Profil uživatele

Alenka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (24)
Pavla Haflantová: 14 % (12)
Veronika Boušová: 15 % (11)
Kateřina Jírová: 16 % (5)
Jiří Landa: 17 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 12.11.2012)
Jerzy Kosinski musí mít z téhle inscenace své hry radost, i když místy jsou, zejména televizní vstupy trochu přehnané. Ale na druhou stranu to nijak neruší průběh hry. Rozhodně stojí za to slyšet hudbu Petra Maláska k tomuto představení!
(zadáno: 12.11.2012)
Všichni byli perfektní, jen Kateřina Steinerová nás naprosto nepřesvědčila, rozhodně nebyla opravdová a zpívala i falešně. Měli jsme jít na Nelu Pociskovou...
(zadáno: 12.11.2012)
Zlatě Adamovské role sedne, Jan Šťastný také vypadá, že se ve své bezvýchodné situaci dobře orientuje, Simona Postlerová ho správně manipuluje. Přesto to celé vyznívá nějak do ztracena...
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 12.11.2012)
výborný Viktor Preis, ještě lepší František Němec - kdyby tak všechna představení vypadala jako tohle
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 12.11.2012)
Jsem asi trochu zaujatá, protože tenhle muzikál ve filmové verzi naprosto zbožňuju. Bylo to místy trochu utahané, ale komu to vadí, když Déšť dští... (po druhém shlédnutí musím snížit procentní zisk - co dělají narážky na Zemana v G. B. Shawovi, proboha?)
(zadáno: 12.11.2012)
Asi nejsem ten správný divák tomuto představení. Nelíbilo se mi, jak Simona Postlerová hraje husičku, i když Jan Dvořák měl něco do sebe. Nelíbila se mi nevěsta zavřená v koupelně. Nejlepší byla pasáž s Veronikou Žilkovou, která v tomto představení vyniká nad ostatní herce.
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 12.11.2012)
Martin Stropnický je rozhodně Cyrano, jako když ho vyšije. A Dagmar Havlová-Veškrnová si touto rolí získala mé sympatie.
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 12.11.2012)

Další stránky hodnocení: < 1 2