Profil uživatele

Adelakle

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 4 % (10)
Iva Bryndová: 5 % (6)
Helena Grégrová: 9 % (21)
Pavel Širmer: 9 % (24)
Anežka Hrebiková: 10 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 2.4.2018)
Silná téma morálky. Pan Zindulka st. klobúk dole! Hra má spád, zanechala dojem a priestor na premýšľanie. Neriešim, či by sa tento príbeh mohol odohrať v skutočnosti.
(zadáno: 18.3.2018)
Nemajte očakávania a nebudete sklamaní. Oddychovka, zasmejete sa a kľudne pôjdete domov. Ondrej je spontánny, komunikuje s publikom a rozhodne sa nudit nebudete.Nie je to žiadne drama, preto hlboké myšlienky tam nehľadajte.
(zadáno: 23.6.2018)
(zadáno: 18.11.2018)
Kedze som videla film, tak mi scenar bol znamy. Povedala by som, ze niektore pasaze su doslovne ako vo filme. Vykony skvele, Eliska nesklamala. Neboli tam hluche miesta a predstavenie je zarukou zabavy. Hodnotim ho nadstandardne.
(zadáno: 18.3.2018)
(zadáno: 30.10.2017)
(zadáno: 2.4.2018)
Vykony hercov, scena, dialogy velmi dobre, oplati sa vidiet. Paní Iva Janžurová excelentná.
(zadáno: 24.10.2017)
(zadáno: 26.9.2019)
(zadáno: 19.3.2018)
(zadáno: 24.10.2017)
(zadáno: 19.3.2018)
Ine, netradicne, hra s tienom, zvukom... Pre narocnejsich divakov.
(zadáno: 25.10.2017)
(zadáno: 27.10.2017)
Trochu prekvapi a zamrzi odkrytie pointy prilis skoro. V istom momente mi to pripomenulo V. Wolfovu. Hra bezi dynamicky a nema hluche momenty, neodisli sme sklamani a urcite aj kvoli miestu v 1. rade.
(zadáno: 19.3.2018)
(zadáno: 24.10.2017)
(zadáno: 22.1.2019)
Pribeh to velmi nema, Romana slaba english, Michael skvely, da sa vidiet, ale videla som po filme, tak nechcem byt prilis kriticka.

Další stránky hodnocení: 1 2 >