Profil uživatele

Alcha

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (12)
Jan Pařízek: 12 % (53)
Helena Grégrová: 16 % (58)
Lukáš Dubský: 16 % (45)
Iva Bryndová: 18 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 19.11.2017)
(zadáno: 5.12.2017)
(zadáno: 30.8.2018)
(zadáno: 23.11.2018)
(zadáno: 19.2.2019)
Neuvěřitelný divadelní zážitek, skvělé herecké výkony (a to bez výjimky), zajímavě řešená scéna, kostýmy, světla i hudba. Skoro čtyři a půl hodiny uteklo jako běžné představení.
(zadáno: 2.3.2019)
Je to hra určená dětem, podle toho také moje hodnocení. Je tam vše - humor, ponaučení a krásný jazyk. Herci šli do všeho na maximum, hlavně Vasil Fridrich (jako jedno z dětí učitelových byl dokonalý), Jiří Hána, Lenka Zbranková a Hana Doulová (až mi jí bylo líto, co všechno musela v roli Barky zažít).
Tvůrci zachovali vše z knižní předlohy, byla tam prostě ta atmosféra a jen málo změn v textu. Děti nadšené a dospělí se bavili. Přesně to představení, na které může jít celá rodina.
(zadáno: 29.3.2019)
Pro mě byla tato inscenace velký zážitek, režie D. Špinara mě nikdy nezklamala a tato hra nebyla výjimkou.
Herecké výkony byly dobré, až nadprůměrné. R. Mácha neslezl z jeviště skoro dvě hodiny a někde stále získával energii až do závěrečné scény. Byl skvělý a okouzlující. Ale co předvedla P. Štorková byl herecký koncert. Lepší Editu si snad člověk nemůže přát - miloučká panenka, která se během vteřiny promění v hysterického rozmazleného tyrana, nemluvě o náročnosti její role po fyzické stránce.
Díky krásným kostýmům a jednoduché scéně, která ale fungovala, byl zážitek ještě intenzivnější.
(zadáno: 8.9.2019)
(zadáno: 22.10.2019)
(zadáno: 22.12.2019)
Nemůžu hodnotit jinak než 100% - i přes neznalost předlohy jsem dokonale pochopila příběh a možná mě i více zasáhl, než samotné čtení básně. Obě dámy mi vzali dech a jelikož jsem obě již měla to štěstí vidět v jiných představeních, jen potvrdily svůj talent. Fanny Barrouqu?re je zjevením a v jejím podání vypadá vše tak jemně a lehce, že mě to až dojímá. Mužství tanečnici nebyli špatní, ale obě tanečnice je trochu zastínily. Hudba, zpěv i recitace celou atmosféru podtrhly a já odcházela plná dojmů.
(zadáno: 5.3.2020)
(zadáno: 27.3.2018)
(zadáno: 19.11.2017)
(zadáno: 19.11.2017)
(zadáno: 19.11.2017)
(zadáno: 19.11.2017)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>