Městské divadlo Zlín [velký sál]

Andrzej Saramonowicz

Testosteron

Premiéra: 22.9.2018. Překlad: Tomáš Svoboda. Dramaturgie: Vladimír Fekar. Scéna: Michal Syrový. Kostýmy: Kateřina Höferová. Hudba: Tomáš David. Režie: Patrik Lančarič.


Populární polská situační komedie plná jiskřivých situací a dialogů: o lásce, sexu, partnerském soužití, manželství, smrti, bez žen o ženách. Svatební oslava, ale bez nevěsty. Jen samí muži, pouze pánská jízda. Muži: hrdí, ješitní, pyšní, malicherní, alfa-samci, ale i labilnější a rozbitnější. Sedm různých mužů, sedm rozdílných pohledů na to, co dělá muže mužem. Být člověkem není vůbec jednoduché. A být ještě navíc mužem! Za co všechno v našem chování může přebytek nebo právě nedostatek testosteronu...?
14!
Městské divadlo Zlín
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
67 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Mike_2319 90 %
(zadáno: 12.8.2019, počet hodnocení: 51)
Zora20 70 %
(zadáno: 6.8.2019, počet hodnocení: 16)
Marci137 70 %
(zadáno: 12.6.2019, počet hodnocení: 3)
přínosný / zajímavý komentář
Do přestávky mě trochu děsilo, jak moc se mluví o hloupostech. Ale každá tato hloupost měla při finále dohru a vše zapadalo.
Posledních 30 minut jsem brečela smíchy a nakonec byl zážitek úžasný.
Procenta odebírám pouze kvůli začátku, kde bylo na mě moc mluvení a málo hraní.
Lenka1211 60 %
(zadáno: 13.1.2019, počet hodnocení: 21)
přínosný / zajímavý komentář
Představení Testosteron by se mi asi více hodilo do komornějšího prostoru, než je Velký sál MDZ. Scéna je pojatá velmi velkoryse, ale místy se mi zdálo, že se v tak velkém prostoru hra poněkud "utápí". Abych ale jen nekritizovala, musím vyzdvihnout herecké výkony, zejména Josef Koller a Pavel Vacek byli výborní! :-)
Firestone 80 %
(zadáno: 2.11.2018, počet hodnocení: 19)
LilianaVess 40 %
(zadáno: 9.10.2018, počet hodnocení: 70)
Step.zuzana 60 %
(zadáno: 6.10.2018, počet hodnocení: 57)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.