Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 6)
Radost! Radost! Radost! Přesně tolikrát jsem inscenaci viděl a půjdu zase.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 6)
Představení Verze mě zatím nikdy nezklamala, berou útokem kvalitní texty. Vždy si odnesete minimálně milý zázitek, nic nespadne pod průměr. Zde určitě nadprůměr! Matouš Ruml dobrá volba, hra samotná též.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 137)
Hluboký ponor do duše životem zkoušené Hany a její neteře Miry. Silný zážitek podtržený skvělými hereckými výkony Lucie Andělové, Anny Kratochvílové a ostatních hereček Klicperova divadla. Opravdu vydařené zpracování románu Aleny Mornštajnové.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 6)
Jeden ze životních zážitků.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 6)
Po jedničce velké zklamání. Nápad na pětiminutovou skeč, ale ne na celé představení.Jako by autor zapomněl hru napsat. Herci nemají co hrát a ani hudebník Darek Král, vždy taková jistota, nepředvedl nic zapamatovatelného. 20% opravdu jen z úcty k jedničce, tady není za co dávat procenta.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 6)
Tak silný zážitek si odnesete z hlediště párkrát za život. A s ním v hlavě pár otázek, které vás budou provokovat, protože jste si až doteď mysleli, že na ně odpovědi znáte. A taky ujištění, že do té doby už se nesmíme nikdy vrátit. A hrůzu z toho, že nedaleko od nás takové praktiky stále zuří. Jo a "mimochodem" je to fortelně napsané (je znát, že i odborníkem), zrežírované a zahrané divadlo.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 215)
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 128)
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 148)
Čapkova hra R.U.R po sto letech po premiéře znovu symbolicky ožívá, jen se přesunula z Národního divadla na Novou scénu pod křídla Laterny.
Výkon Radima Vizváryho je neuvěřitelný, hudba občas na můj vkus trochu řeže do uší, vizual by mohl jít ještě trošku více pod kůži, ale i tak je to velmi příjemné.
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 42)
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 47)
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 2)
Takové hry by se neměly hrát při omezeních s respirátory, protože si ho probrečíte a prosmrkáte. Typická dianiškovina, která nemá nouzi o komické vsuvky a odkazy na devadesátky. Přesto je vážné téma zpracováno s úctou a citem. Herecké výkony vynikající, oceňuji i hudební složku písní vybraných (miluju Blaze of Glory) i složených (Štesko a jeho závěrečný dětský sbor). Viděno na Jatkách - bylo mi řečeno, že v kmenovém divadle se všemi serepetičkami a vychytávkami bude můj dojem a hodnocení dvojnásobné (tak s těmi 90 procenty nevím). Doporučuji z celého srdce, běžte to vidět!
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 2)
Shrnutí jednou větou: Nostalgie a supr písničky x zklamání a promarněná šance. Těšila jsem se na vynikajícího Lamboru, dostala jsem vynikajícího Krejčíka. Potěšili Fikar, či Krejčíková. Oceňuji rockovou kapelu nahoře a nápadité kostýmy, které byly skvěle ušité včetně různých detailů a vychytávek. Tím veškerá pozitiva končí. Největším kamenem úrazu byl zvuk. Kdykoli hrála kapela, řečníkovi, či zpěvákovi nebylo rozumět. Na scéně jsem marně hledala pražské padesátkové Dejvice. Rebelantství mladých se vzalo takovou zkratkou, že je neuvěřitelné, až směšné, choreo nebylo secvičené. Příště líp, pls!
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 1)
Tato inscenace je smutným příkladem konvenčnosti a a strnulosti dramaturgie oblastního divadla. Dlouhá konverzačka "omylů" dějově zasazená do počátku 20. stoleti. Proč? Rozhodně se nejedná o pokus vychovat diváka k současnému divadlu či ho jakkoli intelektualně nebo esteticky obohatit. Bohužel (nebo bohudík?)jsem rozhodně nebyl jediným divákem, kterého navíc ani nepobavila.
Promarněná šance zinscenovat něco, co by za to stálo a mělo smysl.
20% dávám pouze za statečnost herců, kteří ať chtějí nebo ne, musí svou práci zvládat nehledě na to, v čem hrají.
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 18)
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 83)
Krásná scéna, country hudba, výborné herecké výkony, zejména Z. Vejvodová excelovala... To se Vinohradskému divadlu povedlo.. Odcházel jsem s úsměvem na rtech a s vědomím.. že je tu vždy naděje..
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 5)
(zadáno: 11.9.2021, počet hodnocení: 111)
Není to hloupé a prvoplánově smací. Jako vždy skvělý R. Jašków, mile překvapila B. Kaňoková. Zdařilá bytová scénografie i hudební složka. Dějově se v některých situacích každý tak nějak poznáme...
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 14)
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 58)
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 243)
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 378)
Největší devizou inscenace je vynikající herecký výkon Z. Vejvodové, která je pro roli Lízy vybrána více než vhodně. Zbytek osazenstva poté předvádí již méně zapamatovatelné herectví. I přesto lze konstatovat, že většina zúčastněných dokázala s patřičnou pokorou k původnímu textu naplnit charaktery svých postav. Plyn by však pro příště mohl ubrat J. Roskot, který svoji figuru v některých momentech až příliš karikoval. Tuto skutečnost bych ale přičítal spíše režijnímu vedení než samotnému herci. Funkční scénografii, kostýmům i hudbě, která krásně evokovala americký venkov, nemám co vytknout.
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 114)
Nevyužitý potenciál.
Celé představení táhne Hanka Holišová, která je klasicky fantastická (bylo překvapující ji vidět v takové jemnější poloze). Bohužel však nefunguje charisma s P. Gazdíkem. Scéna klasická "brněnská" - tedy ne příliš povedená. Choreografie mnohdy působily ještě stále nedocvičeně (výborná však byla Z. Holbeinová a J. Musilová). I. Ondříček strašný.
V první půli je taktéž mnoho hluchých momentů a dlouhé přestavby. Druhá půle o poznání lepší.
Velký problém je také v překladu, který se úplně nepovedl (nebo spíše přebásnění). Mnohem lepší byly činoherní pasáže než pěvecké.
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 310)
65%
V podstatě stále ještě zábavná inscenace, když se nechce moc přemýšlet.
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 107)
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 173)
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 1)
Měl jsem tu čest to vidět a musím říci že to je velice pěkně zpracované klasické drama s moderními a současnými prvky, s dávkou černého sarkastického humoru který to celé staví do super pozice a ne do pochmurného dramatu. Karel Heřmánek ml. je v této roli opravdu úžasný a troufám si tvrdit že bude nominován na cenu Thálie. Vy co jste ho viděli ve hře "Po konci světa" mi určitě dáte za pravdu že K.H.ml. dramata umí skvěle a tady to jen a jen potvrzuje. Rozhodně na to musíte zajít ;-)
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 46)
Představení má vtip i zajímavé nápady. Jen možná samotný přerod zlé ženy je trochu upozaděn a násilný. I tak palec nahoru. Ruší tak (stejně jako u ostatních představení za poslední roky) místo a ozvučení. Vraťte LSS do Purkrabstí!
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 1)
Fenomenální zpracování divadla Pluto, volba p.Kikinčuka p.Rouse byla opravdu dobrá volba, tohle se povedlo!
(zadáno: 10.9.2021, počet hodnocení: 117)
(zadáno: 9.9.2021, počet hodnocení: 378)
Podobné expresionisticky laděné inscenace na prkna Stavovského divadla rozhodně nepatří, a to i za situace, kdy je původní text poměrně kvalitní. Z hereckých výkonů zaujme pouze ten S. Rašilova. Jeho dvě kolegyně, bohužel, značně přehrávají. Neřkuli, že představení s téměř dvouhodinovou stopáží je hráno zcela nepochopitelně bez pauzy a divák si poté při nejlepším zapamatuje pouze scénu s požíráním žloutkových věnečků spolu se značným množstvím rozbitého porcelánu a nepřiměřeně hlasitým "hudebním" doprovodem v podání bubeníka, který má, bůh ví proč, obličej zmalovaný k nepoznání.
(zadáno: 9.9.2021, počet hodnocení: 148)
Já jsem spokojená. Písničky jsou příjemné, dlouho dlouho jsem si nebyla jistá, jestli je hra o skutečné osobě (tak je, není na škodu číst programy nebo popisy). Doporučuji i pokud vás život autora vlastně vůbec nezajímá, hra je totiž velice příjemná :)
(zadáno: 9.9.2021, počet hodnocení: 13)

Další stránky: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>