Redakce

Johana Hovorková

redakční zkratka: joh

souhrnná stránka redakceVolby

Hodnocení (87)

Filtrování hodnocení:    
   

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 27.5.2014)
Čekala jsem asi něco zapamatovatelnějšího, hlubšího, něco, co člověk nepustí z hlavy dlouho. To se nestalo. Důležité poselství (ač nedostatečně vyřčené) zabalené do zářivého pozlátka jedinečné Wilsonovy formy jistě stojí za zhlédnutí, ale spíše kvůli neuvěřitelným výkonům všech herců než kvůli celkovému zážitku.
(zadáno: 23.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 23.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 20.2.2014)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
Dobří herci (včetně tolikrát propíraného Kluse), zábavná hra, přesto však nic nového, nic originálního, nic, co by utkvělo v paměti déle než pár dní.
(zadáno: 13.2.2014)
Herecký koncert a atmosféra, která snad ze všech v sle musela alespoň na chvíli udělat milovníky pokeru. Dealer's Choice je přesná ukázka toho, co v současné době Dejvické divadlo nabízí - neuvěřitelné herce, zajímavou režii a ani chvíli nudy.
(zadáno: 25.3.2014)
Geniální výkon Karla Dobrého je bohužel to jediné, co lze na představení pochválit. Veškerý můj dobrý dojem přičítám jemu. Jinak je celkové zpracování pro diváka v podstatě nesmyslné, oproti knize chybí jakákoli vysvětlení a někdo, kdo ji nečetl, z toho nemohl mít nic. Radoka si ale Dobrý za roli jednoznačně zasloužil.
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
Opravdu originální provedení. Zezačátku se může divák cítit poněkud zmaten, čím víc se ale "propadá do děje", tím méně je nutné hledat souvislosti a stačí si užívat atmosféru. Herci - jak je ostatně ve Švandově divadle obvyklé - na velmi dobré úrovni. A působivý závěr zůstane v hlavě ještě hodně dlouho.
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
(zadáno: 28.5.2013)
Mě osobně velmi zajímalo, jak je možné knihu jako je Gottland dostat na divadelní prkna tak, aby byla pochopitelná a bavila diváky. Podařilo se to velmi osobitým a zdařilým způsobem, který určitě stojí za vidění. Přestože je druhá polovina možná zbytečně dlouhá, představení drží pohromadě.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>