Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>

zadáno: 24.1.2022, počet hodnocení: 2
zadáno: 24.1.2022, počet hodnocení: 2
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 426
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 6
Láska na první pohled. Lituji, že jsem tento muzikál objevil až teď, přestože se v Plzni hraje již nějaký čas. Oceňuji zejména pestrou hudbu, dostatečný prostor pro všechny důležité postavy (stihnu si užít hodně zpěváků), perfektně nacvičené sborové zpěvy, živou hudbu a samozřejmě představitele všech rolí. Viděno v obsazení Hanzlíčková, Ondruš, Režný, Hruškoci, Dvořáková, Klimenda, Kapusta, Krebs, Fořtová. Nejvíc za srdce mě vzaly scény s Rudolfem, neboť jsem si o jeho životě nedávno něco četl. Výkon obou jeho představitelů byl na výbornou- Pobavil pan Ondruš jako hyperaktivní průvodce dějem.
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 100
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 100
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 38
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 289
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 1
Na představení jsem byla začátkem ledna, nyní se leden pomalu chýlí ke konci a mé nadšení z představení stále nevyprchalo. Moc jsem si nedokázala představit co od představení čekat, ale to co jsem viděla naprosto předčilo mé očekávání, bylo to skvělé. Byla jsem nadšená z toho, jak herci ztvárnili své postavy a vlastně i z toho jak byli hercům, které známe z filmů podobní. Jsem velký fanoušek Harryho Pottera a díky tomuto představení jsem si připadala opravdu jako ve světě čar a kouzel. Moc děkuji za tento zážitek! Budu se těšit třeba na nějaký další kousek z tohoto světa. Díky!!!
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 7
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 7
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 7
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 7
zadáno: 23.1.2022, počet hodnocení: 7
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 6
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 6
Je těžké hodnotit jako celek, některé části byly skvostné, jiné mi naopak přišly trochu zbytečné a rušivé (v první půli). První polovina je spíše vzájemné špičkování Romea a jeho přátel a sbližování s Julií (balkónová scéna je jedním z highlightů), druhá polovina už rozvíjí kompaktní drama a zaujala mě výrazně více. Hlavní představitelé jsou vhodně vybraní a je možné s nimi sympatizovat, dále vyčnívá postava mnicha Vavřince, která je pojata jinak než obvykle, ale zajímavě. Celkově hra určitě stojí za zhlédnutí, v současné době asi nejlepší Romeo a Julie v českých divadlech.
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 6
Inscenace Bouře není vyloženě špatná, ale mě příliš nenadchla. Na můj vkus obsahuje až příliš mnoho pohybových prvků, některé postavy mají celkem málo prostoru a zápletka je průměrná (ta ale není tím nejdůležitějším). Naopak verše (zejména monology Prospera) jsou krásné a do ztemnělé Královské zahrady se hodí. Hlavním tahounem je Prachařův Prospero, který je ztvárněn obdivuhodně. Trinkulo a Stefano zprvu bavili, potom už moc ne, některé jejich narážky byly zbytečné.
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 6
Zhlédnuto 2.12.2021 v obsazení Svěrák, Táborský, Rumlena, Reidinger, Šimon, Čepelka. Spolu s Dobytím severního pólu asi nejlepší cimrmanovka, zhlédnout ji naživo je velký zážitek. Hra je nabita hláškami od začátku do konce a rozhodně nenudí. Herecké výkony jsou přes počáteční obavy stále skvostné, ovšem Záskok se točí hlavně na Zdeňku Svěrákovi, který zde předvádí svůj životní výkon.
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 6
Tentokrát hra převyšuje seminář, který ale také není špatný. Na rozdíl od ostatních her DJC se nesmějete celou dobu, ale přesto obsahuje některá velmi silná místa. V semináři nejvíce upoutá zhudebněné přiznání, kasařské příběhy a přednáška o krádeži šperku. Hra je zábavná celá, nejlepší je Hlaváčkův výslech a svérázné vyšetřovací metody inspektora Trachty.
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 6
Zhlédnuto 13.1.2022 v obsazení Svěrák, Šimon, Brukner, Rumlena a Škrdlant. Trochu opomíjená cimrmanovská hra, kterou osobně považuji za jednu z nejlepších. Zejména seminář obsahuje perly jako vymýšlení anekdot nebo elektrický valčík, i hra samotná je skvělá, úplně je z ní cítit atmosféra starého Rakouska. Vidět Lijavec naživo určitě stojí za to, pánové hrají s ohromným nasazením a publikum si toho náležitě cení.
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 203
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 72
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 212
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 2
Další skvělé představení, které mě nadchlo. Čistá radost a autenticita, které současné divadlo většinou postrádá. Ypsilonka je vzácnou výjimkou. Jsem za ni rád.
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 2
Zážitek!
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 11
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 41
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 345
Pro mě zatím první setkání s tímto souborem a jeho poetikou. Nejzajímavější deviza celého cca hodinového představení se objeví už na začátku, pak přes nespornou energii, nasazení všech účinkujících a obdivuhodně zvládnutou pohybovou složku mě inscenace inspirovaná postupy komedie dell'arte zanechala poněkud chladným. Myslím, že za to může především text hry, který zůstal tématu střetu geniálního umělce s pravidly fungování běžného světa něco dlužen. Přiznám se, že jsem moc nepochopil název hry (parafráze jména jednoho z Brandlových obrazů).
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 565
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 565
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 565
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 117
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 5
zadáno: 22.1.2022, počet hodnocení: 9
Vlastně to ani moc není divadlo, spíš takové zábavné (chvílemi) vystoupení na téma ?svět jde do háje?. Bylo by skvělé, kdyby si takovou hru udělali gymnazisté jako ochotnické představení. Pak by do sebe dobře zapadla snaha točit to okolo sexu, návodný text i celkově kostrbaté hraní si na divadlo. V podání profesionálních herců, i když se snaží, je to ale velmi rozpačité. Procenta dávám právě za snahu, pár vtipných momentů, sdělení hry se kterým souzním a taky za to, že hru napsal pro vystupující dvojici český autor (a režisér).

Další stránky: 1 2 3 4 5 > >>