Profil uživatele

Alenka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (24)
Pavla Haflantová: 14 % (12)
Veronika Boušová: 15 % (11)
Kateřina Jírová: 16 % (5)
Jiří Landa: 17 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 12.11.2012)
Všichni byli perfektní, jen Kateřina Steinerová nás naprosto nepřesvědčila, rozhodně nebyla opravdová a zpívala i falešně. Měli jsme jít na Nelu Pociskovou...
(zadáno: 14.12.2013)
celá inscenace se mi zdála podbízivá a hrozně nevyvážená, některé písně vůbec nemusely zaznít (třeba Hitler je prase)
(zadáno: 7.11.2013)
(zadáno: 1.5.2013)
Herecký koncert Dagmar Havlové! Nepřísluší mi soudit takového dramatika, jakým je Ibsen, ale postava Ulrika Brandela se mi zdála naprosto zbytečná (možná jen v důsledku tohoto zpracování?).
(zadáno: 12.11.2012)
Mně naprosto stačilo méně postav, líbí se mi nové taneční a hudební prvky, Veronika Kubařová a Matouš Ruml jsou přirození a autentičtí, jak jen to v Shakespearovi jde. Bravo, Kašpaři, jen tak dál.
(zadáno: 14.12.2013)
Vtipné a tak akorát představení. Procentní body odčítám proto, že technicky nebylo úplně zvládnuté - viděli jsme s Divadle v Dlouhé v rámci Festivalu 13+ a hrálo se ve foyeu, už od 3. řady nebylo pořádně vidět na pódium, obzvlášť když se tolik děje odehrávalo na pódiu v podstatě na zemi. Přepočítávám...
(zadáno: 9.1.2013)
Proč musí pro boha být všechno tak přímočaré a vyřčené? Kde je hledání humoru v hlubinách? Kde je interlektuální rozcvička? Místo ní přišlo všechno naservírované na zlatém podnose.
(zadáno: 12.11.2012)
Chcete mít jedinečný divadelní zážitek z nastudování a zároveň mírnou depku? Jděte na Conradovo Srdce temnoty.
(zadáno: 12.11.2012)
Proč musí všude být nějaký vulgarismus? Copak ještě nejsme dál, abychom mohli navozovat napětí a konflikty i jinak? Nicméně příběh zajímavý, prolínání scén se mi moc líbilo, Lucie Žáčková výborná, Vladimír Kratina taky dobré. celková spokojenost.
(zadáno: 12.11.2012)
(zadáno: 12.11.2012)
První polovina je hrozná nuda, polovinu balkonu kolem mě doopravdy uspala. Druhá polovina, zejména díky písničkám, to trochu vylepšila. Herecké výkony perfektní, ale postavy dostávají málo prostoru samy o sobě. Jana Štěpánková a Carmen Mayerová jsou rozhodně největšími hvězdami celého představení! A Jana Hlaváčová je příjemným bonusem na závěr!
(zadáno: 30.1.2013)
(zadáno: 30.1.2013)
Abych řekla pravdu, jsem zklamaná. Vývoj vztahu dvou komiků v zásadě neproběhne, pořád je to to samé, jednoduché popichování. Preiss i Töpfer mají určitě na víc!

Další stránky hodnocení: < 1 2