Profil uživatele

Alantis12

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 4 % (14)
Helena Grégrová: 5 % (13)
Jan Pařízek: 7 % (10)
Michal Novák: 7 % (7)
Anežka Hrebiková: 8 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 9.3.2016)
Povedené scénické zpracování, výborný překlad a herecký výkon...
(zadáno: 7.10.2016)
(zadáno: 16.5.2016)
(zadáno: 1.9.2016)
Zdařilá režijní premiéra Kryštofa Lepšíka. Mezi Vocelovou a Haluzovou působila výborná herecká souhra.
(zadáno: 5.4.2018)
Skvělý humor, výborné nápady. Uklidňuje mě, že i hrdinové můžou mít depku; a i Catwoman může bezúspěšně hledat vážnou známost na Tinderu, Batman ve snaze žít jako normální člověk zapomenout svého psa Agónii uvázanou u obchodu v čínské čtvrti a Superman řešit existenční krizi marnými pokusy o sebevraždu. Postupně gradující přeměna Hulka a výstupy R2-D2 nezapomenutelné (snad bude George Lucas dlouho živ). Tady si opravdu přijdou na své i ti, kteří nejsou zrovna milovníky komiksů. Dlouho se mi nestalo, že bych si během představení říkala "jen ať to ještě nekončí".
(zadáno: 17.10.2016)
(zadáno: 21.11.2016)
Herecké výkony byly výborné... Výtka by patřila snad jen skutečnosti, že představení o dvou hodinách bylo bez přestávky, na nepohodlných sedačkách to nebylo nic moc :)
(zadáno: 11.6.2016)
(zadáno: 26.6.2016)
(zadáno: 4.9.2017)
Úžasný výkon Matyáše Řezníčka. Udržet divákovu pozornost ve hře, která má dvě hodiny a v níž stojí na jevišti úplně sám, není nic jednoduchého, ale on to zvládl na výbornou.
(zadáno: 22.4.2017)
Přesto mám pocit, že bych inscenaci potřebovala vidět ještě tak dvakrát třikrát, aby se všechny dojmy vstřebaly. Působivé.
(zadáno: 16.5.2016)
65%
(zadáno: 26.8.2016)
Myslím, že právě na tomhle divadelním počinu jde vidět, že když na muzikálu pracují lidi, kteří dobré divadlo dělat prostě umí, je výsledek víc než jen koukatelný. Všechny složky byly na vysoké úrovni. Je škoda, že trošku selhává propagace tohohle kusu, určitě by si zasloužil na těch limitovaných dvanáct představení vyprodaný sál. Takhle jsem měla pocit, že jsem se tam setkala spíše s lidmi z divadelního prostředí, kteří si o něm mezi sebou řekli, popř. pracovali na překladu titulků apod.
(zadáno: 20.7.2017)
Obsadit do titulních rolí Samuela Tomana a Anežku Štastnou byl skvělý tah, jejich naivní a mladou lásku jim prostě uvěříte... Moderní pojetí s využitím techniky a "současné" hudby (nevím, na kolik se dá o Sladkém mámení od Vondráčkové hovořit jako o současné hudbě) bylo vlastně docela chytlavé, ale nakonec je to možná ten důvod, proč zůstanu u sedmdesáti procent. Hra ztratila něco ze svého tragického půvabu... Nicméně rozhodně bylo vidět, jak jsou jednotlivé postavy herecky vyšperkované a že se nejednalo o něco, co bylo nastudováno narychlo. Všichni herci věděli přesně, co mají dělat.
(zadáno: 9.10.2019)
(zadáno: 7.4.2019)
Pardon, ale ne... asi už jsem toho viděla moc, abych tohle mohla hodnotit jako něco na úrovni... Předpokládám ale, že svůj záměr to plní. Je to ten typ divadla, na který se naváží autobusy někde z Horní Dolní, kde lidé slovo kultura znají jen ze slovníku, ale v konečném důsledku jsou hrozně spokojení, že viděli na jevišti známé tváře, které jinak vídají jen v televizi. A vlastně si myslím, že to ani ti herci nevnímají jako vrchol své umělecké kariéry... Na tenhle kus jsem se dostala jen z toho důvodu, že mi přijela parta kamarádů z Moravy, kteří si hru vyhlédli podle obsazení měsíc dopředu.
(zadáno: 28.6.2016)
(zadáno: 9.3.2016)
(zadáno: 6.9.2016)
65%
(zadáno: 19.6.2017)
Až si to trochu sedne, může to být i lepší :) Nicméně hodina a půl utekla jako voda a rozhodně jsem se nenudila. Kanwar Šulc v titulní roli byl vynikající.
(zadáno: 5.9.2016)
(zadáno: 26.2.2019)
Daniel Krejčík byl naprosto fenomenální, ostatně jako i v jiných inscenacích, ve kterých jsem ho viděla. Jeden z největších talentů současné scény. Matěj Stropnický byl překvapivě přirozený a profesionální Sandra Nováková jim i při menším prostoru skvěle sekundovala. Haterům, kteří tohle představení hodnotí 10 % apod. bych ráda vzkázala, že buď mají nějaký osobní problém, nebo ví o divadle velký kulový. Skvělé představení!!!
(zadáno: 7.10.2016)
(zadáno: 14.2.2020)
Jsem cílová věková skupina, takže na mě téma i sdělení hry správně zapůsobilo. Byt o 35 m2, pohyb po přesně vyznačených liniích (nalajnovaný život?), konzumní bytí ze dne na den, ze kterého jaksi vymizelo to důležité - smysl, proč tu vlastně jsem, a čirá radost z toho, že jsem... Jako celek to fungovalo velmi dobře... Jen mě trošku rušily časté přeřeky herců (zejména na Janu Grundmanovi pak bylo vidět, že se tím i docela odbourává a vypadává ze soustředěnosti). Zvlášť zpočátku jsem váhala, jestli tihle aktéři zvládnou celou hru utáhnout, ale nakonec to vytáhli.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >