Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << <

zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 1
Poprvé v životě jsem odešla z představení o přestávce.
Je to náročná hra pro diváky i pro herce, bohužel to nezapadalo do sebe :(
30% je za kostýmy a scénu
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 142
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 9
Depresivní prostředí a depresivní hra. Za výkony herců bych dala 100%, ale téma se mne vůbec nedotklo. Možná, kdyby místo monologu byl veden dialog. Takto mi to přišlo jen jako ,,fňukání" syna, který se v bolesti vyžívá. Polévání všemi možnými tekutinami, jezení ,,střepů" a pití ,,krve" na mě bylo už moc. Spíše mne to znechucovalo, než umocňovalo zážitek. Ale Dan Krejčík a Adam Mašura ze sebe vydali maximum a za to jim skládám velikou poklonu.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 610
Humor a vážné, teď zrovna aktuální, téma zdařile sklubené a velmi zajímavě podané.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 610
Rozjezd hodně povedený, zdařilé fórky, ovšem s přibývající dramatickou částí hra upadala,až byla zbytečně dlouhá.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 7
Čitelný rukopis E. E. Schmidta, výborné představení i oba protagonisté. Kdo půjde, nebude litovat.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 44
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 44
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 44
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 44
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 44
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 44
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 44
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 44
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 337
Nejsem fanoušek natož znalec tvorby Davida Bowieho. Byla jsem prostě zvědavá. Hlavně jsem se těšila na I. Orozoviče, kterého se mi skutečně podařilo na repríze mít. Nicméně jakkoliv byl dobrý, tak L. Libjaková byla přímo excelentní! Neskutečně jí ta role sedla! Radost jsem měla též z N. Horákové, o které z jiných inscenací vím, že nádherně zpívá.
O hře samotné se vyjadřovat nebudu, neboť jsem akorát zjistila, že jsme si s Bowiem asi úplně nekáply do vkusu a noty, to je ovšem můj problém.
Vizuálně mě to asi moc nezaujalo. Bylo fajn, že i hudba (nejen zpěv) byla naživo.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 2
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 2
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 5
Skvělý výkon Martina Pechláta.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
Tohle není úplně šálek mého čaje. Několikrát jsem se díval na hodinky, kdy už bude konec.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
54,99% hlavně kvůli Baresovi.
Klasika...která mě ale moc nenadchla.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
Moc hezké představení, plná a opravdu hezká scéna, mnoho lidí na jevišti v malém prostoru, prostě jako na dlani. Líbil se mi Neužil a Malý. Víc takových her.
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
Viděno i v jiných divadlech a mohl bych vidět 3x za rok, tohle prostě nezklame...
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 15
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 210
zadáno: 26.5.2022, počet hodnocení: 45
zadáno: 25.5.2022, počet hodnocení: 329
Viděno na veřejné generálce.
31.3.2022
zadáno: 25.5.2022, počet hodnocení: 134
zadáno: 25.5.2022, počet hodnocení: 78
zadáno: 25.5.2022, počet hodnocení: 222
zadáno: 25.5.2022, počet hodnocení: 82
Taneční představení s výraznými prvky grotesky a pantomimy zpracovává notoricky známou Kafkovu povídku převážně humorným stylem (i když humor je někdy lehce prvoplánový).

Další stránky: << <