Profil uživatele

Abigail7

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 8 % (104)
Jan Pařízek: 9 % (107)
Jiří Landa: 9 % (169)
Helena Grégrová: 10 % (114)
Lukáš Dubský: 10 % (83)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 5.10.2013)
Miss Saigon - Goja Music Hall: 60 %
(zadáno: 5.10.2013)
Les Misérables (Bídníci) - Goja Music Hall: 60 %
Legendární a jeden ze světově nejlepších muzikálů. A i ten se dá udělat - když ne špatně, tak aspoň průměrně. Proti uvedení v GoJe před deseti lety nepřináší scénicky, kostýmně nic nového. Nová orchestrace není zlá, ale není to úpně ono (subjektivně vzato). A hlavním problémem jsou výkony. Bídníci v GoJe míchají ty výborné výkony, které jednoznačně září (Vlaďka Skalová, Michal Skořepa, Josef Štágr), s průměrnými i vyloženě špatnými. Musíte se trefit. A nečekat víc než dobré provedení.
55%
(zadáno: 5.10.2013)
Golem - Divadlo Hybernia: 30 %
(zadáno: 5.10.2013)
Lucrezia Borgia - Divadlo Hybernia: 70 %
(zadáno: 5.10.2013)
Dracula - Divadlo Hybernia: 50 %
(zadáno: 5.10.2013)
Baron Prášil - Divadlo Hybernia: 30 %
(zadáno: 5.10.2013)
Mary Poppins - Městské divadlo Brno: 90 %
Je to prostě skvělá pohádka, která nebaví jen děti, ale i dospělé (pro malé děti je možná až příliš dlouhá). Výborné provedení, vlastně to byl jeden z prvních muzikálů, u nějž jsem se cítila jako na některých skvělých zahraničních produkcích. Výborné jsou scénické možnosti a efekty, které nabízí, skvěle postavená a využitá je scéna. Hudba je zábavná, melodie chytlavé, překlad se povedl. A především to celé stojí na skvělých výkonech, jak v roli Mary Poppins (viděny J.Gazdíková a A.Antalová), tak v rolích ostatních, samozřejmě i dětských.
(zadáno: 5.10.2013)
Quasimodo - Divadlo Hybernia: 60 %
(zadáno: 5.10.2013)
Kat Mydlář - Divadlo Broadway: 10 %
(zadáno: 5.10.2013)
Hamlet - Divadlo Broadway: 70 %
Z mého pohledu je to náš jednoznačně nejlepší původní muzikál. Jenže v opakované verzi v Kalichu s Petrem Bende byl prostě lepší. Některé nové úpravy mu neprospěly, přidané postavy, herecké výkony v Broadwayi ty kalichovské nepředčí (některé z nich jsou výborné, ale není jich dost, rockovější úprava se povedla, texty jsou pořád dobré, výprava také, scéna důmyslná a pro mě jedna z nejnápaditějších, ale vyjímá se skoro lépe na menším prostoru... Pořád je dobrý, ale...
(zadáno: 5.10.2013)
Pomáda - Divadlo Kalich: 80 %
Jednoznačně bomba plná energie. Vynikající choreografie, naprosto vyrovnané výkony - výborné. Příběh je stejně jednoduchý jako ten filmový. Ale u toho divadla vás výkony přimějí tolik to neprožívat.
(zadáno: 5.10.2013)
Osmý světadíl - Divadlo Kalich: 60 %
Příběh při každém vidění víc a víc ničí diváka svou debilitou.
Ale výkony výborné. Skvělé choreografie, má to i vtip. A hity Elánů - sázka na jistotu. Velmi povedeně upravené pro představení.
Má to spoustu energie a z účinkujících vyložené sálá nadšení.
(zadáno: 5.10.2013)
Robin Hood - Divadlo Kalich: 70 %
(zadáno: 5.10.2013)
Johanka z Arku - Divadlo Kalich: 70 %
(zadáno: 5.10.2013)
Touha - Divadlo Kalich: 50 %
(zadáno: 5.10.2013)
Hamlet - Divadlo Kalich: 80 %
(zadáno: 5.10.2013)
Krysař - Divadlo Kalich: 50 %
(zadáno: 5.10.2013)
Galileo - Divadlo Kalich: 40 %
(zadáno: 5.10.2013)
Tajemství - Divadlo Kalich: 70 %
(zadáno: 5.10.2013)
Jack Rozparovač - Divadlo Kalich: 40 %
(zadáno: 5.10.2013)
Funny Girl - Divadlo Na Fidlovačce: 60 %

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>