Národní divadlo [Nová scéna]

Cube

Premiéra: 23.3.2017. Dramaturgie: Jan Tošovský. Hudba: Jan Šikl. Choreografie: Štěpán Pechar, David Stránský. Výprava a režie: Pavel Knolle.
Předpremiéry od září 2016.
Laterna magika


Inscenace inspirovaná původními inscenacemi Laterny magiky. Tentokrát s využitím současného filmového mappingu z několika různě umístněných projektorů. Výtvarná kompozice vychází z motivu kostky – „cube“, ve všech možných variantách, které nás obklopují...
Národní divadlo
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
74 %
74151000
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
R.JELEN.21 80 %
(zadáno: 29.6.2019, počet hodnocení: 75)
přínosný / zajímavý komentář
Neříkám, každý moment nebude dávat úplně smysl v tom jak se na to koukat, jak to vzít, jak to tvůrci mysleli. Kouká se na to ovšem skvěle ;) Ta projekce zezhora je vyloženě top. Někdy jsem měla i chvilku problém poznat co je vizualizace a co se na tom jevišti skutečně děje.
I když mě více seděla Zahrada ;)
Františka Tranová 70 %
(zadáno: 29.9.2018, počet hodnocení: 18)
přínosný / zajímavý komentář
zajímavé využití možností, které projekci nabízí moderní technologie. tanec (pro oko diváka - amatéra) na výbornou, technické provedení trochu zaostává, ale pokud nejste vysazení na superkvalitní projekci a zvuk, s návštěvou neváhjte, hodina uteče jako nic.
Lovin 90 %
(zadáno: 26.9.2018, počet hodnocení: 190)
přínosný / zajímavý komentář
Zajímavé choreografie, výborné taneční výkony, skvélá hudba, velice příjemné odpočinkové představení. Jsem nadšená. Děkuji za zážitek.
Vaklav 80 %
(zadáno: 17.2.2018, počet hodnocení: 216)
přínosný / zajímavý komentář
Dávám 70%, což beru jako fajn hodnocení, protože bez procent mi systém nedovolí můj komentář uložit - nicméně....,toto je příspěvek pro všechny, kteří stejně jako já budou mít volný večer a chuť experimentovat...nedovolím si hodnotit, protože nemám s čím porovnávat, ani od čeho se pro hodnocení odrazit, ale představení mi krásně uteklo a rozhodně mě nabudilo na další návštěvu.
Tleskal jsem až se mi od rukou prášilo a tleskal bych i dál. Díky za krásný zážitek posílám všem, kteří si na jevišti s takovou vervou mákli!
Viděno podruhé, zvyšuji na 80%. S návštěvou neváhejte! (1.9.2018)
Jirkan 90 %
(zadáno: 30.5.2017, počet hodnocení: 564)
přínosný / zajímavý komentář
12.5. 2017: Pokud se rozhodnete navštívit inscenaci Cube, pak budete svědky nápaditého propojení jednotlivých choreografií, které se vás budou bavit. Každá využívá jiný princip práce s videem a to ji přidává na atraktivnosti a zaujetí. Soubor se tak trochu vrací k "základu" a možná jedinou vadou je krátkost celého večera. Klidně bych, jako divák, vydržel déle. Zajdu znova.
Alzbeta.m 60 %
(zadáno: 9.10.2019, počet hodnocení: 32)
Tomas22 70 %
(zadáno: 4.7.2019, počet hodnocení: 76)
Paya888 80 %
(zadáno: 29.6.2019, počet hodnocení: 248)
LilianaVess 70 %
(zadáno: 9.5.2019, počet hodnocení: 73)
MMK 50 %
(zadáno: 12.3.2019, počet hodnocení: 82)
Petr-sima 50 %
(zadáno: 20.2.2019, počet hodnocení: 63)
Vladislavka 90 %
(zadáno: 12.1.2019, počet hodnocení: 80)
Veronikaw 80 %
(zadáno: 12.1.2018, počet hodnocení: 63)
Peetra 60 %
(zadáno: 13.9.2017, počet hodnocení: 146)
Milinka 90 %
(zadáno: 17.6.2017, počet hodnocení: 33)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.