Profil uživatele

Ala

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 7 % (46)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Helena Grégrová: 9 % (70)
Pavla Haflantová: 9 % (15)
Michal Novák: 10 % (61)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
Dobytí bylo pro mě první Cimrmanovo dílo, které jsem viděla živě jako dítě. A do dneška ho miluju. Nástup Ondřeje Vetchého do role náčelníka je super novinka. Nejen, že mu role dle očekávání skvěle sedí, ale dojetí v jeho očích při skvělém přijetí publikem na představení 12.12.2019 v Praze bylo očividné:-).
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 29.9.2012)
Z představení doslova srší energie. Ze čtyř repríz (2012, dvakrát 2015, 2016) zmíním jen skvělé výkony Míši Doubravové, Markéty Procházkové (obě Rizzo), Jana Kříže a Romana Tomeše (oba Danny), Honzy Tenkráta (Eugene, Doody) a Davida Gránského (Doody).
(zadáno: 22.3.2013)
(zadáno: 15.9.2014)
Úžasné výkony předvedli na předpremiéře 12.9. hlavně Raoul Tomáš Vaněk a Christine Monika Sommerová. Opravdu klobouk dolů. Moc se mi líbili i ostatní účinkující v čele s Radimem Schwabem v titulní roli. Poprvé byla opravdu vynikající Tereza Mátlová, která konečně dostala figuru pro ni jako ulitou. Dále hráli např. Tereza Vágnerová (Meg), Miroslava Časarová (Mme Giry) nebo Josef Štágr. Vypadá to, že z Fantoma bude zcela právem událost sezony.
(zadáno: 26.12.2014)
Na Cimrmanův Záskok v angličtině jsem šla spíš ze zvědavosti, protože český originál miluji, ale čekala jsem, že dílo ztratí překladem hodně na vtipnosti jako třeba polské verze některých jiných her JC hrané tamtéž dříve v rámci hostovaček. K tomu naštěstí nedošlo a premiérové publikum nadšením div nezbouralo divadlo. Samozřejmě některé vtipy přeložit nejde, a k části českých reálií je použito stručné dovysvětlení pro cizince v publiku, ale jako celek The Stand-In skvěle funguje a Brian Caspe je jako Prácheňský resp. Vavroch naprosto neodolatelný. Moc ráda se na tenhle titul v budoucnu vrátím.
(zadáno: 16.4.2016)
V pořadí druhý Cimrmanův titul nastudovaný anglicky mluvícími herci se opět moc povedl. Pochopitelně nebylo možné všude striktně dodržet původní text (např. "Přetržené dítě" je prošpikované slovními hříčkami, které logicky musely být nahrazeny jinými na obdobném principu), ale každopádně doporučuji k návštěvě všem fandům Járy Cimrmana, kteří umějí slušně anglicky :-).

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>