Redakce

Jiří Koula

redakční zkratka: jko

souhrnná stránka redakceVolby

Hodnocení (1565)

Filtrování hodnocení:    
   

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 58 59 60 61 62 63 >

(zadáno: 7.11.2010)
viz blog
(zadáno: 7.11.2010)
Nejabsurdnější na hře byla vylidněnost hlediště, sice uváděno na Nové scéně, s jistou mírou tolerance by se ale publikum vešlo i do Kolowratu.

Všechny herecké výkony mě nadchly, stinnou stránkou pro mě ale byla až přílišná dějovost, dalo by se říct, že hru hodnotím níže proto, že mě příliš bavila.
(zadáno: 25.10.2010)
viz blog
(zadáno: 22.10.2010)
(zadáno: 16.10.2010)
viz blog
(zadáno: 9.10.2010)
(zadáno: 9.10.2010)
(zadáno: 9.10.2010)
Ano, to jsou Monty Pythoni...
(zadáno: 9.10.2010)
Ale jo, tuhle čídu mám docela uád, hercům nemám co vytknout, z daného materiálu dostali, co se dalo.
(zadáno: 9.10.2010)
Kvůli Simoně Stašové bych si neodpustil hodnotit níže. Ovšem kvůli hře samotné rozhodně nemůžu dát vyšší hodnocení.
(zadáno: 9.10.2010)
Rozhodně lepší než Třikrát život, ovšem Yasmina Reza mě nějak míjí.
(zadáno: 9.10.2010)
Kdyby takto vtipné a strhující byly televizní reality show, snad bych i zauvažoval o pořízení příslušného přístroje.
(zadáno: 9.10.2010)
(zadáno: 9.10.2010)
Svým způsobem minimalistická hra, skoupá na scénu, postavy i příběh. Přesto se hercům podařilo tuto prázdnotu velmi dobře vyplnit.
(zadáno: 9.10.2010)
Kdybych měl zvolit pro hru jedno přídavné jméno, bylo by to nejspíš "příjemná". Je příjemné sledovat ústřední duo, které si hru očividně užívá bez křečovité snahy předstírat věrohodnost. Herci se hraním baví a divák z toho má tak nějak dobrý pocit.
(zadáno: 9.10.2010)
(zadáno: 9.10.2010)
Seriál jsem viděl minimálně desetkrát... Hra není špatná, jen tak nějak zbytečná, příznivci tohoto druhu humoru nejspíše již seriál viděli a hra nenabízí nic navíc.
(zadáno: 9.10.2010)
(zadáno: 9.10.2010)
Výborné duo Dvořáková - Táborský dělá z této hry, jež je české mentalitě svým pojetím cti spíše cizí, zajímavý zážitek.
(zadáno: 9.10.2010)
Hodnoceno s půlročním odstupem a samotného mě překvapuje, jak mé dojmy vybledly. Othello je sice nezapomenutelný, ale není to na souborné dílo trochu málo?
(zadáno: 9.10.2010)
Hra by se měla jmenovat spíše Edith (a Marlene), Edith... a Marlene, nebo nejlépe prostě Edith. Jednak proto, že Marlene je v příběhu "jen" nejvýraznější vedlejší postavou, jednak proto, že Hana Seidlová svým výkonem ostatní herce zcela zastiňuje.

Tak jako jsem dal Simoně Stašové za Shirley Valentine absolutní hodnocení, rád bych je dal Haně Seidlové za ztvárnění Edith Piaf (za herecký výkon i její zpěv působící na mě silněji než samotná Edith), musím však zohlednit, že v tomto případě nemělo jít o "one woman show".

Další stránky hodnocení: << < 58 59 60 61 62 63 >