Profil uživatele

Ala

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 7 % (46)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Helena Grégrová: 9 % (70)
Pavla Haflantová: 9 % (15)
Michal Novák: 10 % (61)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 2.3.2015)
Evita je sama o sobě krásný muzikál a ačkoli verze ze Spirály je mému srdci o hodně bližší už kvůli jinému přebásnění a v současnosti vyškrtnuté pecce "Ta dáma na to má", i tohle nastudování jsem si užila. Peter Strenáčik je dokonalý Che, Monika Absolonová taky podala velmi pěkný výkon. Jedinou vadou na kráse je Karel Roden v roli Peróna. Jak si ho vážím za jeho filmovou práci, tak bohužel tohle někdo nedomyslel. Dát herci, který neumí zpívat, roli v muzikálu. Příště by mohl třeba jít do baletu. Jak už psal někdo přede mnou, je to žhavý kandidát na hrůzovýkon do místní ankety.
(zadáno: 7.1.2015)
Intelektuálně skutečně nenáročná, ryze oddechová komedie. Nicméně pro mě příjemně strávený čas s příbramským divadlem.
(zadáno: 26.12.2014)
Na Cimrmanův Záskok v angličtině jsem šla spíš ze zvědavosti, protože český originál miluji, ale čekala jsem, že dílo ztratí překladem hodně na vtipnosti jako třeba polské verze některých jiných her JC hrané tamtéž dříve v rámci hostovaček. K tomu naštěstí nedošlo a premiérové publikum nadšením div nezbouralo divadlo. Samozřejmě některé vtipy přeložit nejde, a k části českých reálií je použito stručné dovysvětlení pro cizince v publiku, ale jako celek The Stand-In skvěle funguje a Brian Caspe je jako Prácheňský resp. Vavroch naprosto neodolatelný. Moc ráda se na tenhle titul v budoucnu vrátím.
(zadáno: 15.9.2014)
Úžasné výkony předvedli na předpremiéře 12.9. hlavně Raoul Tomáš Vaněk a Christine Monika Sommerová. Opravdu klobouk dolů. Moc se mi líbili i ostatní účinkující v čele s Radimem Schwabem v titulní roli. Poprvé byla opravdu vynikající Tereza Mátlová, která konečně dostala figuru pro ni jako ulitou. Dále hráli např. Tereza Vágnerová (Meg), Miroslava Časarová (Mme Giry) nebo Josef Štágr. Vypadá to, že z Fantoma bude zcela právem událost sezony.
(zadáno: 10.9.2014)
Bohužel mi to fakt nesedlo. Herecké výkony skvělé, ale jak někdo dokázal vytvořit takhle nudné dílo, kde mě za celou dobu bavilo možná 10 minut, to je mi poněkud záhadou. Jediné štěstí účinkujících podle mě bylo, že se autoři drželi Cimrmanova hesla "nedělat přestávku, jinak utečou". Dle výrazů ve tváři už tak nepočetného publika se dalo číst, že kdyby přestávka byla, neměl by jim už na konci kdo zatleskat ani ze slušnosti.
(zadáno: 25.8.2013)
Je vidět, že to všichni dělali s láskou. Ze sólistů můžu vyzdvihnout Terezu Martinkovou, Barbaru Chybovou, Míšu Doubravovou nebo Romana Tomeše.
(zadáno: 26.4.2013)
Bezkonkurenčně nejlepší pasáže mají na svědomí "nezaměstnaní" v čele s neodolatelnými Radimem Kalvodou a Zbigniewem Kalinou :-).
(zadáno: 5.4.2013)
Moc hezké představení. Akorát pro mě trošku zbytečně dlouhé, což je hlavní důvod, proč by se mi na něj nechtělo podruhé, ač ani náhodou nelituji jedné návštěvy. Na tři hodiny je tam poněkud málo zajímavých hudebních motivů. Zaujaly mě jak výkony dětí, tak hlavně Moniky Absolonové, Dušana Vitázka, Martina Havelky a Lenky Bartolšicové.
(zadáno: 22.3.2013)
(zadáno: 16.3.2013)
(zadáno: 29.9.2012)
Z představení doslova srší energie. Ze čtyř repríz (2012, dvakrát 2015, 2016) zmíním jen skvělé výkony Míši Doubravové, Markéty Procházkové (obě Rizzo), Jana Kříže a Romana Tomeše (oba Danny), Honzy Tenkráta (Eugene, Doody) a Davida Gránského (Doody).
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>