Profil uživatele

Abigail7

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 8 % (104)
Jan Pařízek: 9 % (107)
Jiří Landa: 9 % (169)
Helena Grégrová: 10 % (114)
Lukáš Dubský: 10 % (83)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 5.10.2013)
Ať žije rokenrol! - Divadlo Broadway: 40 %
(zadáno: 5.10.2013)
Excalibur - Divadlo Ta Fantastika: 70 %
Bylo to především originální - originální režijní pojetí, z mého pohledu velmi oslovila hudba. A mělo to obrovskou sílu v chuti, která byla cítit ze všech účinkujících.
(zadáno: 5.10.2013)
Elixír života - Divadlo Ta Fantastika: 50 %
(zadáno: 5.10.2013)
Němcová! - Divadlo Ta Fantastika: 50 %
(zadáno: 5.10.2013)
Kudykam - Státní opera: 60 %
Moc dobré výkony, výborná výprava, skvělá hudba i texty... Jen to chvílemi bylo příliš dlouhé a zdlouhavé.
(zadáno: 5.10.2013)
Žebrácká opera - Švandovo divadlo: 50 %
(zadáno: 5.10.2013)
Kleopatra - Divadlo Broadway: 40 %
(zadáno: 5.10.2013)
Angelika - Divadlo Broadway: 20 %
(zadáno: 5.10.2013)
Tři mušketýři - Divadlo Broadway: 20 %
(zadáno: 5.10.2013)
Kvítek z horrroru - Městské divadlo Brno: 70 %
75%
(zadáno: 5.10.2013)
Mozart! - Městské divadlo Brno: 70 %
75%
Výkony byly perfektní, výprava, hudební nastudování, dobré i texty... Jen se nějak nedostavil ten správný pocit.
(zadáno: 5.10.2013)
Papežka - Městské divadlo Brno: 90 %
Skvělá scéna, výborné texty, excelentní výkony, zajímavá hudba a především výborný příběh a dokonale plná, hutná a jímavá atmosféra.
(zadáno: 5.10.2013)
Flashdance - Městské divadlo Brno: 80 %
Příběh je jednoduchý. A scénář má i jinak nedostatky. Množství vedlejších linek chvílemi zdržuje a postava Nicka by zase prostoru pro vyjádření se mohla mít klidně víc.
Provedení se nedá vytknout nic moc. Absolutně profesionální výkony herecké i pěvecké a především taneční, skvělé choreografie. Mezi všemi skvělými, Svetlana Janotová v hlavní roli naprosto vynikající.
Hlavně neuvěřitelně energické. Ideálně 85%.
A pozdější poznámka: Moc závisí na hl. roli, Ivana Vaňková je výborná, zahraje, zazpívá a zatančí to celé naprosto profesionálně, ale stejně tomu proti Svetlaně něco chybí.
(zadáno: 5.10.2013)
7 proti Thébám - RockOpera Praha: 40 %
Prostě to není divadlo.
Hudebně je to skvělé. Ale zvuk je strašný, zpravidla, jak začne zpívat víc než jeden, tak je to o hádání toho, co zrovna vlastně chce/nechce...
A proti dvěma starším bratříčkům tak nějak méně zajímavé.
(zadáno: 5.10.2013)
Oidipus Tyranus - RockOpera Praha: 50 %
(zadáno: 5.10.2013)
Antigona - RockOpera Praha: 60 %

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>