Redakce

Iva Bryndová

souhrnná stránka redakce

Volby

Hodnocení (290)

Filtrování hodnocení:   
  

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  8 9 10 11 12
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 16.9.2021)
Ne. Bohužel. Nepotkala jsem se ani s humorem, ani s příběhem, ani s žádnou jinou složkou, včetně hereckých výkonů, této inscenace, jíž navíc nijak neprospěla letní scéna s velmi rušivými okolními vlivy ve Stromovce v Holešovicích. Mezi jednotlivými scénkami a situacemi sice byly i povedenější momenty, ale celkový obraz a nějakou konkrétní myšlenku jsem z nich stejně ve výsledku neměla.
(zadáno: 13.3.2019)
35% - Ta inscenace je prostě stará. Muzikál jako žánr se za 16 let přeci jen posunul. K čemu je kloudný příběh a dobrá hudba, když provedení vázne... Stáří a přežití je jasně znát na režijní koncepci, výpravě i choreografiích. Scéna je pro Hybernii malá, company v tanečních částech, navíc nijak zvlášť zajímavých, zoufale nesladěná a většina původního hereckého obsazení už rovněž dost zestárla proti svým rolím a výkony se zpravidla neposunuly k lepšímu. (A jediná nová viděná alternace, Bibiána Surovčíková, pak krom jiného zoufale neumí česky.)
(zadáno: 4.10.2016)
Maximálně 35% - za profesionalitu, s kterou to řemeslo bylo dělané.
Ale jinak - špatně, špatně, všechno špatně. Špatný - nijaký je příběh (žádný rozvoj, žádná překvapení, žádné zvraty); strašné jsou texty, nezajímavá hudba.
Scéna je sice zajímavá, nápadité jsou kostýmy, některé body v příběhu stojí za to, jiné jsou hloupé a vyděračské.
Dobré jsou i výkony - Martin Havelka hlavně herecky, Lucie Bergerová a Eliška Skálová herecky i pěvecky - dvě největší hvězdy sezóny 2015/2016.
(zadáno: 19.8.2015)
Zásadní krok vedle a mrhání skvělou příležitostí, jak přinést do Prahy světový hit a udělat z něj pořádný muzikál. Chybělo tomu snad úplně všechno; nápaditá režie v první řadě. Společně s tragickými texty, strašným zvukem, nijakými choreografiemi, minimální a nevýraznou scénou na obrovském jevišti a s absolutním nedostatkem energie, která by u tohoto díla měla být tak nějak primární; z toho nic zářného prostě vylézt nemohlo. A výkony tomu nijak výrazně nepomohly, bylo tam několik lidí velmi dobrých (Vraspírová, Fišarová, Křížková), ovšem k nim spousta průměrných a několik velmi špatných.
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
Je prostě katastrofální, co s dobrým muzikálem v Karlíně dokázali udělat. To hudební nastudování úplně zabilo původní hudbu, která je výborná, katastrofické texty tomu jen napomohly. Výprava byla sice výpravná, ale absolutně nezajímavá, vlastně nudná. A fakt hodně tomu ublížily i výkony - katastrofální M. Vojtko a špatná a nezajímavá Kamila Nývltová - na hlavní roli nebetyčně málo charisma - jakéhokoli.
(zadáno: 26.10.2018)
Aneb jak z vtipné komedie legendárního tvůrčího týmu udělat pokleslou "lidovou" zábavu. Je to přehlídka nevkusných nových vtipů, trapností, nevhodně převedených starých vtipů, vulgarit, přehrávání, křiku. Ztratilo to veškeré původní kouzlo i osobitý humor filmové předlohy. Nové hudební aranže většinou nestojí za nic, takže jediné, co tak zaslouží po pár procentech, byly celé dva lepší herecké výkony.
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
<<  <  8 9 10 11 12