OLDstars [H2O - bytové divadlo]

David Mamet

Sexuální perverze v Chicagu

Premiéra: 18.6.2018. Překlad: Ondřej Sokol. Režie: Ondřej Kulhavý.


Hra o věci, která je vrcholem lásky a vzájemné důvěry a zároveň i vrcholem podařeného večírku. Hořká tragikomedie o vztahu dvou mladých lidí během jednoho chicagského léta. Horňák nebo dolňák? Růže, tulipány nebo karafiáty? Jaká je představa a jak pak vypadá realita...?
14! v průběhu představení se na jevišti kouří
OLDstars
Hodnocení inscenace
Redakce
50 %
Uživatelé
75 %
Hodnocení redakce
Jiří Koula 50 %
Pavla Haflantová 50 %
aktivovat hlídání nových termínů
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Jiří Koula 50 %
(zadáno: 6.12.2018, počet hodnocení: 1543)
přínosný / zajímavý komentář
54,99 % Tohle pro mě byl především souboj jistoty herců s nejistotou hereček... A za tento zásadní rozpor už nedohlédnu.
Pavla Haflantová 50 %
(zadáno: 16.7.2018, počet hodnocení: 315)
přínosný / zajímavý komentář
54,9%
Hra, která se zabývá věčnými tématy mužů a žen, vztahů a sexu. Ale po dvou dnech si z představení vybavuji velice málo. Pokud vím, bavila jsem se, přepálená vulgarita mě neurážela. Ráda bych viděla kompletní obsazení, je proto možné, že zajdu ještě aspoň jednou. Pak si třeba zapamatuji i jak to končí :)
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Dawson321 90 %
(zadáno: 2.2.2019, počet hodnocení: 35)
přínosný / zajímavý komentář
Nejlepší ta techno muzika :D Viděno v rámci Festivalu studentských divadel v Celetné.
Nikomach 60 %
(zadáno: 16.7.2018, počet hodnocení: 30)
LucieSykorova 70 %
(zadáno: 16.7.2018, počet hodnocení: 105)
Vaklav 70 %
(zadáno: 14.7.2018, počet hodnocení: 204)
přínosný / zajímavý komentář
#roud 2018
Zpracovani si nezada s verzi v CK.
Vsichni hrali jak z partesu! Nastesti cenzori a "gendristi" uz spali...., at zustanou, kde jsou, protoze tohle stoji za zhlednuti.
Sluha 80 %
(zadáno: 19.6.2018, počet hodnocení: 154)
Petrr 80 %
(zadáno: 19.6.2018, počet hodnocení: 167)
přínosný / zajímavý komentář
83 %

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.