Profil uživatele

Alantis12

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 4 % (14)
Helena Grégrová: 5 % (13)
Jan Pařízek: 7 % (10)
Michal Novák: 7 % (7)
Anežka Hrebiková: 8 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 6.11.2016)
Mozna bych hodnotila vice, ale dojem byl trosku zkresleny tim, ze jsem hru videla venku, kde zafungovala rada rusicich faktoru (projizdejici auta apod.) Jinak palec nahoru za Anezku Stastnou a zajimave tema.
(zadáno: 2.11.2016)
(zadáno: 1.11.2016)
(zadáno: 24.10.2016)
Viděno dvakrát, pokaždé v jiném obsazení. V H2O to jako celek fungovalo mnohem lépe, větší scéna Divadla v Celetné hře spíš uškodila. I pěvecké části daleko více sedly Martinu Čarnému a Báře Waschingerové než alternacím. Na druhou stranu Vašek Matějovský byl skvělý vždycky... Taky to možná bylo mou nepozorností, ale když byla premiéra v H2O, nějak mi uniklo, že je celá zápletka vlastně prozrazena hned v úvodu zdůrazněním skutečnosti, že jsou noviny pět let staré. Když jsem to nevěděla, užila jsem si to mnohem více. :)
(zadáno: 17.10.2016)
(zadáno: 7.10.2016)
(zadáno: 7.10.2016)
(zadáno: 6.9.2016)
65%
(zadáno: 5.9.2016)
(zadáno: 1.9.2016)
Zdařilá režijní premiéra Kryštofa Lepšíka. Mezi Vocelovou a Haluzovou působila výborná herecká souhra.
(zadáno: 26.8.2016)
Myslím, že právě na tomhle divadelním počinu jde vidět, že když na muzikálu pracují lidi, kteří dobré divadlo dělat prostě umí, je výsledek víc než jen koukatelný. Všechny složky byly na vysoké úrovni. Je škoda, že trošku selhává propagace tohohle kusu, určitě by si zasloužil na těch limitovaných dvanáct představení vyprodaný sál. Takhle jsem měla pocit, že jsem se tam setkala spíše s lidmi z divadelního prostředí, kteří si o něm mezi sebou řekli, popř. pracovali na překladu titulků apod.
(zadáno: 12.7.2016)
(zadáno: 12.7.2016)
Skvělá souhra hraní, pohybů a zvuků.
(zadáno: 11.7.2016)
(zadáno: 28.6.2016)
(zadáno: 26.6.2016)
(zadáno: 11.6.2016)
(zadáno: 5.6.2016)
Tohle představení bylo impozantní. Scénografie a výprava místy vyrážela dech, vytkla bych snad jen to nešikovné provedení oběšence a pomalu padající lustr, to působilo až trochu úsměvně a ubíralo to na napětí. Vynikající byl orchestr! a zpěv Schwaba, Matuše a Gemrotový. Slabší byla company a taneční výstupy. Bohužel to moc nemůžu hodnotit herecky, seděla jsem daleko a neviděla hercům do obličeje. Ale z té původní hudby občas mrazilo. Dlouho jsem nebyla na něčem, co by ve mě zanechalo takhle silné dojmy. Nevadilo by mi to vidět i víckrát.
(zadáno: 16.5.2016)
65%
(zadáno: 16.5.2016)
(zadáno: 23.3.2016)
(zadáno: 23.3.2016)
(zadáno: 11.3.2016)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >