Profil uživatele

Alenka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (24)
Pavla Haflantová: 14 % (12)
Veronika Boušová: 15 % (11)
Kateřina Jírová: 16 % (5)
Jiří Landa: 17 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 12.11.2012)
Asi nejsem ten správný divák tomuto představení. Nelíbilo se mi, jak Simona Postlerová hraje husičku, i když Jan Dvořák měl něco do sebe. Nelíbila se mi nevěsta zavřená v koupelně. Nejlepší byla pasáž s Veronikou Žilkovou, která v tomto představení vyniká nad ostatní herce.
(zadáno: 12.11.2012)
Zlatě Adamovské role sedne, Jan Šťastný také vypadá, že se ve své bezvýchodné situaci dobře orientuje, Simona Postlerová ho správně manipuluje. Přesto to celé vyznívá nějak do ztracena...
(zadáno: 12.11.2012)
Všichni byli perfektní, jen Kateřina Steinerová nás naprosto nepřesvědčila, rozhodně nebyla opravdová a zpívala i falešně. Měli jsme jít na Nelu Pociskovou...
(zadáno: 12.11.2012)
David Prachař super, ale nejistá pozice představení mezi komedií a tragédií mu vůbec neprospívá, činy postav vyznívají mdle a nejasně. Když si v tom divák najde nějaké podobenství, může být tak napůl spokojen.
(zadáno: 12.11.2012)
První polovina je hrozná nuda, polovinu balkonu kolem mě doopravdy uspala. Druhá polovina, zejména díky písničkám, to trochu vylepšila. Herecké výkony perfektní, ale postavy dostávají málo prostoru samy o sobě. Jana Štěpánková a Carmen Mayerová jsou rozhodně největšími hvězdami celého představení! A Jana Hlaváčová je příjemným bonusem na závěr!
(zadáno: 30.1.2013)
Abych řekla pravdu, jsem zklamaná. Vývoj vztahu dvou komiků v zásadě neproběhne, pořád je to to samé, jednoduché popichování. Preiss i Töpfer mají určitě na víc!
(zadáno: 12.2.2014)
(zadáno: 1.5.2013)
Tahle nová inscenace nemá čím zaujmout, obzvláště diváky, kteří jsou znalí písní Karla Hašlera v podání skvělého Viktora Preise. Petr Novotný s Kateřinou Brožovou mile překvapili, ale ke spravení výsledného dojmu z toho, že celý příběh je zasazen na divadelní zkoušku, kterou neustále přerušuje režisér/autor/dramaturg nebo všichni dohromady, nepomůže ani tuplák na ex, ani živá kapela, ani narážky na současnou společenskou situaci.
(zadáno: 7.11.2013)
(zadáno: 14.12.2013)
celá inscenace se mi zdála podbízivá a hrozně nevyvážená, některé písně vůbec nemusely zaznít (třeba Hitler je prase)
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 27.10.2013)
Jan Šťastný se moc a moc snažil, ale to bylo to jediné, co na celé hře bylo pozitivní, proto o dalším pomlčím.
(zadáno: 19.6.2013)
K tomu není co dodat, nudila jsem se v první půlce i po přestávce.

Další stránky hodnocení: < 1 2