Pomezí

Lukáš Brychta, Kateřina Součková, Štěpán Tretiag

Pozvání



Slavnost pana S. byla po dlouhých letech opět vyhlášena. Kdo se sejde pod širým nebem, na místě pečlivě vybraném samotným hostitelem? Kdo získá Pozvání? Hranice mezi realitou a snem se tento den natolik ztenčí, že bude opět možné spatřit svět v podobě, která nám zůstává většinu času utajená. Během letního podvečera se bude opět možné setkat se starými známými, které jsme dlouho neviděli, či u kterých si už ani neuvědomujeme, že je důvěrně známe. A s přibývajícím soumrakem se rozehraje dlouho očekávaná Hra...
Pomezí
Hodnocení inscenace
Redakce
45 %
Uživatelé
71 %
Hodnocení redakce
Jiří Koula 40 %
Lukáš Holubec 50 %
aktivovat hlídání nových termínů
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

HODNOCENÍ REDAKCE:
Jiří Koula 40 %
(zadáno: 4.1.2018, počet hodnocení: 1400)
přínosný / zajímavý komentář
Long story short: Nejsem večírkový typ, nebaví mě předstírat aktivní zájem o někoho, koho jsem dosud neviděl a už ho ani nikdy neuvidím (zvlášť když je smyšlený), pointy dvou tří postav, jež jsem vyslechl, mi přišly slabé ve srovnání s délkou čekání na ně. To celé umocněno zmarem nad tím, že skutečnými VIP pro mě byli herci, kteří ale byli schováni za své postavy.
Lukáš Holubec 50 %
(zadáno: 12.9.2017, počet hodnocení: 546)
přínosný / zajímavý komentář
Enormně natěšen z více než povedeného temného Pomezí jsem přijal Pozvání do jičínské Valdštejnské lodžie na zahradní slavnost. Ještě však než se zhruba po hodině produkce otevřela rozsáhlá zahrada, začínala u mě stoupat obava, že tentokrát s postavami či geniem loci tak úplně souznět nebudu. Potvrdilo se. Ano, Pozvání potěší interaktivní duše, ano, hra má poselství, ano i jednotlivé postavy postupně odkryjí svá tajemství, ale... Snad to bylo rozlehlým prostorem, nedokáži posoudit zda také nebyl na vině trochu scénář či režie, ale přišlo mi to jako letní oddychovka, než se zas vrátím do Pomezí.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ:
Tintera.v 60 %
(zadáno: 9.7.2018, počet hodnocení: 53)
Hacko 80 %
(zadáno: 22.6.2018, počet hodnocení: 33)
přínosný / zajímavý komentář
75%
LukasLansky 60 %
(zadáno: 17.5.2018, počet hodnocení: 15)
JJRock 60 %
(zadáno: 20.3.2018, počet hodnocení: 39)
Volnicko 80 %
(zadáno: 22.2.2018, počet hodnocení: 27)
Barka 80 %
(zadáno: 15.2.2018, počet hodnocení: 156)
přínosný / zajímavý komentář
Geniality Pomezí tento projekt nedosahuje, ale i tak je to krásné a napínavé a zážitkové a tak vůbec :) Navíc prostor, kde se děj odehrává je tak kouzelný, že jsem na ty tři hodiny úplně zapomněla na svět okolo. Jen tak dál!
Chbarca 60 %
(zadáno: 12.12.2017, počet hodnocení: 66)
Aněs 40 %
(zadáno: 30.9.2017, počet hodnocení: 50)
Betka_S 70 %
(zadáno: 24.9.2017, počet hodnocení: 23)
Patrik2709 90 %
(zadáno: 6.9.2017, počet hodnocení: 28)
přínosný / zajímavý komentář
Absolutne povznasajuce! Jemne mysteriozne, miestami strhujuce a ako celok jedno famozne a nezabudnutelne predstavenie. Bezpochyby umocnene aj malebnym prostredim Jicina s jeho nekonecnymi alejami, velmi prijemnymi ludmi a fascinujucou Valdstejnskou lodziou s prenadhernym parkom. Zacinali sme este za svetla a koncili v tme s rafinovanym nasvietenim. Je nesmierne vzrusujuce ked prebieha niekolko dejovych linii sucasne na odlisnych miestach. Lumira Prichystalova by mala zacat balit prinajmensom do Hollywoodu. Excelentny multitalent. Mimoriadne zaujal aj Krystof Bartos akoby z inej doby. Dakujem.
Anex 70 %
(zadáno: 11.7.2017, počet hodnocení: 109)
přínosný / zajímavý komentář
zmateně jsem obcházela zahradu a nevěděla jsem kam se vrtnout - kterou hereckou skupinu "pronásledovat" a co si nechat ujit, protože vidět vše nelze... asi mi tento způsob divadla úplně nevyhovuje, jakkoli byly exteriéry úchvatné a výkony hercu místy až dech beroucí
Kytina 50 %
(zadáno: 27.6.2017, počet hodnocení: 160)
Marcela 80 %
(zadáno: 26.6.2017, počet hodnocení: 385)
Zupri 100 %
(zadáno: 19.6.2017, počet hodnocení: 65)
přínosný / zajímavý komentář
Kdybych mohla dát 150%, tak je dám. Je to úžasné, co jde vytvořit. Smekám před všemi, kdo se na takovém projektu podílí.
Wylfi 80 %
(zadáno: 17.6.2017, počet hodnocení: 2)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.