OLDstars

David Mamet

Sexuální perverze v Chicagu

Premiéra: 18.6.2018. Režie: Ondřej Kulhavý.


Hra o věci, která je vrcholem lásky a vzájemné důvěry a zároveň i vrcholem podařeného večírku. Hořká tragikomedie o vztahu dvou mladých lidí během jednoho chicagského léta. Horňák nebo dolňák? Růže, tulipány nebo karafiáty? Jaká je představa a jak pak vypadá realita...?
14! v průběhu představení se na jevišti kouří
OLDstars
Hodnocení inscenace
Redakce
50 %
Uživatelé
72 %
Hodnocení redakce
Jiří Koula 50 %
Pavla Haflantová 50 %
Termíny představení
19.12. (St) 20:00 Přidání termínu do svého kalendáře - pouze pro přihlášené uživatele
[bytové divadlo Košická]

celý program divadlaaktivovat hlídání nových termínů
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Jiří Koula 50 %
(zadáno: 6.12.2018, počet hodnocení: 1509)
přínosný / zajímavý komentář
54,99 % Tohle pro mě byl především souboj jistoty herců s nejistotou hereček... A za tento zásadní rozpor už nedohlédnu.
Pavla Haflantová 50 %
(zadáno: 16.7.2018, počet hodnocení: 302)
přínosný / zajímavý komentář
54,9%
Hra, která se zabývá věčnými tématy mužů a žen, vztahů a sexu. Ale po dvou dnech si z představení vybavuji velice málo. Pokud vím, bavila jsem se, přepálená vulgarita mě neurážela. Ráda bych viděla kompletní obsazení, je proto možné, že zajdu ještě aspoň jednou. Pak si třeba zapamatuji i jak to končí :)
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Nikomach 60 %
(zadáno: 16.7.2018, počet hodnocení: 30)
LucieSykorova 70 %
(zadáno: 16.7.2018, počet hodnocení: 88)
Vaklav 70 %
(zadáno: 14.7.2018, počet hodnocení: 155)
přínosný / zajímavý komentář
#roud 2018
Zpracovani si nezada s verzi v CK.
Vsichni hrali jak z partesu! Nastesti cenzori a "gendristi" uz spali...., at zustanou, kde jsou, protoze tohle stoji za zhlednuti.
Sluha 80 %
(zadáno: 19.6.2018, počet hodnocení: 142)
Petrr 80 %
(zadáno: 19.6.2018, počet hodnocení: 135)
přínosný / zajímavý komentář
83 %

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.