Profil uživatele

Ala

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 7 % (46)
Jan Pařízek: 8 % (49)
Helena Grégrová: 9 % (70)
Pavla Haflantová: 9 % (15)
Michal Novák: 10 % (61)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 10.9.2014)
Bohužel mi to fakt nesedlo. Herecké výkony skvělé, ale jak někdo dokázal vytvořit takhle nudné dílo, kde mě za celou dobu bavilo možná 10 minut, to je mi poněkud záhadou. Jediné štěstí účinkujících podle mě bylo, že se autoři drželi Cimrmanova hesla "nedělat přestávku, jinak utečou". Dle výrazů ve tváři už tak nepočetného publika se dalo číst, že kdyby přestávka byla, neměl by jim už na konci kdo zatleskat ani ze slušnosti.
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 5.6.2016)
Taky bych radši viděla divadelní adaptaci filmu než uměle připlácnutý příběh ve stylu "oslí můstek jako sviňa", ale písničky dua Svěrák a Uhlíř jednoznačně fungují a představení díky nim skvěle odsejpá. A herci, zpěváci, tanečníci a akrobaté předvádějí moc hezké výkony.
(zadáno: 29.11.2016)
Jako obvykle výborný Zbigniew Kalina :-). Ale nejen on. Hodně mě potěšily např. výkony Vasila Fridricha nebo Veroniky Svojtkové.
(zadáno: 21.3.2012)
Vtipný "muzikál pro činoherce" se skvělými výkony všech protagonistů. Kdybych měla někoho vyzdvihnout nad ostatní tak Romana Říčaře (vynikající zpěvák a muzikant) a Zbigniewa Kalinu (skvělý herec, který tady stejně jako v mnoha příbramských inscenacích dokazuje, že nemá Thálii jen tak pro nic za nic.)
(zadáno: 25.5.2019)
Velmi povedený muzikál. Zejména Šimon Fikar (Billy) a Jaromír Dezort (Michael) jsou nesmírně okouzlující a podali vynikající výkony.
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 6.10.2019)
Výborná Markéta Pešková jako Elphaba. I výkony Natálie Grossové a Petra Ryšavého se mi velmi líbily. A ohromnou radost mi udělal skvělý Josef Štágr, byť role Čaroděje je spíš malinká, ale moc hezká.
(zadáno: 2.2.2019)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
Dobytí bylo pro mě první Cimrmanovo dílo, které jsem viděla živě jako dítě. A do dneška ho miluju. Nástup Ondřeje Vetchého do role náčelníka je super novinka. Nejen, že mu role dle očekávání skvěle sedí, ale dojetí v jeho očích při skvělém přijetí publikem na představení 12.12.2019 v Praze bylo očividné:-).
(zadáno: 21.3.2012)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>