Profil uživatele

Alcha

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 9 % (12)
Jan Pařízek: 12 % (53)
Helena Grégrová: 16 % (58)
Lukáš Dubský: 16 % (45)
Iva Bryndová: 18 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 19.11.2017)
(zadáno: 31.1.2019)
S pohybovým divadlem nemám moc zkušeností, ale Amazonky vnímám jako objevení něčeho, co pro mě zůstávalo bohužel dlouho skryto. Nikdy by mě nenapadlo, že se dá tolik vyjádřit pohybem a také to, že lidské tělo dokáže něco takového. Amazonky jsou vskutku krvavým a hodně drsným příběhem, ze kterého až běhá mráz po zádech. V představení funguje vše - kromě úžasných tanečnic je propracovaná hudba i práce světel. Není to představení pro každého, to bylo cítit i z pár rozezlených diváků, ale já odcházela nadšená a s touho vidět další projekty Lenky Vagnerové.
(zadáno: 19.2.2019)
Neuvěřitelný divadelní zážitek, skvělé herecké výkony (a to bez výjimky), zajímavě řešená scéna, kostýmy, světla i hudba. Skoro čtyři a půl hodiny uteklo jako běžné představení.
(zadáno: 12.12.2017)
(zadáno: 19.11.2017)
(zadáno: 10.5.2019)
Nenáročná komedie, jejíž příběh je celkem známí. Přidanou hodnotou je Libuše Švormová, která skvěle zvládá hrát zmatenou starší dámu, která je opravdu někdy na zabití a to vše dokáže celé dvě a půl hodiny bez sebemenšího zakolísání. Pánové vlastně nemají moc šancí ukázat, co v nich je, jelikož jejich postav jsou prostě jednotlivé typy zločinců. Největší příležitost má Lukáš Příkazký ve chvílích, kdy si nevezme prášek a díky svému křečovitému pochodování a neustálému leštění všeho kolem se stal nejhumornější postavou z partičky zlodějů. Jako plus musím zmínit propracovanou scénu.
(zadáno: 5.12.2017)
(zadáno: 27.3.2018)
(zadáno: 9.12.2017)
(zadáno: 19.11.2017)
(zadáno: 13.5.2019)
Krásné kostýmy a scéna, vše sedělo. Pěvecké/herecké/taneční výkony velmi pěkné. Z hlavní trojice mě na duši pohladil výkon Moniky Sommerové Michala Bragagnola, oproti tomu výkon Mariana Vojtka byl pro mě víc než zklamáním. Velice se mi líbil i hlas Markéty Dvořákové. Díky krásné hudbě jsem si ale představení užívala. Bohužel ale stále není český muzikál na úrovni těch v zahraničí (možná by se mělo méně hledět na kamarádíčkování a více na talent a zkušenosti), ale Fantom na tom není ještě tak špatně.
(zadáno: 31.3.2019)
Velmi silné představení po všech stránkách - hodně textu, postav, hodně zaplněné jeviště. Někomu vadí kamion na jevišti Stavovského divadla, ale já to vnímala jako velmi nápadité řešení, díky kterému se divák vydává na faustovskou cestu do pekla nebo ke spasení. M. Pechlát i S. Rašilov podali skvělý výkon a jejich kolegové nezůstali pozadu. S. Rašilov od příchodu na jeviště nepolevil a to je při tak dlouhém představení obdivuhodné, Mefistofeles byl skutečným pokušitelem, chvíli ďábel, chvíli kašpárek jako z loutkového divadla. Jako vždy pro mě byla zjevením P. Štorková ve všech svých rolích.
(zadáno: 19.11.2017)
(zadáno: 19.1.2019)
(zadáno: 22.10.2019)
(zadáno: 19.11.2017)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>