Profil uživatele

Ahasver

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 13 % (22)
Jan Pařízek: 14 % (14)
Lukáš Dubský: 15 % (11)
Michal Novák: 17 % (27)
Helena Grégrová: 19 % (36)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 15.3.2012)
Jak seminář, tak i hra jsou prostě FAMÓZNÍ!
Pozdější inscenace her W. Schwaba lepší, ale v době premiéry určitě nadějný příslib do budoucna. Což se v příštích letech potvrdilo.
Strašné! Prapodivná stylizace, otřesné kostýmy, herci jakoby ani nevěděli co mají hrát...kde byl při zkouškách dramaturg?
(zadáno: 7.10.2018)
Úžasný Jiří Kraus!
Úžasné! Neuvěřitelně zdařilá kombnace loutek, činohry a živé hudby, zábavy i ponaučení. Herci i muzikanti parádní, zvláště s očividnou chutí hrající herec Filip Jevič je úchvatný.
(zadáno: 7.11.2018)
Původně jsem chtěl hodnotit 80%, ale rád zčásti vyvážím nefér hodnocení zhrzelé divačky ,,Studentice". Vivat Čapek! Vivat Havel! :-)
V repertoáru ČK slabina, byť hojně navštěvovaná. Relativně nad vodou drží inscenaci herecké výkony pánské části obsazení. Ale ženská část - např. Mahulena Bočanová? Škoda slov.
(zadáno: 7.10.2018)
Souhlasím s Rejpalkou
Samoúčelné, nudné, trapné. Bez jediného kladu.
(zadáno: 4.1.2012)
Souhlasím s P. Širmerem. Jen bych ještě dodal, že nejen Č. Gebouský, ale i tragický E. Čekan kazí dobrý dojem.
Velmi příjemné překvapení!
Už jen za odvahu uvést takovéto téma! Leč není to zdaleka jediná přednost této inscenace. Velmi doporučuji.
(zadáno: 19.10.2010)
Dobrý text,skvělá režie a herci, zvláště Jiří Schmitzer.
(zadáno: 29.1.2012)
Úžasné!
(zadáno: 8.2.2013)
Pitvoření Radka Holuba až daleko za hranici snesitelnosti...
V čem je Janek Jirků jedinečný, je jeho um kombinovat herce, loutky, živou hudbu, a přitom neošidit, ba právě naopak, tím posílit příběh.
(zadáno: 18.11.2011)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>