Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 2)
Skvělé, svěží představení s mladými herci, kteří hrají s radostí a zápalem a tak nějak jinak, než starší generace, která často sklouzává k prvoplánovým a někdy trapným fórkům. Tohle energické představení si bere na paškál soudobé společenské stereotypy a zažité představy a dokáže pobavit a rozesmát i zarytého odtaživce a hnidopicha. Hudebně velmi povedené, herecky skvělé, celkově vzato radost pohledět! S čistým svědomím můžu doporučit
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 100)
Téměř nepřečkatelná nuda a jako třešinka na dortu příšerná scénografie. Na to, že jde o Národní divadlo, dost velký krok mimo. Dávám 10 procent za herce, kteří se snažili, ale byla to dost marná snaha.
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 66)
 Někdy chybějící dekorativní předměty jsou vynahrazeny kolektivním uměním souboru, které působí nejen na divákovou vizuální stimulaci,ale také na mysl a dojmy:
jeviště je vybaveno bílými krabicemi a v průběhu hry doplněno minimálním,ale účinným počtem rekvizit,což mi asociovalo bílé plátno,které postupně získává barvy a paralelně se zaplňuje barvami představivosti,což v zásadě není špatné.
 Ráda bych také upozornila na to,že do řad herců Horáckého divadla vstoupilo nové světlo,které svým třpytivým projevem a oslnivými barvami někdy zastiňuje ostatní-nádherný Zbyšek Humpolec.
Silné obsazení.
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 85)
I když jsem původní představení neviděl, nové pojetí se mi líbilo. Všechny tři herečky svoje role zvládly na výbornou. První polovina představení je spíše komedie, naopak druhá část se více kloní k sentimentu a do smutných poloh. Představení mohu doporučit.
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 66)
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 575)
Velký zážitek, velké emoce v závěru. Věra opravdu byla jen jedna,ale hlavní představitelka byla hodně dobrá.Nicméně vygradovaný závěr poskytl naprosto jasné porovnání.
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 273)
Nepamatuji, že by původní semaforské uvedení bylo takový nepřehledný mumraj nesouvisejících epizod a písní. Utkvěl mi z ní dokonale zahraný vrchní Vágner. Milan Kačmarčík v současném provedení vypadal, že ho napodobuje.
No nic. Chvályhodný pokus to byl, i když duchem semaforské to moc nebylo. No, vlastně vůbec. A kouř byl také.
4 (42.)
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 1)
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 12)
Viděno ve Zlíně v Zetku. Zvládl bych ty tři hodiny i bez přestávky jedním dechem. Živá hudba, krásně vyzpívané, minimálně playbacku, ale musel být, protože Věrka byla jen jedna. A pasáže, kdy hrálo ticho a jen vzpomínky, byly nejsilnější. Zážitek.
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 70)
Tato "veselohra se zpěvy" byla jednoznačný kasaštyk v ABC po dobu 5 let, vždy dávno dopředu vyprodaná. Znám inscenace tohoto typu v posledních letech úspěšně režírované M. Hanušem v tandemu se zesnulým J. Bornou v Divadle v Dlouhé. Vypravil jsem se proto před derniérou do MDP pro porovnání. Přestože většina publika se dobře bavila, byl jsem zklamán celkovou primitivností kusu plného otřepaných klišé o mužích a ženách. I pěvecké výstupy za moc nestaly, inscenace na mě působila rozpadlým dojmem na hranici šmíry. V Dlouhé to je přece jenom úplně jiná liga.
(zadáno: 13.9.2021, počet hodnocení: 184)
Nemůžu se ubránit srovnání s WSS, kterou inscenoval v roce 1996 S. Moša. Ostravská inscenace nemá požadovaný náboj. Bohužel mi nesedla ani režie. Na představení, které by mělo sršet energií mi přišlo celkem statické. Paruky a kostýmy dělaly z náctiletých postav americké strejce a tetky. Ale vyzdvihnout musím rozhodně orchestr a výborného představitele P.Vyskočila a M.Polyákovou. Pěvecky a hudebně dokázala inscenace dosáhnout stropu a z dokonalé Bernsteinovy hudby vytěžit maxima.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 199)
Známé kultovní představení. Zvědavost. Konečně také uvidím. Při představení poznávám, že to není můj "šálek kávy". Od divadla očekávám více. Okolo sedící diváci se dusí smíchem. Já bohužel ne. Nicméně pan Holík se zhostil své role na jedničku. Doba hry hodinka a půl bez přestávky. Jednou stačilo.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 311)
65%
Německá exprese, údajně. Western, zcela jistě. Třicetiletá válka, silná pochybnost. Drobná nepříčetnost, když postavy vylezou ze hry do orchestřiště, a dávají si spycha či kuřpauzu. Přestavba za chodu. Dobře, tak není to vždy úplně logické..
Máti rodu se po německu nedrásá, po drobných jevištních úkrocích pragmaticky přijme věci jak jsou, tedy po česku, sympatická to žena. Synáčky má, jen což, a dcerušku též. Nedrásá se, když je ztrácí. Jen pěje německy. Vůbec, hodně se tu pěje. Zábavné, současně divné. Hodně, hodně divné. Tak jako...německy divné.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 273)
Taková sice umírněná, ale přece jen erc rakouská hra. Krve méně než obvykle, blázen jen jeden. Na rakouského dramatika fakt slabota.
Dotáhl to režisér. Prázdné velké jeviště, herci vylézající a odcházející krbem atd.
Takže další ověření stavu rakouské dramatiky na českých jevištích až po hodně letech.
Kouř byl.
4 (41.)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 2)
Skvěle jsme se pobavili. Určitě doporučím. Krásně obsazeno. Jen doporučuji předem zjistit si, co je to Tourettův syndrom :).
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 2)
Viděla jsem 2x a určitě na to půjdu znova. V podstatě je to jen příjemná komedie, která neurazí, ale natolik umocněná výkony herců a kostymérek! To je až neuvěřitelné. To, že všechno hrají jen 2 lidé. Klobouk dolů. Rozhodně doporučuji všem!
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 273)
Tři komediální příběhy k plné spokojenosti mé a soudě podle délky a intenzity potlesku i ostatních návštěvníků.
5 (40.)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 67)
záznam z TV
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 1)
DOKONALOST. Byl jsem na premiéře se svou dcerou a oba jsme odcházeli s pocitem euforie, dcera byla spokojena s humorně zpracovanou pohádkou (kde se několikrát ztotožnila s postavou Bena), já odcházel domů s melancholickým pocitem, pobavenou duší a také zvlhlým okem. Slova nedokáží popsat, jak skvělý je v hlavní roli D. Mišák. Role působí, jako by mu byla psaná na tělo. Daniel si bravurně podmanil lupr, navázal vztah s divákem a perfektně tak provází celým představením. R. Urbanová v roli babičky je vtipná, přesvědčivá a dojemná. Mišák a Urbanová jsou důvodem, proč navštívit Chebské divadlo.
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 368)
Filip Blažek překvapí v pěveckých partech, Monika Absolonová naopak dokáže, že zvládne i činohru. Dva příběhy dobré, jeden průměrný a jeden slabý. 65%
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)
(zadáno: 12.9.2021, počet hodnocení: 41)

Další stránky: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>