Redakce

Pavla Haflantová

redakční zkratka: haf

souhrnná stránka redakceVolby

Hodnocení (325)

Filtrování hodnocení:    
   

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 9 10 11 12 13

(zadáno: 16.11.2011)
(zadáno: 16.11.2011)
Martin Písařík a Ladislav Mrkvička se mi velmi líbili, Lucie Pernetová už méně...pár zajímavých momentů, občas podařeně vystavěná atmosféra, ale celkově zapomenutelné...
(zadáno: 22.10.2011)
Jsem fanynka hudby Depeche mode. Takže varování pro ostatní - neuslyšíte tam jediný jejich tón!
Marek Taclík umí, to není žádné překvapení, i zbylé obsazení hraje zdařile. Vyzdvihla bych Jaroslava Achab Haidlera, ten mi skutečně utkvěl v paměti víc, než kdokoliv další.

Proložení lyrickými přednesy je výborný nápad, ať už bylo záměrem cokoliv, myslím, že se to povedlo :)
(zadáno: 16.7.2018)
54,9%
Hra, která se zabývá věčnými tématy mužů a žen, vztahů a sexu. Ale po dvou dnech si z představení vybavuji velice málo. Pokud vím, bavila jsem se, přepálená vulgarita mě neurážela. Ráda bych viděla kompletní obsazení, je proto možné, že zajdu ještě aspoň jednou. Pak si třeba zapamatuji i jak to končí :)
(zadáno: 29.9.2016)
Nemám moc co dodat ke komentáři Michala Nováka, audiovizuální nátřesk, několik velice silných momentů, ale bohužel pár rozvleklých scén na hranici snesitelnosti.
(zadáno: 29.11.2013)
Je velice těžké hodnotit tuto inscenaci...představitelkám nelze upřít nasazení, rituál na jevišti skutečně prožívají. Ale téměř vše, co se přede mnou odehrálo, mi bylo tak nějak lhostejné, necítila jsem se být součástí.
Přesto se souboru hlavně ke konci podařilo vytvořit velice příjemnou, pospolitou atmosféru, která přetrvala i po skončení potlesku.
(zadáno: 27.10.2013)
50% za formu. Pohybové ztvárnění mě bavilo, herecké výkony taktéž. Obsah mě však více či méně míjel a já tak většinu času čekala na konec.
(zadáno: 29.3.2013)
I přes celkovou nesoudržnost inscenace se člověk může pobavit. Více v blogu. (více v článku na blogu)
(zadáno: 3.2.2013)
I přes velké množství zajímavých paralel a jiných prostředků (kouzelné kostýmy například) jsem nebyla nijak zasažena.
(zadáno: 8.4.2012)
Soudě dle reakcí dětské části publika, pokud uvažujete zda ratolest vzít či ne, odpovídám ano. Bez dětí ovšem ne.
Režisérce je třeba přičíst k dobru, že scénář "vezmu vtip / vtipnou situaci či scénu a vyždímu z toho maximum" není divadelnímu diváku vůbec neznámý, navíc pro zabavení dětí nevyznívá trapně, naopak - baví. Baví děti.
Kostýmy moc pěkné, taktéž scéna (ta je asi nejsilnější stránkou) a hudba.
(zadáno: 7.1.2012)
Velice odlehčená zábava, ale proč ne. Znovu vidět nemusím, nelituji, že jsem viděla.
(zadáno: 7.1.2012)
Viděna pouze druhá a třetí povídka kvůli zdravotní indispozici pana Zahálky. Nicméně i tak budu hodnotit.

Host z Hollywoodu - Přišlo mi, že ústřední dvojice si to užívá a jejich stylizace mi přišla velice zábavná. Nicméně celkově zhodnoceno...na "obyčejnou lehkou komedii" až příliš obyčejné a nevýrazné.

Věrní hosté - Tak tohle už jsem vůbec moc nepobrala. Co tímhle chtěl autor říct je mi záhadou a přišlo mi to vlastně celé tak nějak zbytečné. Za týden už si nevzpomenu, co se tam stalo...
(zadáno: 16.11.2011)
V rámci her Paulová + Zedníček slabší...asi proto, že k nim přidali další herce, což této dvojici prostě moc nesvědčí.
(zadáno: 12.8.2014)
35%
No tak...nejsilnější dojem na mě udělal Bořek Slezáček, který používá uvolňovací obličejové cviky jako herecké grimasy a to tak, že prakticky neustále, pokud hovoří k publiku. Občas jsem se musela podívat jinam, protože čeho je moc...
Na Báru Mottlovou jsem se vyloženě těšila, takže minimálně 10% putuje na její konto.
Před rokem jsem nevěřícně zírala na ohňostroj trapnosti, letos, vyzbrojena touto zkušeností, jsem se mohla už povznést a místy i pobavit.
(zadáno: 5.12.2012)
Váhám mezi slovy "banální" a "nesrozumitelné".

Vyprázdněnost dnešní doby je rozhodně aktuálním (a také oblíbeným) tématem, nicméně ztvárnění v iPlay mi nepřišlo ničím obohacující.
(zadáno: 23.3.2012)
Původně jsem plánovala i 50%, ale pravdou je, že hodnotíme provedení, ne text (který mě velice bavil).
Nešťastné (ne)řešení scény, matoucí dvojrole. Herci občas - zvlášť ke konci - vypadali, že už to hlavně chtějí mít za sebou.
Nevěřím, že měl pan režisér představu a toto je výsledek...velká škoda.
(zadáno: 16.11.2011)
Na Vinohradech jim to jde lépe...
(zadáno: 16.11.2011)
Je mi líto, že srážím tak krásně vysoké hodnocení (a nebýt nás tří heretiků, tak i vzácně shodné napříč uživateli a redakcí), ale já jsem se prostě nudila. Přestože paní Bohdanová i pan Somr zahráli skvěle, tak tato hra pro mě byla absolutně o ničem. Ani špatné svědomí, že zanedbávám své rodinné staříčky ve mě neprobudila. Přestávka mezi oběma půlkami byla natolik krátká, že jsem ani nestihla dopít svou dvojku červeného ? bohudík za stolečky. Ovšem doporučuji spíš kávu nebo jiný povzbuzující nápoj - podle mě je potřeba.
(zadáno: 16.5.2012)
Jsem si jistá, že tato inscenace si své publikum najde. Nicméně pokud si přečtete blog Toho druhého, vytěžíte z něj nejspíš víc, než z dvou a půl hodin v Kalichu.
(zadáno: 7.1.2012)
Fáze očekávání byla vystřídána fází zklamání...neuvěřitelně laciný...snad ani ne humor. O burachech, pro...
(zadáno: 16.11.2011)
Kombinace poslední řady (má chyba, uznávám), příšerného vzduchu a prakticky nulového děje mě přiměla k odchodu o přestávce. Přestože oba představitele považuji za herecká esa (no, upřímně, paní Stašovou o něco víc), tak hra mě vůbec nezaujala.
(zadáno: 2.8.2013)
Inscenace vrší jeden otřepaný laciný vtip na druhý, nad "herectvím" jsem v prvních minutách nevěřícně kroutila hlavou, druhá polovina byla naprosto zbytečná a tedy o poznání nudnější, než první. I reakce publika byla vlažná (evidentně existuje hranice, pod kterou ani "dav" neklesne), závěrečný potlesk vyloženě ze slušnosti.

Přesto, lze najít pozitiva (s velikým úsilím a maličká pozitiva). Několik vtipů, jakkoliv laciných, mě skutečně pobavilo, Bára Mottlová potěší nejedno mužské oko a v první půlce jsem se opravdu nenudila.
(zadáno: 10.10.2012)
Za celou dobu trvání jsem nepochopila, proč tato inscenace vznikla, proč by měla někoho zajímat, co asi provedli herci, kteří v tom musí hrát.

Dvacet procent za několik opravdu povedených hudebních čísel...
(zadáno: 15.4.2012)
Je mi líto, že se s letošním ročníkem KČD loučím právě touto inscenací. Protože zde bylo špatně snad vše - scéna, hudba, kostýmy, pojetí jednotlivých charakterů i strnulý pološílený výraz K. Šmejkalové bez ohledu na to, zda měl právě vyjadřovat smutek, vztek či hysterii.
Držím mladým umělcům palce, aby se v budoucnu již nesetkali s takto nešťastnou režií.
(zadáno: 10.3.2012)
Totální průser...najděte si Audienci na youtube, podívejte se, ušetříte si čas, peníze, divadelní cítění i játra, protože tohle se bez alkoholu nedá. Neodešla jsem o přestávce jen pro to, že jsou to dvě aktovky. Jo a i přes nadějný výkon Lukáše Buriana nelze prominout, že tento průser režíroval...

Další stránky hodnocení: << < 9 10 11 12 13