Profil uživatele

Alenka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (24)
Pavla Haflantová: 14 % (12)
Veronika Boušová: 15 % (11)
Kateřina Jírová: 16 % (5)
Jiří Landa: 17 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 1.7.2013)
(zadáno: 12.11.2012)
Asi nejsem ten správný divák tomuto představení. Nelíbilo se mi, jak Simona Postlerová hraje husičku, i když Jan Dvořák měl něco do sebe. Nelíbila se mi nevěsta zavřená v koupelně. Nejlepší byla pasáž s Veronikou Žilkovou, která v tomto představení vyniká nad ostatní herce.
(zadáno: 7.5.2014)
Tato inscenace patří podle mého ke slabším dílům uváděným v ČK, nicméně i tak stojí za vidění.
(zadáno: 12.11.2012)
Jerzy Kosinski musí mít z téhle inscenace své hry radost, i když místy jsou, zejména televizní vstupy trochu přehnané. Ale na druhou stranu to nijak neruší průběh hry. Rozhodně stojí za to slyšet hudbu Petra Maláska k tomuto představení!
(zadáno: 12.11.2012)
Martin Stropnický je rozhodně Cyrano, jako když ho vyšije. A Dagmar Havlová-Veškrnová si touto rolí získala mé sympatie.
(zadáno: 1.5.2013)
Druhé setkání se Stoppardem a druhé setkání s duem Postlerová-Dvořák. S obojím jsem naprosto spokojená. Kapustňák je jen třešnička na dortu. [premiéra 22. 3. 2013]
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 1.5.2013)
Tahle nová inscenace nemá čím zaujmout, obzvláště diváky, kteří jsou znalí písní Karla Hašlera v podání skvělého Viktora Preise. Petr Novotný s Kateřinou Brožovou mile překvapili, ale ke spravení výsledného dojmu z toho, že celý příběh je zasazen na divadelní zkoušku, kterou neustále přerušuje režisér/autor/dramaturg nebo všichni dohromady, nepomůže ani tuplák na ex, ani živá kapela, ani narážky na současnou společenskou situaci.
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 12.11.2012)
Zlatě Adamovské role sedne, Jan Šťastný také vypadá, že se ve své bezvýchodné situaci dobře orientuje, Simona Postlerová ho správně manipuluje. Přesto to celé vyznívá nějak do ztracena...
(zadáno: 12.11.2012)
Moc jsem se těšila, takže mě to trochu zklamalo. Písničky moc hezké, děj celkem srozumitelný, některé postavy ale zbytečné a celkově trochu moc mdlé na můj vkus. Nebyla to bomba, jako představení Do naha! stejného divadelního souboru. Nicméně i tak velice dobré představení.
(zadáno: 12.11.2012)
výborný Viktor Preis, ještě lepší František Němec - kdyby tak všechna představení vypadala jako tohle
(zadáno: 12.2.2014)
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 19.6.2013)
K tomu není co dodat, nudila jsem se v první půlce i po přestávce.
(zadáno: 12.11.2012)
Hra pojmenovaná po Marii Stuartovně (Dagmar Havlová-Veškrnová) se spíše soustředí na anglickou královnu Alžbětu a je hereckým koncertem Lucie Juřičkové, která ji hraje. Nicméně velmi dobrý výkon podává i Dagmar Havlová-Veškrnová. Oceňuji scénu, která přesně koresponduje s náladou a dějem hry.
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 12.11.2012)
Takhle se má hrát divadlo!
(zadáno: 12.11.2012)
Jsem asi trochu zaujatá, protože tenhle muzikál ve filmové verzi naprosto zbožňuju. Bylo to místy trochu utahané, ale komu to vadí, když Déšť dští... (po druhém shlédnutí musím snížit procentní zisk - co dělají narážky na Zemana v G. B. Shawovi, proboha?)
(zadáno: 27.10.2013)
Jan Šťastný se moc a moc snažil, ale to bylo to jediné, co na celé hře bylo pozitivní, proto o dalším pomlčím.
(zadáno: 12.11.2012)
David Prachař super, ale nejistá pozice představení mezi komedií a tragédií mu vůbec neprospívá, činy postav vyznívají mdle a nejasně. Když si v tom divák najde nějaké podobenství, může být tak napůl spokojen.
(zadáno: 7.11.2013)

Další stránky hodnocení: 1 2 >