Redakce

Iva Bryndová

redakční zkratka: ib

souhrnná stránka redakceVolby

Hodnocení (273)

Filtrování hodnocení:    
   

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
75%
(zadáno: 5.10.2013)
75%
Výkony byly perfektní, výprava, hudební nastudování, dobré i texty... Jen se nějak nedostavil ten správný pocit.
(zadáno: 5.10.2013)
Skvělá scéna, výborné texty, excelentní výkony, zajímavá hudba a především výborný příběh a dokonale plná, hutná a jímavá atmosféra.
(zadáno: 5.10.2013)
Příběh je jednoduchý. A scénář má i jinak nedostatky. Množství vedlejších linek chvílemi zdržuje a postava Nicka by zase prostoru pro vyjádření se mohla mít klidně víc.
Provedení se nedá vytknout nic moc. Absolutně profesionální výkony herecké i pěvecké a především taneční, skvělé choreografie. Mezi všemi skvělými, Svetlana Janotová v hlavní roli naprosto vynikající.
Hlavně neuvěřitelně energické. Ideálně 85%.
A pozdější poznámka: Moc závisí na hl. roli, Ivana Vaňková je výborná, zahraje, zazpívá a zatančí to celé naprosto profesionálně, ale stejně tomu proti Svetlaně něco chybí.
(zadáno: 5.10.2013)
Prostě to není divadlo.
Hudebně je to skvělé. Ale zvuk je strašný, zpravidla, jak začne zpívat víc než jeden, tak je to o hádání toho, co zrovna vlastně chce/nechce...
A proti dvěma starším bratříčkům tak nějak méně zajímavé.
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
Legendární a jeden ze světově nejlepších muzikálů. A i ten se dá udělat - když ne špatně, tak aspoň průměrně. Proti uvedení v GoJe před deseti lety nepřináší scénicky, kostýmně nic nového. Nová orchestrace není zlá, ale není to úpně ono (subjektivně vzato). A hlavním problémem jsou výkony. Bídníci v GoJe míchají ty výborné výkony, které jednoznačně září (Vlaďka Skalová, Michal Skořepa, Josef Štágr), s průměrnými i vyloženě špatnými. Musíte se trefit. A nečekat víc než dobré provedení.
55%
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)
(zadáno: 5.10.2013)

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>