Profil uživatele

Ala

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 7 % (46)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Helena Grégrová: 9 % (70)
Pavla Haflantová: 9 % (15)
Michal Novák: 10 % (61)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 13.10.2018)
Zábavné svěží dílko :-). Nejvíc mě potěšily výkony Vojty Dyka, Petra Vaňka a Kristýny Daňhelové.
(zadáno: 9.9.2018)
Za mě tak 65 procent. (Z předpremiéry 8.9.2018 od 19:00). Přiznávám, že bych se asi mnohem raději podívala na klasické Hair ideálně se živou kapelou, než na tuhle poněkud svéráznou úpravu. Nicméně hudba z Hair je jednoduše nádherná a výkony účinkujících byly, jak je v Kalichu ostatně zvykem, strhující. Ať už to byl Roman Tomeš (Berger), Richard Pekárek (Claude), Honza Tenkrát (Hud), Simona Tlustá (Jeanie), ale i mnozí další.
(zadáno: 16.5.2018)
Je to opravdu ptákovina, ale člověk se celkem dobře pobaví :-).
(zadáno: 12.5.2018)
(zadáno: 5.3.2018)
Takhle jsem se opravdu dlouho nezasmála. Čistokrevná oddechovka, ale skvělá.
(zadáno: 15.2.2018)
(zadáno: 18.12.2017)
Moc zajímavý titul nutící k zamyšlení. Na naší repríze 18.12.2017 zvolili diváci přesně sedmdesáti procenty nevinu.
(zadáno: 22.9.2017)
Představení jako takové pro mě až tak zajímavé nebylo, ale hodně mi vyšlo obsazení podle mých představ a hlavně Peter Strenáčik a Dita Hořínková předvedli perfektní výkony, takže díky tomu jsem si to užila. Vidím to celkově někde mezi padesáti a šedesáti procenty. :-)
(zadáno: 22.4.2017)
Moc hezké představení s výbornými představiteli ústřední dvojice. Honza Cina i Berenika Kohoutová rozhodně stojí za vidění :-).
(zadáno: 7.4.2017)
(zadáno: 2.3.2017)
Velmi povedené představení. Co do show určitě špička svého žánru v Praze. Honza Kříž si Rockym říká o další minimálně nominaci na Thálii, výborná je i Hanka Holišová a mnozí další. Zajímavou volbou je Američan Luther Simon v roli Apollo Creeda. Zpívá beze sporu skvěle, ale jeho přízvuk asi vyloudí úsměv na tváři nejednoho diváka. Každopádně mně se líbil a vlastně mě mile překvapilo, že mu bylo většinu času velmi dobře rozumět. :-)
(zadáno: 24.2.2017)
Další příjemná záležitost v GoJa. Ze sólistů mě nejvíc zaujali Bohuš Matuš (Hrabě Von Krolock), Lukáš Randák (Alfred), Michaela Gemrotová (Sarah) a Tomáš Vaněk (Herbert)
(zadáno: 27.12.2016)
Velmi příjemná oddechovka se skvělými herci, ať už se jedná o hosty, nebo členy příbramského souboru :-).
(zadáno: 14.12.2016)
Navzdory délce představení jsem se nestíhala nudit. Líbily se mi všechny herecké výkony, ale nejvíc M. Isteník, J. Vondráček, J. Meduna a V. Lazorčáková. :-)
(zadáno: 29.11.2016)
Jako obvykle výborný Zbigniew Kalina :-). Ale nejen on. Hodně mě potěšily např. výkony Vasila Fridricha nebo Veroniky Svojtkové.
(zadáno: 10.11.2016)
Vynikající výkony prakticky všech sólistů i skvělý sbor. Pro mě překvapivě výborný Noid v roli Ježíše. Vůbec jsem nevěděla, jak dobře umí ječet :-). Skvělý Michal Skořepa jako Jidáš. Eva Burešová jako Máří mi taky udělala velkou radost. A z dalších rolí zmíním např. moc hezké výkony Ondřeje Brzobohatého (Herodes), Peťo Strenáčika (Šimon Zélótes) nebo Jaromíra Holuba (Šimon Petr).
(zadáno: 22.10.2016)
65 procent. Hudba je samozřejmě skvělá, ovšem většinu písniček bych si znovu netoužila poslechnout kvůli českým textům, které jim hrozně ubírají na zajímavosti. Docela by mě zajímalo, jestli by si s nimi někdo z českých "přebásníků" poradil tak, aby celkový estetický dojem byl souměřitelný s originály, které šlapou jako hodinky, ale to už je věc druhá. Pro mě se koná "Novákovský průměr", tj. nic moc.
Co se výkonů týká, nejvíc se mi líbili Honzové Kříž a Tenkrát a Petr Vondráček, kterému rock'n'roll sedí dle očekávání skvěle, protože je to jeho celoživotní parketa.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>