Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 > >>

(zadáno: 23.12.2010, počet hodnocení: 2)
Představení jsem viděla se svojí 17 letou dcerou. Bylo to přesně ono, laskavé, milé, veselé, vážné, zavřená dveře otvírající. Srdečně doporučuji všem maminám a dospívajícím dcerám:)
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 247)
Během první poloviny jsem si ještě dovedla představit, že kdybych hru viděla zahranou jinak a v jiném obsazení, že by se mi možná mohla i líbit. Nicméně druhá půlka mě jen utvrdila v tom, že se jedná o nejhorší představení, jaké jsem za poslední dobu viděla (možná se jedná o nejhořší představení, co jsem kdy vůbec viděla).
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 558)
Pěkné muzikálové představení - Špiner a Jelínková opět nezklamali, pěvecké části mají vysokou úroveň.
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 558)
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 9)
Podobné filmu Kvaska. A na živo je to lepší
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 9)
Perfektní představení, nevadilo by mi ho vidět a slyšet znovu
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 9)
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 9)
Některé písničky byly pěkné, ale hra působí hodně amatérsky
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 9)
Hra mě tolik nenadchla, ale Daniela Kolářová byla vynikající
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 9)
Jak píše redaktor Pavel Širmer, že kdo neviděl Rok na Vsi v ND (můj případ) bude spokojen, tak má asi pravdu. Hra se mě líbila, děj podle mě dokázal věrně zpodobnit hříšnou vesnici a charaktery hrdinů. Spokojenost 80%
(zadáno: 22.12.2010, počet hodnocení: 9)
Z představení jsem byl mile překvapen, kvalitní hudba, zpěv, děj i vtip. První polovina asi lepší, v druhé se vše, podle mě až moc rychle vyřešilo a hra skončila. Bral bych to klidně ještě o půl hodiny delší, ale to nic nemění na faktu, že hra byla vynikající.
(zadáno: 21.12.2010, počet hodnocení: 69)
Dokonalé! Inscenace je opravdu stále ve vynikající formě ( viděno 21.12.2010 ). Takové kolektivní nadšení celého ansámblu ( pod taktovkou nepřekonatelného Z. Svěráka ) je vzácným jevem na českých jevištích. Bravo!
(zadáno: 21.12.2010, počet hodnocení: 217)
ačkoli jsem od této inscenace moc neočekávala, vcelku mě překvapila. Jednak mě zaujala hudba dalibora štrunce a také výkony některých herců např. výkon Milana Němce coby Adam, pa samozřejmě Anděl v podání Petra Štepána a taktéž dobrý byl Michal Isteník :)
(zadáno: 21.12.2010, počet hodnocení: 22)
Poprvé dávám 100%, silný příběh, úžasné provedení, skvělé výkony a vizuální zážitek, silně emotivní. Moje očekávání to rozhodně jěště překonalo. Rodina Nováků skutečně předvádí nové pojetí divadla, které bere dech. Živá hudba, a především zpěv pana Dyka, ještě umocňují celkový zážitek. Absolutně doporučuji příznivcům nové formy divadla, dle mého F. Fellini na divadle.
(zadáno: 20.12.2010, počet hodnocení: 217)
nenáročný pěkný muzikál :) vše skvěle odehráno, zazpíváno, Hana Holišová excelentní a plno chytlavých melodií k tomu, prostě skvěle jsem se bavila... 60% dávám bohužel díky tomu, že samotné dílo se mi nezdá tak až dobré, ale s tím samozřejmě Mdb nemohlo nic udělat :)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 100)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 113)
To je paráda-12.3.2010 premiéra a v dubnu 2011 je derniéra-to se vyplatilo nastudovat! Nechodí na to lidi a ani se nedivim!
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 113)
At u začne Národní hrát konečně inscenace pro lidi a né pro sebe!
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
Dokonale. Pravdive.
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
Vyborni herci, vyborna hra, vyborna scena, vyborna hudba... me se to naprosto trefilo do vkusu a tohle je hra, na kterou klidne pujdu tisickrat.
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 106)
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 5)
Něco tak ubohého jsem už dlouho neviděla. Těch 10% dávám jen za to, že jsem na premiéře viděla pana presidenta Havla (fakt by mězajímalo, co si o tom myslí...) a pana Hilského (viz dříve). Hloupé, zbytečné, plytké, amatérské. Dalších 10 % za to, že jsem viděla hrát paní Jiráskovou - to je jediný důvod, který mě napadá, proč tato hra vznikla.
(zadáno: 18.12.2010, počet hodnocení: 675)
Znamenitá režie (zrcadlo nad scénou je jedinečné!) i výkony herců. Jako v mnoha dalších současných (pražských) představeních vítězí forma nad obsahem. Celé by to dobře sloužilo jako druhý (nebo spíš třetí) plán nějakému silnému tématu, ale takto se člověk ptá, proč tomu měl věnovat dvě hodiny. Nicméně po Ubovi je to další hra, která ukázala sílu hereckého souboru Divadla Na Zábradlí. Souboru, který už strašně dlouho čeká na příležitost.
(zadáno: 17.12.2010, počet hodnocení: 66)
(zadáno: 17.12.2010, počet hodnocení: 66)
(zadáno: 17.12.2010, počet hodnocení: 91)
(zadáno: 17.12.2010, počet hodnocení: 91)
Vyborna hra. Strhujici az do uplneho konce.
(zadáno: 16.12.2010, počet hodnocení: 3)
směs nudy a trapnosti - inscenace k nevydržení. litovali jsme všeho možného - času, peněz, Dostojevského, že jsme neodešli o přestávce...
(zadáno: 16.12.2010, počet hodnocení: 3)

Další stránky: << < 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 > >>