Redakce

Johana Hovorková

souhrnná stránka redakce

Volby

Hodnocení (87)

Filtrování hodnocení:   
  

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
Třicátá Marinina láska rozhodně nemůže oslovit diváky, kteří neznají knižní předlohu Vladimíra Sorokina. Pokud ano, stává se celek mnohem zajímavější, pochopitelnější a režisérova schopnost přesně na jeviště přenést atmosféru knihy je obdivuhodná.
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 23.5.2013)
(zadáno: 25.3.2014)
Geniální výkon Karla Dobrého je bohužel to jediné, co lze na představení pochválit. Veškerý můj dobrý dojem přičítám jemu. Jinak je celkové zpracování pro diváka v podstatě nesmyslné, oproti knize chybí jakákoli vysvětlení a někdo, kdo ji nečetl, z toho nemohl mít nic. Radoka si ale Dobrý za roli jednoznačně zasloužil.
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
Dobří herci (včetně tolikrát propíraného Kluse), zábavná hra, přesto však nic nového, nic originálního, nic, co by utkvělo v paměti déle než pár dní.
(zadáno: 8.10.2014)
Dílo Pavla Zajíčka a DG 307 je skvělé. Kdyby člověk celou dobu jenom poslouchal, mohl by dát stoprocentní hodnocení a spokojeně odejít. Součástí je však samozřejmě také vizuální stránka, která je o mnoho slabší. Těžkopádně alternativní a za každou cenu "zajímavá" vystoupení dalších aktérů narušují naléhavost Zajíčkových veršů, které by si zasloužily provedení na vyšší úrovni.
(zadáno: 27.5.2014)
Čekala jsem asi něco zapamatovatelnějšího, hlubšího, něco, co člověk nepustí z hlavy dlouho. To se nestalo. Důležité poselství (ač nedostatečně vyřčené) zabalené do zářivého pozlátka jedinečné Wilsonovy formy jistě stojí za zhlédnutí, ale spíše kvůli neuvěřitelným výkonům všech herců než kvůli celkovému zážitku.
(zadáno: 17.4.2014)
(zadáno: 7.11.2013)
Rozporuplná hra. Skvělé herecké výýkony, poutavé provedení a překvapivě skvělý zpěv Zuzany Onufrákové, přesto však celkové vyznění bylo rozpačité. Vnímání příběhu bylo nejasné, opravdu dlouho trvalo, než se člověk dostal do příběhu a já sama jsem se vlastně celou dobu modlila, aby už byl konec.
(zadáno: 8.10.2013)
Představení s opravdu krásným vizuálním provedením, samozřejmě skvělý herci. Bohužel mu chybí jakási "jiskra", něco zapamatovatelného, co v Dejvickém divadle tak nějak člověk očekává. Pokud ale celá atmosféra měla za účel navodit pocit, že je člověk sám ztracen někde na Aljašce, pak se to určitě povedlo.
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)