OLDstars [H2O - bytové divadlo]

Ivan Vyrypajev

Iluze

Premiéra: 26.2.2019. Překlad: Tereza Krčálová. Hudba: Žofie Holečková. Režie: Ondřej Kulhavý.


Hořká komedie předního současného ruského dramatika. Dva manželské páry prožily krásný život. Padesát dva let! Životy naplněné láskou, oporou a vzájemnou důvěrou. Žili spolu šťastně až do chvíle, kdy musejí všichni postupně odejít. Poděkovat za možnost přijímat i darovat lásku a odejít. Ale, která láska byla skutečně vzájemná a která jednostranná? Kdo žil život v pravdě a kdo v iluzi...?
OLDstars
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
71 %
Termíny představení
16.9. (Po) 20:00 Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
[bytové divadlo Košická]

celý program divadlaaktivovat hlídání nových termínů
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Nikomach 80 %
(zadáno: 23.7.2019, počet hodnocení: 31)
Alantis12 70 %
(zadáno: 18.7.2019, počet hodnocení: 48)
přínosný / zajímavý komentář
Trochu jsem se bála, jak mladí herci uchopí věkově neodpovídající role, ale zbytečně, bylo to výborné.
Petrr 70 %
(zadáno: 18.7.2019, počet hodnocení: 180)
Lenka Rzepková 80 %
(zadáno: 8.4.2019, počet hodnocení: 24)
přínosný / zajímavý komentář
85%
Vskutku povedené představení mladého nadějného režisére Ondřeje Kulhavého. Za mě měla inscenace spád, dynamiku i napětí. Hodně se mi líbila i scéna, která dodala celému dojmu na atmosféře. A v neposlední řadě jsem byla uchvácena texty.
V jednu chvíli jsem se akorát bála, aby to nebylo pořád "stejné" tím provedením, ale na 2.stranu mi to vlastně zas tak nevadilo. Oceňuji téma. Tak co, je láska iluze či Iluze láskou?
Alzbeta.m 80 %
(zadáno: 26.3.2019, počet hodnocení: 27)
LucieSykorova 60 %
(zadáno: 18.3.2019, počet hodnocení: 119)
Vaklav 60 %
(zadáno: 26.2.2019, počet hodnocení: 214)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.