodnocení: 189)
přínosný / zajímavý komentář
skvelej milan lagic
KSnow 80 %
(zadáno: 24.2.2018, počet hodnocení: 55)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.