Profil uživatele

Adela_H

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (11)
Anežka Kotoučová: 14 % (9)
Jan Pařízek: 15 % (31)
Jiří Landa: 15 % (60)
Lukáš Dubský: 16 % (13)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 29.3.2012)
Tuto hru prostě miluju. Pardon, milovala jsem ji...
(zadáno: 13.4.2016)
Tak tuhle hru prostě miluju :-) Viděla jsem ji už asi 10x a ráda půjdu zase.
(zadáno: 13.4.2016)
Pro mě strhující zážitek od začátku do konce. Ani vteřina nudy. Oba jsou skvělí!
(zadáno: 14.11.2017)
Skvělý Marek Lambora, úžasná Jana Kotrbatá. Výborný Bareš, Denny i Bobby :-) Ani jednou jsem se nepodívala na hodinky!
(zadáno: 29.3.2012)
(zadáno: 1.3.2017)
(zadáno: 25.1.2018)
Přimlouvám se za Thálii :-) Brousek vynikající, scéna velmi zajímavá, ostatní herci také výborní.
(zadáno: 17.12.2021)
Jednoduchá scéna je podle mě velkým plusem, kostýmy se mi také líbí, krásně podtrhují vývoj hlavní postavy. Je to dlouhé představení, ale ani mi to nepřišlo. Malá slečna byla roztomilá a přirozená, A. Talacková byla úžasná, stejně jako J. Kotrbatá. A hlavně Ondřej Kraus, opravdu se mi moc líbil. Miláček prostě :-)
(zadáno: 4.11.2021)
Dle mého vyrovnané výkony všech tří hereček. Nenudila jsem se a odcházela spokojená.
(zadáno: 25.5.2022)
Raději jsem moc neočekávala, ostatně T. Dastlíka zrovna nemusím, ale byl velmi dobrý, Marek Holý byl výborný! Dan Bambas také. Scéna a živá hudba zaujala a vůbec jsem se nenudila. Půjdu znovu.
(zadáno: 13.4.2016)
Intenzivní zážitek, výborní herci. Bohužel část diváků si původně myslela, že jde na jakousi lehkou komedii :-) ale myslím si, že pak odcházeli také spokojení.
(zadáno: 26.4.2016)
Skvělý zážitek!
(zadáno: 13.10.2016)
Výborný Denny, skvělá Marie a Aneta. Aneta mě překvapila skvělým hlasem, pěkně zpívá. Ostatní byli o třídu až dvě níže, bohužel.
(zadáno: 1.3.2017)
Moc jsem nečekala - a o to více jsem dostala!
(zadáno: 1.3.2017)
(zadáno: 22.5.2017)
(zadáno: 25.1.2018)
Jirkan to vystihl přesně. Nemám co dodat :-)
(zadáno: 1.10.2018)
(zadáno: 21.2.2019)
(zadáno: 20.11.2019)
(zadáno: 5.8.2021)